zuzolandia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='sota36']Oto moja impresja nr 2 - docencie to!!! To drugie zdjecie z przerobka w corelu, kttorego poznaje! DOCENIAMY :loveu: I GRATULUJEMY :loveu: SLICZNIE KOCHANIUTKA :multi::multi: Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jak to miło pooglądać Zuzkowe foty o 4 nad ranem :loveu: pozdrawiamy i : POBUDKA!!!!!! Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 widzę ,że teraz jola szaleje z przeróbkami, SUPER :multi: no, no rosnie konkurencja :cool3: Fotki z wieczornego spacerku cudniaste :loveu: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hey!:lol: Zuzia w kabinie wygląda jak aniołek:loveu: Tak cierpliwie czeka na to, co nieuniknione:evil_lol: Negro do prysznica po dobroci nawet się nie zbliży:diabloti::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzisiaj Barborka!! Adikowi - TZ'owi Zozolowemu - a "naszemu" gorniczkowi, raz jeszcze wszystkiego co sama bym se zyczyla!!! :loveu::megagrin::laola::beerchug::popcorn::knajpa::drink1: Quote
ameliace Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jaka minka :p:p:p Ładnie wygląda z tą choinką w tle. A moja mama zawsze się zastanawiała jak taki pies widzi cokolwiek zza takiej pokaźnej grzywy:lol:... Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 cześć Zuzolki !!! Ja też przyłączam się do życzeń dla Adama !!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!! Quote
mar....ka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 MY też sie przyłączamy do zyczeń - wszystkiego naj, naj, naj. U nas z Barbórki interes zrobili, dzisiaj do przedszkola mojego dziecka przyszedł"prawdziwy górnik", dał cukierka i zrobił zdjęcie. Pewnie za tydzień po dyszce będzie do kupienia:evil_lol: Ale Łukasz szczęśliwy, bo to przecież "prawdziwy górnik był":diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzieńdobry wieczór:multi::multi::multi::multi::multi::multi: hehe, mój TZ też górnik ale naftowy:cool3: - z racji ukończonej w tym kierunku szkły i zawsze każe sobie składać życzonka 4 grudnia:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :multi:heyka a Zuzole to pewno z Pańciem świetuję ...najlepszego:p Quote
zuzolandia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 W imieniu mojego ADIKA bardzo serdecznie dziekujemy za Barbórkowe zyczenia :multi::multi::multi::multi::multi: Jestescie kochane KOBITKI :loveu::loveu::loveu: :laola::laola: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='ameliace'] Jaka minka :p:p:p Ładnie wygląda z tą choinką w tle. A moja mama zawsze się zastanawiała jak taki pies widzi cokolwiek zza takiej pokaźnej grzywy:lol:... Milutko witamy w naszej skromnej galerii Kochaniutka :loveu::multi::loveu::multi: Zapraszamy częsciej :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witom i do szkoly zmykom! A Ty z Eria jak bedziecie sie wloczyly po tych halmbskich cudownych lasach - wspomnijcie mnie, jak do glow maturzystow wbijam historie!!! Ale szczerze to wolalabym sie "posmykac" zWami!!!!! Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witajcie ! Ja się pochwalę ,że u nas też wczoraj była mała imprezka z okazji Barbórki :multi: Mój TŻ jest już emerytem :cool3:, ale co roku świętujemy :p Zuzole, pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sota36 napisał(a):Witom i do szkoly zmykom! A Ty z Eria jak bedziecie sie wloczyly po tych halmbskich cudownych lasach - wspomnijcie mnie, jak do glow maturzystow wbijam historie!!! Ale szczerze to wolalabym sie "posmykac" zWami!!!!! ale my się będziemy włóczyły po bielszowickich zaśmieconych, przeoranych polach :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzieńdoberek:multi: , a u nas pada:shake: Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 o kurcze u nas też już pada.......to już pewnie po spacerku :-( Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a już cieszyliśmy się na fotorelację :cool3: Quote
eria Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nie wiem czy taki dobry, Zuzole przepadły, normalnie nie ma Zuzoli, miały być na spacerku u mnie o 11 i ani znaku zycia nie dały :roll: Quote
eria Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dostałam esa od Zuzolki że jest chora :-( kuruj się szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts