apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):W przerwie roboty - Ina zrob sajgon w tym Rybniku!!!!! Buhahahahahahaha.......podburzacz :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zuzolandia napisał(a): hiello:loveu: moge Ci jednego dac ktorego wybierasz????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmm...cieżka decyzja przede mną :) pozwól że chwilę się zastanowię :eviltong: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/NNN22.jpg jaką dużą pupe ma tutaj Fruzia :evil_lol::evil_lol: ok, zastanowiłam się...z bólem serca muszę powiedzieć że nie biorę żadnej bo najlepiej się prezentują razem :loveu: Quote
e.v.a Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 dziń dybry :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: a u mje byli goście :loveu::loveu::loveu: ;););) koffom Wos Zuzolki i dziękuja za prezencika boch zapomniała wcześniej cudny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Zuzolce Widzila ja dwie piekne dziewice (chyba?):razz::evil_lol::evil_lol: Sa cudne:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :loveu::loveu:Zuzolku ...u mnie są fotaski :razz::razz: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu:Zuzolku ...u mnie są fotaski :razz::razz: kfalipientka:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):kfalipientka:loveu::loveu: :oops::oops::oops:ffcale nie :shake::shake:...ja tak ładnie Ine zaprosiłam do mnie :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ruda witaj ma dogo nam zwrocili hehehe :evil_lol::evil_lol: wiesz co juz nie dlugo hehehe Quote
panienkabubu Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/NNN22.jpg :mdleje: ona tu wygląda jakby wielkości zuzki byłą :mdleje: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Imbirka napisał(a):helloł Rudo:multi::multi::multi: widziałam dziewczynki:loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj koffaniutka:loveu::loveu: bGirl napisał(a):Śpioszki pobudka.... my juz dawnooooo wstanieteee :loveu: apple napisał(a):Ty sie tak juz nie podlizuj :evil_lol: P.S Dobryden robaczki :eviltong: witankooo:loveu: niy musza sie podlizywac hihih jo juz jest zalizano przez ziecia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: panienkabubu napisał(a):oby na stałe! ponoc na stałe :multi::multi: basia2202 napisał(a):hahaha.. pieso upadły :evil_lol: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/NNN21.jpg słooodkie :loveu: buziole mła koffana Rudo:multi::multi::multi: a witej koffanoo Uwodzicielko ZIEMI OBIECANEJ :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Alicja napisał(a):http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/NNN23.jpg ty mnie tu foty cykasz a ja taka bez makijażu :razz::razz:;) Trudnooo niech wszyscy woidza jaka jest sotee:evil_lol: eria napisał(a):ożesz ale Fruzylla jest czornooo !!!!!! prawie jak Foxi !!!! :diabloti: ihhihi juz niy jest czornoo:diabloti: ale do niedzieli zas sie pewno upapro:diabloti: basia2202 napisał(a):Rudo.. no coś Ty... zgłupła?? :cool3: pracujesz w środę? :evil_lol: :eviltong: wracaj do domeczku!! :loveu: ciezkie zycie na slunsku hihihihihi:eviltong::eviltong: sota36 napisał(a):W przerwie roboty - Ina zrob sajgon w tym Rybniku!!!!! takich sajgon zrobila ze muszom terozki remonta drog robic!!! nie jechac na rybnik...kopiom :evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):Buhahahahahahaha.......podburzacz :evil_lol: hihihi jozem przeczytała podbrzusze :diabloti: evaxon napisał(a):dziń dybry :multi::multi::multi::multi::multi: witejj Effooooooooo:multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 ok, zastanowiłam się...z bólem serca muszę powiedzieć że nie biorę żadnej bo najlepiej się prezentują razem :loveu: no coz zeby potem nie bylo ze nie chcialam dac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: a u mje byli goście :loveu::loveu::loveu: ;););) koffom Wos Zuzolki i dziękuja za prezencika boch zapomniała wcześniej cudny jest :loveu::loveu::loveu: oj Alusiu ni ma za co;-) tyz sie ogromniascie cieszkamy zesmy mogli WAS poznac :multi::multi::multi: a Kuba jest pierunsko przystojny ale ciiiiiii ...... Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Zuzolce Widzila ja dwie piekne dziewice (chyba?):razz::evil_lol::evil_lol: Sa cudne:loveu::loveu::loveu: czyste jak łza som te pannice:evil_lol: Alicja napisał(a)::loveu::loveu:Zuzolku ...u mnie są fotaski :razz::razz: byłam widzialam siuperrr ino po cus moja niewyjsciowo gymba tam wsadzila :evil_lol:szpeci krajobraz :evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):kfalipientka:loveu::loveu: jaaaa piyntka nojlepszo z tustym i szpyrkami:eviltong::eviltong: Alicja napisał(a)::oops::oops::oops:ffcale nie :shake::shake:...ja tak ładnie Ine zaprosiłam do mnie :loveu::loveu: no baaa :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 teqquila napisał(a):Ruda witaj ma dogo nam zwrocili hehehe :evil_lol::evil_lol: wiesz co juz nie dlugo hehehe wiym wiym bydzie sztriptiz na piotrkowskiej :multi::multi: panienkabubu napisał(a):http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/NNN22.jpg :mdleje: ona tu wygląda jakby wielkości zuzki byłą :mdleje: hihihi nieee to zuzol sie skurczyła :eviltong::eviltong: Witojta.....wogole to bylam u Alutki ...było przesympatycznie i przeciepło :loveu::loveu: Ozzy to typowy pies morderca rzucił sie na mnie juz w progu i gdyby nie szybka reakcja Alusi to zostałabym .................... ZALIZANA NA SMIERC :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zdazywszy zobaczyc widokow z balkonu Ozzulkowej rodzinki :loveu::loveu: ....coprawda zaslimtoł mnie potem na tapczanie ale zoboczylach to co chcialam wiec juz mi nie zalezalo hihihih OZZULKI!!! JESTESCIE CUDOWNI!!!!!:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 A teraz fotecki;-) Fruzylla -Strojnisia szykuje sie na wizytacje ;-) A tu juz RYBNICKIE GWIEZDNE WOJNY ;-) Quote
jonQuilla Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cześć :multi: buźka Walentynkowa :loveu::loveu::loveu: Muszę przyznać że Ozzul i Fruzia tworzą niezwykłą ale jakże śliczną parę ;) :loveu::loveu: Quote
Martinee Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Zgadzam się z tobą w każdej sprawie buziaki :) Quote
Recommended Posts