WinterGirl Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ..ale masz drzewko, tylko pamiętaj o podlewaniu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witanko Ale superowe drzewko. Gdzie je kupilas? Quote
eria Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 jeeee ale mosz elegancki tyn antryj :loveu: Quote
sota36 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To nie pajunk! To dzdzownica! Albo jakis pelzak! Quote
Pimpek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hej :cool3: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/drzewo1.jpg Fajne drzewko :evil_lol: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/sufit1.jpg Cool :eviltong: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='bGirl']..ale masz drzewko, tylko pamiętaj o podlewaniu :eviltong: bedzie regularnie podlewane :evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Ale superowe drzewko. Gdzie je kupilas? witaj;-) na allegroo :loveu: [quote name='eria']jeeee ale mosz elegancki tyn antryj :loveu: tyz mi sie podobo w koncu skonczony po roku :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']To nie pajunk! To dzdzownica! Albo jakis pelzak! pajunk:evil_lol: nogi tego zwisu sa z rozebranej lampy typu pajunk i tak juz sie otanie ze pajak to pajak :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pimpek']Hej :cool3: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/drzewo1.jpg Fajne drzewko :evil_lol: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/sufit1.jpg Cool :eviltong: witaneczkoooo:multi::multi: dziendoberek kochaniutkieeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 muszę przyznać że masz przytulny przedpokój :) :loveu: szczególnie ta ściana narożnikowa mi się podoba :loveu::loveu::loveu: zresztą sufitowe lampki też bajer :) świetny pomysł :) Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przyszłam do was bo wszyscy gdzieś wybyli a ja nie wiem kaj :niewiem: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']A co wpisals w allegro, drzewko? posesle Ci lineczka do tego drzewka;-) [quote name='jonQuilla']muszę przyznać że masz przytulny przedpokój :) :loveu: szczególnie ta ściana narożnikowa mi się podoba :loveu::loveu::loveu: zresztą sufitowe lampki też bajer :) świetny pomysł :) a dziekuje siem cieszkam :multi::multi: [quote name='anetta']Nastrojowo :cool3: i jasnoooo jak pieron hihihihi a ponoc prad podrożał :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Przyszłam do was bo wszyscy gdzieś wybyli a ja nie wiem kaj :niewiem: witaj Jabluszkowa:loveu: no jo tyz ni wim kaj UNI wszyscy som :evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia'] witaj Jabluszkowa:loveu: no jo tyz ni wim kaj UNI wszyscy som :evil_lol:smycom sie kajś chyba:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 O tyj porze ??? dyc to juz powinni w doma siedziec !!!! na dogo!!!! hihihihhi Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Pimpek napisał(a):Cześć! :multi: witaneczkooooooooo:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Idem se dooopke wygrzac na solara ;-) Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia']Idem se dooopke wygrzac na solara ;-) a ja se w wyrku grzałam .....bo mi dogo nie działało :placz::placz:.....pogodomy potem o tej łonej ;) Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ino se tej doopki za bardzo nie zjaraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zuzolandia a ty kaj żech znikła? Smycys sie gdzieś???:mad: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']a ja se w wyrku grzałam .....bo mi dogo nie działało :placz::placz:.....pogodomy potem o tej łonej ;) łoki :loveu: [quote name='Izabela124.']To ja czekam na lineczka idem do cia podac linka:evil_lol: [quote name='eria']ino se tej doopki za bardzo nie zjaraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spokooo bylam na stojoncym bo lezace zajete :eviltong::eviltong: [quote name='apple']Zuzolandia a ty kaj żech znikła? Smycys sie gdzieś???:mad: no smycem sie po solarach cobym sie zbrazowila z leksza:loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Zuzolandia a ty kaj żech znikła? Smycys sie gdzieś???:mad: dyć pisała ze sie idzie zeskwarzyć :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cze zesmażona jak fryteczka :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zuzolandia napisał(a):łoki :loveu: idem do cia podac linka:evil_lol: I chyba sie zgubilas:razz::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia'] no smycem sie po solarach cobym sie zbrazowila z leksza:loveu: Cześć spyrku:evil_lol: Quote
Recommended Posts