Dobcia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='zuzolandia'] Jakie biedactwo:loveu: Zdrowiej malutka, święta za pasem, trzeba będzie panci w porzątkach pomóc;) Quote
tygra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='zuzolandia']Jejku a u mnie w domu to chyba jakas epidemia ....teraz mi Zuzie wzielo... dostała aspirynke i wit C....i lezy sobie pod kołderka ... Mam nadzieje ze nie pojdzie w slady panci i nie zarzyga całego mieszkania....heeheh.;-) ......moje slicznosci ....;-) jaka słodziutka, biedniutka Zuzia:loveu: :loveu: :loveu: ucałuj kodłaty pycholek i niech szybko do zdrówka wraca Quote
Alka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witajcie !:multi: Jak się miewacie? mam nadzieje ,że u Zuzi już wszystko w porządku ... pozdrowionka dla was!:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Witajcie kochane kobitki ;-)....pancia juz wydobrzała...i to na tyle ze musi dzisiaj zasuwac do pracy ;-) ale dopiero na 17 sta eheh.... Natomiast Zuzia juz tez czuje sie lepiej ale nadal ma lekkie charczenie w gardełku ..no i jest mniej energetyczna niz zwykle ..;-)dostała kolejna porcje aspirynki i se lezy ...... A teraz ide se połazic po Waszych galeryjkach ...;-) Quote
sota36 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No wlasnie kcialam zapytkowac jak Wasza i nasza Zuzanka??? Quote
Imbirka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Zdrówka życzymy dziewczyny, kurujcie się:lol: Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dzieńdoberek choreńkie :loveu: wracajcie do zdrowia jak najszybciej :loveu: Quote
sota36 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kochana Zuziu - Moja Jola mowila mi, ze jestes troszkie chora... Bardzo mnie to smutkuje, bardzo! Dlatego siadlem sobie do komputra i postanowilem dla Cie zrobic kartkie. Moze lepiej sie poczujesz, albo usmiechniesz chociaz,bo musisz wiedziec, ze mi sie baaardzo podobiesz! Zdrowiej kochana moja ... Twoj Gucio. Quote
eria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale tyn Gucio to się przychlybio !! i som se pazurami kartka nabazgroł no!!! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 No kobitki wrociłam z pracki ;-)... ciezko bylo bo sie chyba dzisiej wszyscy zmowili i chloli ( albo hloli ?) te piwsko ze hej ...;-) Stałym bywalcem jest rowniez malenka KAMA ;-) Ktora jest bardzooo milutka i sliczniutka ...jak ja PAN wypierze heeh;-) OTO KAMISIA ;-) .....SIEDZI SE NA LADZIE ..;-) ....A TU NA ZAPLECZU ... .....DOBRZE ZE JEST MALENKA WIEC MOZNA JA POSTAWIC NA BLAT ;-) ..KAMISIA WKROTCE ZOSTANIE MAMUSIA ;-)...BOBASKI PEWNIE BEDA PRZESLICZNE ;-) BO TATUS TEZ KUDłATY TYLE ZE SZARY ;-) ......A teraz ZUZIA ....W OCZEKIWANIU NA CZESANKO ..;-) .WOW WYCZESALISMY JEDNA łAPE ;-).....widac kawałek grzebienia;-) Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='sota36']Kochana Zuziu - Moja Jola mowila mi, ze jestes troszkie chora... Bardzo mnie to smutkuje, bardzo! Dlatego siadlem sobie do komputra i postanowilem dla Cie zrobic kartkie. Moze lepiej sie poczujesz, albo usmiechniesz chociaz,bo musisz wiedziec, ze mi sie baaardzo podobiesz! Zdrowiej kochana moja ... Twoj Gucio. Kochany Gutosławie ..:loveu: Jakze sie raduje moje kudlate serducho,na ten widok przesliczny:loveu: Wiesz juz mi lepiej ...gardeło jeszcze troszku boli ale pancia mowi ze jeszcze ze 2 asopirysy i pewnikiem mi przejdzie :multi::multi:...katarek mam taki malenki...ja wiem swoje ...ale pancia cosik mowila ze jej zasmarkałam klawijatyre...e tam gadanie :evil_lol:...tylko se sznupke polozylam a ze pociekło ...se wytrze :evil_lol:...... Bardzo Ci dziekuje za niespodzianke ...przesyłam słodziutkie buziaczki.....i macham do Ciebie nie do konca wyczesanym :evil_lol: ogoniskiem !!!!!!!! .....TWOJA ZUZANKA .....:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ale sobie piękne liściki wysyłacie :loveu: dzieńdoberek!!! Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Kama śliczna, tylko bidula w ciąży :-( A Zuzanka w łóżeczku - :loveu: :loveu: :loveu: co tu duzo pisać :lol: papa. lece cykać foty nowiutkim sprzętem :cool3: Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 eria napisał(a):Kama śliczna, tylko bidula w ciąży :-( A Zuzanka w łóżeczku - :loveu: :loveu: :loveu: co tu duzo pisać :lol: papa. lece cykać foty nowiutkim sprzętem :cool3: a my idziemy cykac foty starym sprzetem! Zeby potem sie nie gadalo, ze u nas puchy! Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :razz:ile fotek ...no no prosze jak to dobrze nocke zarwać;) Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ojej jakie śliczne foteczki, szczególnie ta na zpleczu...:loveu: :loveu: :loveu: jaka arystokrazja... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 witajcie zuzole:multi: :loveu: jakie ja tu czytam liściki miłosne:evil_lol: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Korzystajac ze dogo sie chwilowo odmulilo wrzucam na szybko dzisiejsze foteczki ....;-) ze spacerku .;-0 .....az 3 udało sie wstawic .....moze pozniej nieco sie bardziej rozrusza to ciagniete przez 2 pijane myszy ...dogo...;-) Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 NMo mnie sie tez udalo kilka dokleic! I sie nie wkurzyc! Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!! Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!! jako zachciywno! Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz zachciewajki.. a napisałaś list do Mikołaja:razz: Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!! czy ja Ci czasem nie robiłam światecznego banerka ??????????????sprawdź, bo nie pamiętam... Quote
Recommended Posts