apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):.........NIOSĄCY ŚWIATŁO jest moim IDOLEM :diabloti::diabloti:...... .........A JEGO czarne zastepy braćmi moimi sie zowią ..... A tak jakoś samo się rzekło:diabloti: Zdaje się trza się przeżegnać :eek2: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):A tak jakoś samo się rzekło:diabloti: Zdaje się trza się przeżegnać :eek2: Duszy swej i tak nie ocalisz pochłonie Cie piekielny ogień A po JEGO obliczu nie poznasz czyś zbawienia dostapić mogła :diabloti::diabloti::diabloti: Alicja -- O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):Duszy swej i tak nie ocalisz pochłonie Cie piekielny ogień A po JEGO obliczu nie poznasz czyś zbawienia dostapić mogła :diabloti::diabloti::diabloti: Alicja -- O WITAJ SLODZIUTKA MŁA :loveu:J:crazyeye:Amen:scared: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 evaxon napisał(a):czesc świrku:loveu::loveu::loveu: Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec, pierwszy i ostateczny. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a): Jam jest Alfa i Omega, początek i koniec, pierwszy i ostateczny. :diabloti::diabloti::diabloti:Czuję się jak w kościole:roll: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Czuję się jak w kościole:roll: eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):eee tammm od kosciola to ja szerokoooo i głebokoooooo :evil_lol::evil_lol: To tak jak ja:roll:..............jeszcze ino kolęda w sobotę:roflt: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):To tak jak ja:roll:..............jeszcze ino kolęda w sobotę:roflt: hihihi jo niy wpuszczom :evil_lol: jakos niy trowia tych w czornych kieckach :evil_lol::evil_lol: i tekstów którymi mnie traktują .. ...W ogniu płomienistym oddawając pomstę tym, którzy Boga nie znają i tym, którzy nie są posłuszni Ewangielii Pana naszego.... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):hihihi jo niy wpuszczom :evil_lol: jakos niy trowia tych w czornych kieckach :evil_lol::evil_lol: i tekstów którymi mnie traktują .. ...W ogniu płomienistym oddawając pomstę tym, którzy Boga nie znają i tym, którzy nie są posłuszni Ewangielii Pana naszego.... :diabloti::diabloti::diabloti:Ja musze...puki co:cool1: Ty nie wpuszczasz ale gadasz jak oni:diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Ja musze...puki co:cool1: Ty nie wpuszczasz ale gadasz jak oni:diabloti: .......hihii znam te ksiege prawie na pamiec ....:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):.......hihii znam te ksiege prawie na pamiec ....:evil_lol::evil_lol: łooo matulu...jo ni:shake: Ale mam coś fajnego:diabloti: http://fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-05-11/spowiedz.gif Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 kofooom cieee :loveu: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Tepes Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dobry Zuloze:hand: Trocha nos tu nie było ale wybaczcie xP Ale teroz ferie to git majonez i bedziemy części wpadać:D Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):kofooom cieee :loveu: :roflt::roflt::roflt::roflt:Wim! Jo ciebie tysz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 My też zawitaliśmy w waszych progach :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 eria napisał(a):ee fotki są dobre, mają 640x640 ;) Ja zapewne do Katowic też pojade -w sobotę bo wtedy sznupy:loveu: 640x480 - taki ma być rozmiar zdjęcia - nie większy :shake: Chyba się ostatnio nic nie zmieniło ... Quote
halgre Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 http://i44.tinypic.com/2cyjrf8.jpg http://i42.tinypic.com/2nkj3ib.jpg Śliiiiiczne :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 halgre58 napisał(a):640x480 - taki ma być rozmiar zdjęcia - nie większy :shake: Chyba się ostatnio nic nie zmieniło ... 6. ZDJĘCIA - Maksymalny rozmiar zdjęcia,to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. Jest to spowodowane tym, że foty w większym rozmiarze są za ciężkie i bardzo długo się otwierają. - Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniamy na link. - W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. - Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą. Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże. znam regulamin Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Czuję się jak w kościole:roll: a ja jak w wariatkowie:roll::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 JEZDESMY!!!!!!! Ale WOS NIE MA< BO GODSZ MI WLASNIE NA GG, ZE DOGO JEST POPSUTE! jAKBY TAK BYLO, TO JO TYZ NIE MOGA NIC NAPISAC , A PISZA! Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):jakie popsute.....u mnie smiga:diabloti: Mi też śmiga, mi też! Quote
Iza i Fidel Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Halo,pamietacie nas? Mam nadzieje,ze tak... Ale stron przekopalam w poszukiwaniu zdjec.Oplacilo sie,bo na 915 wreszcie znalazlam :) Fajne Twoje wlochacze :loveu: Quote
Recommended Posts