Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

tyś je miszcz i napewno ten aparat w mig naprawisz ! Porozkręcaj, poskładaj i gotowe, a jak dalej nie będzie działać to o ścianę nim, wtedy sam zacznie zdjęcia robić :diabloti:

Posted

eria napisał(a):
tyś je miszcz i napewno ten aparat w mig naprawisz ! Porozkręcaj, poskładaj i gotowe, a jak dalej nie będzie działać to o ścianę nim, wtedy sam zacznie zdjęcia robić :diabloti:

Ty myslisz, ze to Nokia? Bo jak pierdyknelam kiedys Nokia o sciane (a co wnerwila mnie - wolno mi!) to sie naprawola sama! Wiec jak tylko aparata telef. kupowac dla nerwowych to tylko NOKIE!!!!

Posted

Cimi napisał(a):
A pamiętacie Zuzie i Sota jutro spotkanie organizacyjne, bez psów :lol:.. będzie duża grupa dogomaniaków :loveu:.

ło kurde - a o ktorej,bo jutro musimy wziasc udzial w niemilej uroczystosci tez:(

Posted

sota36 napisał(a):
INA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kichaj juz te gardiny!!!!!!!

Mom je w d.......:diabloti:.....tu pobigluja a tu sie pognietom ..
Powiesiłam i som jakie som :diabloti:

............. Kupia sie przyciemniane szyby i nie byda musiał wiyszac gardin ....:multi::multi::multi::multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Mom je w d.......:diabloti:.....tu pobigluja a tu sie pognietom ..
Powiesiłam i som jakie som :diabloti:

............. Kupia sie przyciemniane szyby i nie byda musiał wiyszac gardin ....:multi::multi::multi::multi:
Alleluja! A jak sie komus nie podobaja - to niech Ci wybigluja! A okna mosz czyste i najsliczneijsze na halymbie! I na Krajcoku tyz!

Posted

ja jako skrajna pesymistka muszę wtrącić :
skoro były po cimoku myte, to na bank są czyste i najsliczniejsze, a jakie fajne efekty rodem z programu graficznego, brushe, picture tuby :diabloti:

Posted

majoka napisał(a):
Witamy Zuziu w Twojej galerii!!!

Fajnie tak po slązacku poczytac, sama mam rodzinę na Górnym Śląsku - w Jastrzębiu Zdroju i okolicach:)))

Witamy witamy :loveu:
Jak to fajnie znowu zobaczyc sliniaczka :multi: w Zuzkowej galeryjce :multi::multi:
Buziaczki ...

Posted

[quote name='zuzolandia']tAK SOM CZYSCIUTKIE ;-) to jest moja wersja i sie byda jej trzymac heeh;-),,,,,,,, a tak wogole to siem nazarłam ....Adi zrobil kolacyjka mniam mniam ...

szczesciara, ja sobie musiałam sama zrobic :placz: ps. pokaz tego twojego adiego :diabloti:

Posted

Ina wkleja a ja o Adim napisze - jak sie kapnie to i Ja i mnie zabije!
Hmmm - jaki On jest? Powiem tak - fajny! Mily,sympatyczny, wesoly, w ogole Oni (tzn i Ina i Adi sa fajni - spotkasz Ich raz - i juz myslisz, ze znacie sie kupe lat).
AHA - I JESZCZE JEDNO - ADI UWIELBIA ...ZIEMNIAKI (pod wszelaka postacia) - HIIHI! No uwielbia tez Ine i Zuze, no ale sama miloscia sie nie da zyc!!!