eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ty Jola, weź lepiej aparat naprawiaj na niedziele ! A nie gadaj. Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 eria napisał(a):ty Jola, weź lepiej aparat naprawiaj na niedziele ! A nie gadaj. A co ja jakis "aparatomacher"jezdem? Quote
eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tyś je miszcz i napewno ten aparat w mig naprawisz ! Porozkręcaj, poskładaj i gotowe, a jak dalej nie będzie działać to o ścianę nim, wtedy sam zacznie zdjęcia robić :diabloti: Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 eria napisał(a):tyś je miszcz i napewno ten aparat w mig naprawisz ! Porozkręcaj, poskładaj i gotowe, a jak dalej nie będzie działać to o ścianę nim, wtedy sam zacznie zdjęcia robić :diabloti: Ty myslisz, ze to Nokia? Bo jak pierdyknelam kiedys Nokia o sciane (a co wnerwila mnie - wolno mi!) to sie naprawola sama! Wiec jak tylko aparata telef. kupowac dla nerwowych to tylko NOKIE!!!! Quote
Cimi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A pamiętacie Zuzie i Sota jutro spotkanie organizacyjne, bez psów :lol:.. będzie duża grupa dogomaniaków :loveu:. Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cimi napisał(a):A pamiętacie Zuzie i Sota jutro spotkanie organizacyjne, bez psów :lol:.. będzie duża grupa dogomaniaków :loveu:. ło kurde - a o ktorej,bo jutro musimy wziasc udzial w niemilej uroczystosci tez:( Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ano własnie pamietamy ;-) ehhe Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Bardzo sie postaramy! A mozemy z piesiem - w koncu mamy niedaleko :) Bo my parkowe ludki jestesmy! A pieso jest mily i malutki :) Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 INA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kichaj juz te gardiny!!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):ło kurde - a o ktorej,bo jutro musimy wziasc udzial w niemilej uroczystosci tez:( ze znaczy sie ze gdzie i co?czemu ja nic nie wiem :placz: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):INA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kichaj juz te gardiny!!!!!!! Mom je w d.......:diabloti:.....tu pobigluja a tu sie pognietom .. Powiesiłam i som jakie som :diabloti: ............. Kupia sie przyciemniane szyby i nie byda musiał wiyszac gardin ....:multi::multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - ruszasz pod zyrafe? co najwyzej to sie jutro rusze do parku z psem :placz: a co sie tam wogole jutro pod ta zyrafa wyprawia, hee?:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 zuzolandia napisał(a):Mom je w d.......:diabloti:.....tu pobigluja a tu sie pognietom .. Powiesiłam i som jakie som :diabloti: ............. Kupia sie przyciemniane szyby i nie byda musiał wiyszac gardin ....:multi::multi::multi::multi: Alleluja! A jak sie komus nie podobaja - to niech Ci wybigluja! A okna mosz czyste i najsliczneijsze na halymbie! I na Krajcoku tyz! Quote
eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ja jako skrajna pesymistka muszę wtrącić : skoro były po cimoku myte, to na bank są czyste i najsliczniejsze, a jakie fajne efekty rodem z programu graficznego, brushe, picture tuby :diabloti: Quote
mar....ka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witamy Zuziu w Twojej galerii!!! Fajnie tak po slązacku poczytac, sama mam rodzinę na Górnym Śląsku - w Jastrzębiu Zdroju i okolicach:))) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 tAK SOM CZYSCIUTKIE ;-) to jest moja wersja i sie byda jej trzymac heeh;-),,,,,,,, a tak wogole to siem nazarłam ....Adi zrobil kolacyjka mniam mniam ... Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 majoka napisał(a):Witamy Zuziu w Twojej galerii!!! Fajnie tak po slązacku poczytac, sama mam rodzinę na Górnym Śląsku - w Jastrzębiu Zdroju i okolicach:))) Witamy witamy :loveu: Jak to fajnie znowu zobaczyc sliniaczka :multi: w Zuzkowej galeryjce :multi::multi: Buziaczki ... Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='zuzolandia']tAK SOM CZYSCIUTKIE ;-) to jest moja wersja i sie byda jej trzymac heeh;-),,,,,,,, a tak wogole to siem nazarłam ....Adi zrobil kolacyjka mniam mniam ... szczesciara, ja sobie musiałam sama zrobic :placz: ps. pokaz tego twojego adiego :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 ps. pokaz tego twojego adiego Specjalnie dla Ciebie MADZIU ...przemycam fotki ADIKA .w kilku odsłonach....jak sie dowie ze go tu wkleilam to mnie ...zabije ...;-) MACHO.....;-) ...PODROZNIK ...;-) ....PRZYJACIEL ZWIERZAT ..;-) ....RATOWNIK... ...;-) Quote
sota36 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ina wkleja a ja o Adim napisze - jak sie kapnie to i Ja i mnie zabije! Hmmm - jaki On jest? Powiem tak - fajny! Mily,sympatyczny, wesoly, w ogole Oni (tzn i Ina i Adi sa fajni - spotkasz Ich raz - i juz myslisz, ze znacie sie kupe lat). AHA - I JESZCZE JEDNO - ADI UWIELBIA ...ZIEMNIAKI (pod wszelaka postacia) - HIIHI! No uwielbia tez Ine i Zuze, no ale sama miloscia sie nie da zyc!!! Quote
eria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no, jak ujrzy to pierwsze zdjęcie to faktycznie Was zabije.... Swoją drogą to ja bym go za to zabiła :mad: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hej... ostatnio zcesto sie sptykamy i wpadłam popodziwiać Twoja piękność :):) zakochana jestem normanie cudna jest :loveu: :loveu: PZDR :) Quote
Recommended Posts