Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć ziuziu, ja mam zaległości, wiem, ale moze kiedyś je nadrobię... co tam u Ciebie kochana??? Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :hand::candle::hmmmm::niewiem::helo: gdzie jestescie:razz: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zozole pewnie jeszcze spia jak susly!!!!!! Quote
bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dzień Doberek :) Pogoda w sam raz na spacerek :) Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='sota36']Zozole pewnie jeszcze spia jak susly!!!!!! dziendoberek wszystkim ..:loveu: Wcale nie spalismy ...przynajmniej ja :evil_lol:....odwaliłam juz swoja piwowarska robote i wrocilam do domku :multi::multi:.... Teraz szykuje obiadek a po obiadku szybciutko na spacerek :multi: Wieczorem moj TZ ZAPROSIL MNIE DO KINA !!!!!!....... Foteczki ???? beda jak znajde jakowes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...... Buziaczki moje kochane kobitki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 To jest szczęściara, dopiero była w kinie i znowu idzie :cool1: My też zaraz na spacerek idziemy :p smacznego obiadku wklej foteczki:eviltong: Quote
mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 NO szczęściara, mój TZ sobie spi, a kochana do kina to nie pamietam kiedy mnie zaprosił. Heheh chyba przed ślubem, czyli jakieś 5 i pół roku temu:diabloti: Quote
bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='majoka']NO szczęściara, mój TZ sobie spi, a kochana do kina to nie pamietam kiedy mnie zaprosił. Heheh chyba przed ślubem, czyli jakieś 5 i pół roku temu:diabloti: To coś tak jak u mnie z TZ -em w kinie byłam 5 lat temu:p , ostatnio chodzę tylko na bajki:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No tak ..;-)...w piatek to se w kinie bylam z przyjaciólka ;-) wygrałam bilety i se pojechałysmy ;-) nasze TZ -ty w tym czasie pracowaly ;-) eheh...pewnie Adikowi sie uzaliło i postanowil wyrwac mnie na kolejny film ......;-)....znalażłam prysznicowe fotki Zuzy.....przed kapiela ;-) jej minka odzwierciedla stan ducha ...;-) Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a czemu nie ma zdjęć po kąpieli ?? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 eria napisał(a):a czemu nie ma zdjęć po kąpieli ?? :evil_lol: heheehee bo nie znalażłam ...ale spoko poszperam w tym bajzlu i cosik wstawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='zuzolandia'] ale zazdroszcze psa, który tak grzecznie siedzi w oczekiwaniu na kąpiel! :-o to nasze paskudztwo to broni się jak może :shake: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hmmm to masz klopot Kasiu - i Cie jeszcze dobije - Gut tez siedzi grzecznie pod prysznicem i SAM wchodzi do wanny!!:) Taki cudak!!!! Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sota36 napisał(a):Hmmm to masz klopot Kasiu - i Cie jeszcze dobije - Gut tez siedzi grzecznie pod prysznicem i SAM wchodzi do wanny!!:) Taki cudak!!!!nie wierze :eviltong::placz: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Oto moja impresja nr 2 - docencie to!!! To drugie zdjecie z przerobka w corelu, kttorego poznaje! Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :crazyeye:to wy już na swięta Zuzolka kąpiecie;) A to czytałaś ..zaproszenie na premierę do kina Światowid ważne: http://www.dogomania.pl/forum/showth...03#post2512103 Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='zuzolandia'] nooo pieknie :oops: moje gratulacje, gaja by tak nie wysiedziała :shake: wprawdzie wlezie sama do wanny ale trzeba trzymac ją od czasu do czasu bo jej sie spacerów po łazience zachciewa ( pomieszczenie 2x2:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jezuuu, jakie tu nuuuudy - poszli se do kina a my tu sami! Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sota36 napisał(a):Jezuuu, jakie tu nuuuudy - poszli se do kina a my tu sami!jakie sami, jakie sami?!?! a ja to co??? pies?!? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to wy już na swięta Zuzolka kąpiecie;) A to czytałaś ..zaproszenie na premierę do kina Światowid ważne: http://www.dogomania.pl/forum/showth...03#post2512103 Zuzola dopiero bedzie kapana na swieta :loveu::loveu:to fotki z przed kilku miesiecy eheh:diabloti::diabloti::diabloti: No i juz po kinie :evil_lol:...rany bombowa komedyja :lol::lol::lol:...polecam ..:evil_lol: Alicjo byłam w piatek w Swiatowidzie w K-ach na WIATR BUSZUJąCY W JECZMIENIU :loveu:..... A JAK KLIKAM W TEN LINK TO MI SIE GłOWNA STRONA DOGO OTWIERA ..:evil_lol: No po kinie zabralismy Kudłata na wieczorny spacerek co uwiecznilismy na fotach :multi::multi::multi: .. lece na spacerek ...;-) ...no wychodzmy juz .... .no w koncu moge se pobiegac ... ....oraz zapozowac ...zreszta niejednokrotnie ...co tez zaraz ujrzycie.. ....i jeszcze ... .i jeszcze raz ... .no i to by bylo na tyle ....;-) Quote
Recommended Posts