zuzolandia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='karja']hehe jak Zuza smiesznie wygląda z głową z misce z karpiami:evil_lol::loveu: niom :eviltong:chciała je utopic :evil_lol: anitaa- dzieki ;-) jonqilla- Pan Karp stracił glowe dla mnie :cool3::cool3: jbk--a ja witam w srode :loveu: Alicja-gdybym to ja kupowala to tez mialabym filety a nie morderstwo na sumieniu :eviltong::eviltong: jbk--u nas bedzie kilka ras ryb :evil_lol: evaxon-siemnako frelki :loveu::loveu: sota36--zaczela sie nieciekawie na szczescie juz wsio oki :multi: AngelsDream--dziekujemy :loveu: przydały sie :multi: apple--Fruziutkowe oko juz spoko :multi: Dobcia--tak kochana troche strachu nam napedziła ale juz ladnie wywala galy :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='eria']Zuzola się czai na GG a fot nie wklei ! :cool3: ale jak obfoci futra na tej nowej rogówce.....:diabloti: :loveu: Zuzola ciezko pracowała zeby zdązyc do swiat :evil_lol: a futra w tym czasie robiły to .... Quote
zuzolandia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 i toooooooooo :eviltong: YouTube - agresor;-)) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ale słodkie śpioochy :loveu: u mnie też Barti chce się bawić a Amiś go pogoni albo ugryzie Quote
jonQuilla Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ale się zaczepiają :evil_lol::evil_lol: Fruzia mimo że o wiele mniejsza to widać że charakterkiem nadrabia :cool3: Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Taki filmik z rana i od razu się człowiekowi humorek poprawia ;) Quote
apple Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Coooo chsesz....ić stąd:roll::evil_lol: http://i41.tinypic.com/2iw5bao.jpg Zuzolowa......nie dostałam PW:roll: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fruzolinda se oki malowała i se pewno dziabła :mad::mad::mad: mosz już ta choinka z napranymi janiołkami :grins: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']ale słodkie śpioochy :loveu: u mnie też Barti chce się bawić a Amiś go pogoni albo ugryzie noo ta mała to agresor pełnym pyskiem :evil_lol: jonQuilla--ho hoo .......charakterek to ona ma wybuchowy :diabloti: AngelsDream--taaa one spia a ja ciezko pracowałam :eviltong::eviltong: jbk--cieszymy sie ze wprawilismy w doskonały nastrój :multi::multi: apple--juz dostałas :eviltong: Alicja-niom choinka i jej weseli rezydenci juz stoi :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Już choinka??? Dzień dobry dziewczynki :) Quote
crazydaisy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 U Was już choinka stoi?? Kurcze, ja sobie w tym roku nie wyobrażam drzewka; fretki rozkopuja ziemię, Vega podgryza gałązki :evil_lol: No nic, pójdziemy na żywioł i mam nadzieję, że przeżyjemy :evil_lol: Buziaki Quote
eria Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a ja w trakcie remontu,bajzel w chałupie , nie ma miejsca na choinki :lol: filmik żem widziała :evil_lol: Quote
halgre Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witam, witam, witam ...:multi: http://i41.tinypic.com/2iw5bao.jpg - jakie toto fajne :multi::multi::multi: haha... strasznie mi się podobają te psiureczki ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A my się witamy :loveu: Co tamu ciebie i dziewczynek ? Quote
Dobcia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Witanko:loveu: http://i41.tinypic.com/2iw5bao.jpg ...chyba nie są zachwycone rażącym fleszem:razz: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='jbk']Już choinka??? Dzień dobry dziewczynki :) witanko :loveu: no my to tacy wczesnochoinkowi jestesmy :eviltong: crazydaisy- nooooo mamy :multi:taka chuda se w kącie stoi zeby jej futrzasty ogon Zuzoli nie przewrócił :evil_lol: eria-- fajny nie ?:eviltong::eviltong: halgre58-a dziekujemy pieknie :loveu: anitaaa i bartis siemaneczko :loveu: u nas wsio oki ...świateczna gonitwa juz za nami ..prezenty są choinka tez ..posprzatane ..ryba zamordowana :evil_lol:...teraz tyklo futra wyprac auto na myjnie i szlussssssss :multi: Alicja- jutro bo baterie kaput :oops: jbk-JUTROO :eviltong: no chyba ze znajde zeszłoroczne foty :eviltong: Dobcia-obudzilam ksiezniczki hihih :evil_lol: witam wszystkich .....dzisiaj se zrobilismy zimowego grilla z sota 36 i appelką ......jak dla mnie było zaje2biście :loveu::loveu:foty ma Jolcia moze mi pozyczy to se cosik wstawie :evil_lol: bo mnie tradycyjnie bateria zrobila kaput ...choc nic na to nie wskazywało :mad:....ot złosliwosc przedmiotów PONOĆ martwych :shake:....... Quote
zuzolandia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 ooo znalazlam choinke :evil_lol: i takie tam dyrdymały ;-) gdzie ta zima??????????/ Quote
jonQuilla Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 a jaki prezent pod tą choineczką się ukrył :cool3: :loveu::loveu: nie dość że śliczne pieski to jeszcze super spacerniak :) http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/BR2.jpg Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wstalismy! U nas imprezowe foty z wczoraj! Quote
Recommended Posts