Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']Jejku a u mnie w domu to chyba jakas epidemia ....teraz mi Zuzie wzielo... dostała aspirynke i wit C....i lezy sobie pod kołderka ...
Mam nadzieje ze nie pojdzie w slady panci i nie zarzyga całego mieszkania....heeheh.;-)

......moje slicznosci ....;-)

jaka słodziutka, biedniutka Zuzia:loveu: :loveu: :loveu:
ucałuj kodłaty pycholek i niech szybko do zdrówka wraca

Posted

Witajcie kochane kobitki ;-)....pancia juz wydobrzała...i to na tyle ze musi dzisiaj zasuwac do pracy ;-) ale dopiero na 17 sta eheh....
Natomiast Zuzia juz tez czuje sie lepiej ale nadal ma lekkie charczenie w gardełku ..no i jest mniej energetyczna niz zwykle ..;-)dostała kolejna porcje aspirynki i se lezy ......
A teraz ide se połazic po Waszych galeryjkach ...;-)

Posted

Kochana Zuziu - Moja Jola mowila mi, ze jestes troszkie chora... Bardzo mnie to smutkuje, bardzo! Dlatego siadlem sobie do komputra i postanowilem dla Cie zrobic kartkie. Moze lepiej sie poczujesz, albo usmiechniesz chociaz,bo musisz wiedziec, ze mi sie baaardzo podobiesz! Zdrowiej kochana moja ...

Twoj Gucio.

Posted

No kobitki wrociłam z pracki ;-)... ciezko bylo bo sie chyba dzisiej wszyscy zmowili i chloli ( albo hloli ?) te piwsko ze hej ...;-)
Stałym bywalcem jest rowniez malenka KAMA ;-) Ktora jest bardzooo milutka i sliczniutka ...jak ja PAN wypierze heeh;-) OTO KAMISIA ;-)

.....SIEDZI SE NA LADZIE ..;-)

....A TU NA ZAPLECZU ...

.....DOBRZE ZE JEST MALENKA WIEC MOZNA JA POSTAWIC NA BLAT ;-)

..KAMISIA WKROTCE ZOSTANIE MAMUSIA ;-)...BOBASKI PEWNIE BEDA PRZESLICZNE ;-) BO TATUS TEZ KUDłATY TYLE ZE SZARY ;-)

......A teraz ZUZIA ....W OCZEKIWANIU NA CZESANKO ..;-)

.WOW WYCZESALISMY JEDNA łAPE ;-).....widac kawałek grzebienia;-)

Posted

[quote name='sota36']Kochana Zuziu - Moja Jola mowila mi, ze jestes troszkie chora... Bardzo mnie to smutkuje, bardzo! Dlatego siadlem sobie do komputra i postanowilem dla Cie zrobic kartkie. Moze lepiej sie poczujesz, albo usmiechniesz chociaz,bo musisz wiedziec, ze mi sie baaardzo podobiesz! Zdrowiej kochana moja ...

Twoj Gucio.

Kochany Gutosławie ..:loveu:
Jakze sie raduje moje kudlate serducho,na ten widok przesliczny:loveu:
Wiesz juz mi lepiej ...gardeło jeszcze troszku boli ale pancia mowi ze jeszcze ze 2 asopirysy i pewnikiem mi przejdzie :multi::multi:...katarek mam taki malenki...ja wiem swoje ...ale pancia cosik mowila ze jej zasmarkałam klawijatyre...e tam gadanie :evil_lol:...tylko se sznupke polozylam a ze pociekło ...se wytrze :evil_lol:......
Bardzo Ci dziekuje za niespodzianke ...przesyłam słodziutkie buziaczki.....i macham do Ciebie nie do konca wyczesanym :evil_lol: ogoniskiem !!!!!!!!
.....TWOJA ZUZANKA .....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kama śliczna, tylko bidula w ciąży :-(
A Zuzanka w łóżeczku - :loveu: :loveu: :loveu:
co tu duzo pisać :lol:
papa. lece cykać foty nowiutkim sprzętem :cool3:

Posted

eria napisał(a):
Kama śliczna, tylko bidula w ciąży :-(
A Zuzanka w łóżeczku - :loveu: :loveu: :loveu:
co tu duzo pisać :lol:
papa. lece cykać foty nowiutkim sprzętem :cool3:
a my idziemy cykac foty starym sprzetem! Zeby potem sie nie gadalo, ze u nas puchy!

Posted

Korzystajac ze dogo sie chwilowo odmulilo wrzucam na szybko dzisiejsze foteczki ....;-) ze spacerku .;-0

.....az 3 udało sie wstawic .....moze pozniej nieco sie bardziej rozrusza to ciagniete przez 2 pijane myszy ...dogo...;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz zachciewajki..
a napisałaś list do Mikołaja:razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']A TAK NA MARGINESIE .......TO CHCIAłABYM SWIATECZNY BANEREK !!!!!!
czy ja Ci czasem nie robiłam światecznego banerka ??????????????sprawdź, bo nie pamiętam...