Dobcia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko:) http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/GG7.jpg Chyba Fruziolka nie jest zbytnio zachwycona takimi bliskimi kontaktami...?:evil_lol: Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Siemanko MA najkochansza :cool3: a co Ci sie z gardzielkiem stalo :cool3::cool3::p:diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='jonQuilla']ależ one rozwiane od wiatru :) kiedyś tak Ci się splączą że nie będziesz mogła ich od siebie oddzielić ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wam :multi::multi::loveu: spoko hihih to nozyczki i heja bedzie obcinanko;-) [quote name='apple']Głowożerca :diabloti: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/GG3.jpg taaaaaaaaaa masakryczny widok :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']Jeeeeeeeeeeeee, moje trzy sloneczka! Czyli gut, Fruzolinka i Zuzolinda!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: p.buchan foty... buchej buchej i tak wszystko zostanie w rodzinie:loveu::loveu: [quote name='eria']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/GG7.jpg Fruzia chyba nie uważa że Gut dobrze całuje :diabloti: Fruzia wogole nie lubi sie calowac :diabloti::diabloti: [quote name='sota36']nooooo, w sumie chlopok mo problem z celowaniem! chociaz...??? nio jak mo loczy kudlami przesloniete to jak mo cylnac???:evil_lol: [quote name='Dozia_13']Kurcze tyle mnie nie było, a ile foteczek... wszystkie są cudne... :) co u Was słychac?? pozdrawiamy :) :* witaj;-)...a jakos do przodu zasuwamy hihih mamy wzloty i upadki :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Inula - jo kumom, ze mosz klopoty z gardzolkiem, jo wszystko rozumia.Ale! Ale mozesz klikac! Klikaj zamiast gadac, pewno sie Adik ucieszy... pssss. prosie jezdem! hhihih ano pisac mogiem:loveu: ino czas muszem znalezc :evil_lol: [quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o dżisys ...coś ty z tym gardziołkiem robiła .....Zuzolko Nasza :loveu::loveu: achhh ..wiecznie momz nim problemy ...terozki mi mowa odjelo i jakowos gula sie zrobila ..idem we sroda do laryngologa fujjjjjjjjj:placz::placz: [quote name='Pimpek']Hej :D http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/GG7.jpg Hahaha, jeny ale ma Fruzia minę :evil_lol: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/BW12.jpg Czy one zawsze tak razem ładnie wypadają? :loveu::cool3: czasami uda sie zrobic fajne foto hihihih:evil_lol: [quote name='tygra']dobre tez o tym pomyślałam :evil_lol: co za zlosliwo bestyja no no :loveu::loveu: [quote name='Dobcia']Witanko:) http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/GG7.jpg Chyba Fruziolka nie jest zbytnio zachwycona takimi bliskimi kontaktami...?:evil_lol: te kontakty sa nieco ciezkawe :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Czeeee gardłowcy - jak zdrówenko dzis nieco lepiej ale stracha mom pierunskiego:-( [quote name='teqquila']Siemanko MA najkochansza :cool3: a co Ci sie z gardzielkiem stalo :cool3::cool3::p:diabloti: witaj koffana kanapecko:loveu::loveu: wlazło jakowes złe do srodka i wylezzc nie kce :placz: Dziendoberek wszystkim!!! u nas wieje i leje i grad leci :-(:-( i swiatełko mruga i drzewami narywa i psy spiom bo siem bojom :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 zuzolandia napisał(a):d Dziendoberek wszystkim!!! u nas wieje i leje i grad leci :-(:-( i swiatełko mruga i drzewami narywa i psy spiom bo siem bojom :evil_lol:hej hejjjj:multi: a u mnie tak zle nie jest:p ale zapowiadaja wieczorem masakre:diabloti: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :glaszcze: nie bojaj ...ino nie daj się choróbsku :shake: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='zuzolandia']dzis nieco lepiej ale stracha mom pierunskiego:-( A czego się tak boisz - baktreriófff?:diabloti: witaj koffana kanapecko:loveu::loveu: wlazło jakowes złe do srodka i wylezzc nie kce :placz: Dziendoberek wszystkim!!! u nas wieje i leje i grad leci :-(:-( i swiatełko mruga i drzewami narywa i psy spiom bo siem bojom :evil_lol:Gdzie gradem rzuca? U nas lekki zefirek pomyka i to tyle:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko Ale fajne fotki widzilam, duzo zdrowka zycze Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 wiem żeś tu je.... majne love :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']wiem żeś tu je.... majne love :loveu::loveu: nio jezem jezem:evil_lol: mom bezsennosc w halymbie :evil_lol::evil_lol: tyz CI przaja :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']nio jezem jezem:evil_lol: mom bezsennosc w halymbie :evil_lol::evil_lol: tyz CI przaja :loveu::loveu: a wszysko to... bo ciebie przaja .... :loveu::loveu: ehhhh... miły niedzieli poczontek....:multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']a wszysko to... bo ciebie przaja .... :loveu::loveu: ehhhh... miły niedzieli poczontek....:multi::multi: Poczontek do mie na piffo prziłazi i jak godo to jo go ni jak niy rozumia ...takim hebrajskim zajyzdzo :evil_lol::evil_lol: jo kca coby juz switało;-) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']Poczontek do mie na piffo prziłazi i jak godo to jo go ni jak niy rozumia ...takim hebrajskim zajyzdzo :evil_lol::evil_lol: jo kca coby juz switało;-) że KEE??? :crazyeye::crazyeye::hmmmm: ki hebrajsi.... jako ni rozumiesz .... Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']że KEE??? :crazyeye::crazyeye::hmmmm: ki hebrajsi.... jako ni rozumiesz .... nio tak hebluje i hebluje :diabloti::diabloti: hihihihhihiih to wychodzi ze hebrajski :diabloti::diabloti:hihihihihhihihi jozem jakos gooopio :multi::multi: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']nio tak hebluje i hebluje :diabloti::diabloti: hihihihhihiih to wychodzi ze hebrajski :diabloti::diabloti:hihihihihhihihi jozem jakos gooopio :multi::multi: buuuhahahahhaaaa.... u nos w knajpach ino fedrujom fedrujom.... ide spać... nie zagaduj :cool1: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Rudo koffana :loveu::loveu::loveu:czy ty cierpisz na bezsenność :hmmmm: :evil_lol: no ja jo to wiem ;) przy Klockowej się nie da zasnąć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 witam zagubioną w kudłach ;) :evil_lol::evil_lol::loveu::multi: niedzielne czochranie dla panienek :) :loveu: Quote
teqquila Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ruda Ma czemu nie spiessz ?? JA witam z rana :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts