Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

KOCHANIUTKIE!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO W TYM NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU !!!
DZIEKUJEMY ZE JESTESCIE I KOFFFAMY WAS !!!!

A ja niestety pomykam do pracy ..przede mna długaaaaaaa noc :shake:
...ale przynajmniej sobie dooopeczka pokrece :evil_lol::evil_lol:......a Was odwiedze juz w 2009 roku :multi:

Buziaczki !!!!

Posted

Melduje ze zyje i juz wstałam :evil_lol:
Miałam ciezkie dwa dni i jedna noc wiec nawet nie wlazilam na kompa którego zreszta i tak opanowala moja siostrzenica :evil_lol::evil_lol:
Sylwester sie udał ..z ciezkich robót wrocilam do domu 1 stycznia o godzinie 11stej ....ledwo zywa .....a jeszcze musialam sie tam pofatygowac coby spisac remanent ...masakra ...
Pozdrawiamy wszystkich i buziakujemy w tym Nowym Roku !!!:loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Melduje ze zyje i juz wstałam :evil_lol:
Miałam ciezkie dwa dni i jedna noc wiec nawet nie wlazilam na kompa którego zreszta i tak opanowala moja siostrzenica :evil_lol::evil_lol:
Sylwester sie udał ..z ciezkich robót wrocilam do domu 1 stycznia o godzinie 11stej ....ledwo zywa .....a jeszcze musialam sie tam pofatygowac coby spisac remanent ...masakra ...
Pozdrawiamy wszystkich i buziakujemy w tym Nowym Roku !!!:loveu:

No nareszcie :) To teraz wykorzystaj weekend na odpoczynek ;)

Posted

[quote name='jbk']No nareszcie :) To teraz wykorzystaj weekend na odpoczynek ;)

Oj z tym wypoczynkiem to raczej ciezko bedzie ...dzisiaj mam lajtowy dzien a w week trza pomykac do pracy niestety ...:placz:

Posted

[quote name='zuzolandia']Oj z tym wypoczynkiem to raczej ciezko bedzie ...dzisiaj mam lajtowy dzien a w week trza pomykac do pracy niestety ...:placz:

Matko z córką, to gdzie Ty pracujesz, że tak Cię męczą i męczą?

Posted

[quote name='jbk']Matko z córką, to gdzie Ty pracujesz, że tak Cię męczą i męczą?

ano moja droga w knajpie :evil_lol::evil_lol: a jak wiadomo do zródełka to ciagnie ludzi ..niezaleznie od tego czy świątek piatek czy niedziela :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']ano moja droga w knajpie :evil_lol::evil_lol: a jak wiadomo do zródełka to ciagnie ludzi ..niezaleznie od tego czy świątek piatek czy niedziela :evil_lol:

No tak, teraz karnawał, to ludzie się bawić chcą..... Biedna Ty....

Posted

Praca jak praca ..nie jest zle ...i w dodatku moge futra zabierac ze soba :evil_lol::evil_lol: a to wielki plus :eviltong:

Tak z Nowym Rokiem na wspominki mnie wzieło....
Widze po kudłatych jak ten czas leci ....ech...bo po mnie to wiadomo nic a nic nie widac ...:diabloti::diabloti:...to tez zaleta pracy w knajpie ..odpowiednia konserwacja roznistych smrodków :evil_lol::evil_lol:

Fruziutek :loveu: