Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

No coz wracamy do fotek ...bo to w koncu galeria ....
Wklejam kilka z wczorajszego rannego spacerku....i chyba nic wiecej nie bedzie ,przynajmniej do piatku .....

.....miłego ogladania .... lece do WAS .....

Posted

ERIA ....... no to jak ogladasz fotencje co ???? jest ich troszku w galeri gdzie Zuzinka ma gumeczke ...;-) i to rozowa .;-).....

TYGRA ......zebys Ty wiedziala jak ja te kaczki drazniły ...dobrze ze jest posluszna ..bo w przeciwnym wypadku pewnie by za nimi pognała ...;-)

Posted

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek w piękny dzionek:multi:

o rety jak ja się zachowałam, przepraszam, ja nie widziałam wcześniejszych postów:oops::cool3:.
Zuza, bardzo mi przykro, ja też już nie mam ani jednej babci, ciężko mi było, bo całe dzieciństwo spędziłam z babciami

Posted

[quote name='zuzolandia']ERIA ....... no to jak ogladasz fotencje co ???? jest ich troszku w galeri gdzie Zuzinka ma gumeczke ...;-) i to rozowa .;-).....

no faktycznie, nawet na pierwszym zdjęciu na pierwszej stronie jest w gumeczce :loveu: , a mi się tak wydawało że nigdy jej nie zakładasz ;)

Posted

eria napisał(a):
no faktycznie, nawet na pierwszym zdjęciu na pierwszej stronie jest w gumeczce :loveu: , a mi się tak wydawało że nigdy jej nie zakładasz ;)

pozazdroscila Gutkowi:) bo on ma pomaranczowa, zielona,niebieska (najladniej mu w tym kolorze), bezowa, czarna, czerwona!

Posted

Witajcie kochane kobitki .....
Juz wrocilismy .....

mam AZ 3 fotencje ;-)...takie cimne ,mokre ,mgliste ....;-)
Alez zmiany na dogo no no ....jestem pod lekkim wrazenie ...;-)
Madziu --- focimy kodakiem ;-).....
A teraz w odwiedzinki ....