Dozia_13 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witamy...;) Właścicielka wróciła to i foteczki sa:loveu: i filmik sie znalazł:loveu::loveu: ślicznie..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 witanko ! Nooo filmik śmieszny :evil_lol: Wygląda jakby Zuzia sprawdzała prezent Fruzi czy aby nie jest lepszy i odwrotnie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 KOCHANIUTKIE!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO W TYM NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU !!! DZIEKUJEMY ZE JESTESCIE I KOFFFAMY WAS !!!! A ja niestety pomykam do pracy ..przede mna długaaaaaaa noc :shake: ...ale przynajmniej sobie dooopeczka pokrece :evil_lol::evil_lol:......a Was odwiedze juz w 2009 roku :multi: Buziaczki !!!! Quote
sota36 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 I my sie meldujemy! Mam lenia jak jasna cholera. Wszyscy zaleguja, a bidul Darecki robi inwentaryzacje w firmie. Quote
sota36 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zyjecie?????????????????????????????????????????????????????????? Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Pewnie żyją, tylko nie chce im się na kompa wsiadać ;) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Melduje ze zyje i juz wstałam :evil_lol: Miałam ciezkie dwa dni i jedna noc wiec nawet nie wlazilam na kompa którego zreszta i tak opanowala moja siostrzenica :evil_lol::evil_lol: Sylwester sie udał ..z ciezkich robót wrocilam do domu 1 stycznia o godzinie 11stej ....ledwo zywa .....a jeszcze musialam sie tam pofatygowac coby spisac remanent ...masakra ... Pozdrawiamy wszystkich i buziakujemy w tym Nowym Roku !!!:loveu: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='zuzolandia']Melduje ze zyje i juz wstałam :evil_lol: Miałam ciezkie dwa dni i jedna noc wiec nawet nie wlazilam na kompa którego zreszta i tak opanowala moja siostrzenica :evil_lol::evil_lol: Sylwester sie udał ..z ciezkich robót wrocilam do domu 1 stycznia o godzinie 11stej ....ledwo zywa .....a jeszcze musialam sie tam pofatygowac coby spisac remanent ...masakra ... Pozdrawiamy wszystkich i buziakujemy w tym Nowym Roku !!!:loveu: No nareszcie :) To teraz wykorzystaj weekend na odpoczynek ;) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']No nareszcie :) To teraz wykorzystaj weekend na odpoczynek ;) Oj z tym wypoczynkiem to raczej ciezko bedzie ...dzisiaj mam lajtowy dzien a w week trza pomykac do pracy niestety ...:placz: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='zuzolandia']Oj z tym wypoczynkiem to raczej ciezko bedzie ...dzisiaj mam lajtowy dzien a w week trza pomykac do pracy niestety ...:placz: Matko z córką, to gdzie Ty pracujesz, że tak Cię męczą i męczą? Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Matko z córką, to gdzie Ty pracujesz, że tak Cię męczą i męczą? ano moja droga w knajpie :evil_lol::evil_lol: a jak wiadomo do zródełka to ciagnie ludzi ..niezaleznie od tego czy świątek piatek czy niedziela :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Yh... nie chciałabym pracować w knajpie... :diabloti: Quote
sota36 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 AngelsDream napisał(a):Yh... nie chciałabym pracować w knajpie... :diabloti: ja tez nie! ale chodzic tak! Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='zuzolandia']ano moja droga w knajpie :evil_lol::evil_lol: a jak wiadomo do zródełka to ciagnie ludzi ..niezaleznie od tego czy świątek piatek czy niedziela :evil_lol: No tak, teraz karnawał, to ludzie się bawić chcą..... Biedna Ty.... Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='sota36']ja tez nie! ale chodzic tak! ale do knajpy do Inki ;) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Praca jak praca ..nie jest zle ...i w dodatku moge futra zabierac ze soba :evil_lol::evil_lol: a to wielki plus :eviltong: Tak z Nowym Rokiem na wspominki mnie wzieło.... Widze po kudłatych jak ten czas leci ....ech...bo po mnie to wiadomo nic a nic nie widac ...:diabloti::diabloti:...to tez zaleta pracy w knajpie ..odpowiednia konserwacja roznistych smrodków :evil_lol::evil_lol: Fruziutek :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/K21.jpg ładnie jej w takiej palemce :evil_lol::lol: Fruzia jak malutka kuleczka :loveu: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :multi::multi::multi:smarkate fotaski :loveu::loveu::loveu:bowsko :loveu: Quote
Recommended Posts