zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejhka Alepikna kartecka, mas ztalencik eeeeeeeee talenta to mo Eria :eviltong: [quote name='evaxon']witanko futerka:multi: witanko kudlate inaczej :loveu::loveu: [quote name='Junka']witanko :) siemanko :loveu: [quote name='sota36']No nie! Wstalam skoro swit, by popatrzec na foty,a tu nie ma!!! skoro swit szlam spac :eviltong::eviltong: [quote name='Alicja']:hmmmm: Joluś czy ty cierpisz na bezsenność:razz::razz: Rudo koffano ...wróciłaś już :razz::razz: Jola to mo rozne zboczynia ihhihih:evil_lol::evil_lol: [quote name='natija']wszyscy znikaja...a ja wpadlam sie przywitac:)i fotki poogladac,a gdzie one sa.. zarozki bydom :evil_lol::evil_lol: [quote name='panienkabubu']Joluś, przesadziłaś z tą godziną :mdleje::mdleje: Jak Ty dałaś radę??? :mdleje: zuzanki prosimy fotki :cool3: beda zaraz :eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='sota36']Twardym trzeba byc! nie mietkim! tak :evil_lol: dokladnie :evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć Wam kudłacze ;) :multi::multi::multi::loveu: witaj kffiatuszku :loveu: [quote name='Izabela124.']ZCesc Zuzzki Gdzie ejstescie? juz jestesmy :multi::multi: [quote name='panienkabubu']Ale Ty tak bez.. przymusu??? jak chodzi spac po dobranocce to wstaje potem o 4 nad ranem :eviltong::eviltong: [quote name='sota36']No! Przeca mom feryje! To tak - od siebie! :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Medorowa']4;24 zemdlałam.... :mdleje::mdleje: Dla mnie wielkim bólem jest podnieść się z łóżka przed dwunastą:mdleje:buhaha doberek focisze dowoć:cool3::cool3: tak znam ten ból Medorkowa :loveu: zara bedą Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='panienkabubu']Brak mi słów :mdleje: siegnij po slownik :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']Jeeeee jako una fajno! A lubi tyn domek? Ina, a fto je opiekunym Belisi??? Belisia idzie do fajnych ludzi bedzie jej dobrze:loveu: [quote name='jonQuilla']o kurcze ale cudo kudłate do "kolekcji" :loveu::loveu: szkoda że nie zostaje z Twoimi kudłaczami :) wymiziaj trójeczkę :) :loveu::loveu::loveu: boszeeee ja to bym i chciala i zostawila jedne wiecej czy mniej :loveu: na szczescie w naszym domu to adik jest ten zdroworozsadkowy :eviltong: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:nie oddowej ...zostow ..fest Ci pasujom te 3 futra na wyrku :loveu::loveu::loveu: tyz tak godom ale ktosik mo inne zdanie :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']a może sota o 4:24 wróciła z karaoke... i nie już wstała a jeszcze sie nie położyła.... w takich godzinach to trudno stwierdzić czy on już czy jeszcze nie spi :evil_lol::evil_lol: Rudo!!!:scream_3: aleś zwiozła psiura na slunsk :loveu::loveu: nooo gryfno frelka niy ? kaj sie tam po obcych ziymiach bydzie szwyndac ! Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='eria']JAKO PRZECUDNIASTO TA MAŁO !!!! :loveu: że nie wspomna o trzech futrach na łóżku - godosz- niech sie dziecko uczy:diabloti: co sie za mlodu nauczy na starosc jak znodł :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']I zdradzials moja tajemnica! bylach na "lumpach"! noo wiysz w tym wieku ?????:diabloti: [quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Alicja']A było sie nie smykać ......rechtórko :razz::razz: jedyn dziyn mie ni ma i juz kajsik łazi :mad::mad: [quote name='panienkabubu']Ja się pogubiłam :hmmmm: skąd ten psiak? :hmmmm: z ziemi łodzkiej :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='sota36']a co?nie wolno mi? Zech gipko to robilach! ino ta Klocusiow cosik mo za dlugasny jyndzor! z Lodzi! Z watku na dogo! my sie pogodomy sis :mad::mad::mad: [quote name='basia2202']bardzo chciałam zrozumieć... ale nie umiam :roll: zwłaszcza tego słowa na r... :crazyeye: myślałam, że Inuś będzie szybsza i powstawia już fotki;) ja lecę wstawiać nasze... wcześniej nie dałam rady, bo zdychałam z bólu :placz: piep***ne ósemki :placz: Inuś - śliczną tą psiurkę przygarnęłaś :multi: za 3 tyg. czekamy ponownie!! :multi: :loveu: i koniecznie z pannami Twoimi:) super fajna dziołcha z Ciebie! ;) :calus: Oj BASIU tak jestem zakrecona ze dopiero teraz mam chwilee zeby cosik wstawic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ziemia ŁODZKA jak zwykle bardzo przyjazna hihih oprocz zwierzozwierzow zwanych tramwajami lub jak kto woli bankami[ nie mylic z bankiem npPKO:diabloti: ] no i wszedobylskie korki hihih poezjaaaa .....ale jeszcze tak ze 2 razy i normalnie bedem smigac po fabrycznej jak po halymbie hhihih Goscina u Baski swietna co zrezszta bedzie widac hihih Tyskowo i Imbirkowo oraz Zuzkowo przesympatyczne cudne i kofffane kobity :multi::multi::multi:a TYSIO IMBIR I ZUZKA mniamusne stworzonka :loveu: Dziejuje dziewczyny i do zobaczyska zas !!!!! a slowo na R to nic innego jak nauczycielka :evil_lol::evil_lol: reszty nie tlumacze hihih Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Oto Tysio w moich objeciach ;-) Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Imbirek- bo milosc ma rozne oblicza ;-) nie ma to jak z babami ;-) powiedzial Tysio Dwie Zuzkowe hihihi trzecio Zuzkowo w doma na slunsku hihihihih szybko znalazlysmy wspolny jezyk ;-) hmmmm nie o taki kontakt mi chodzilo ihihihihihiiih fotecki pochodza z przemytu hihihihi cdn Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 cd.... IMBIR TYSIO zgadnijcie kto;-) mama czyli Julia i synus czyli IMBIREK ;-) harce hulanki swawole hihihihi Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Oprocz tzw rozrywek mialam tez misje do spelnienia ihhihi a oto efekt tejze misjonarskiej wyprawy ....mała slodka Belisia ;-) resztaaa jutroo bo padam na pysk ;-)...ide w slady moich kudlatych hihiih dogobranocccccc Quote
Pianka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0183.jpg ukrywacie swoja miłość pod stołem:razz: Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jo nic nie padom! ino Cie kajsik wypuscic, to ino na smych i robisz i trocha ganby! Ganby, ze tak pod stolym prawie plackujesz i psu patrzysz do ...nie, nie powiem, bo sie wstydkom. Co łone - te Gorolice - ło nos, slonzoczkach, moga pomyslec? I co jo widza daliyj ? Zesta mialy fajno biba, a psy jakies gyszynki dostaly!!!! Fiu! Fiu! Fiu ! ps. dobrze ze nie napisalam " fiut", "fiut", fiut" Kochom Cie Sis! I fajnie zesta dupsko ruszyla i pojechala do gorolowa!!!!! Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Inuś szykuj się z Rudymi na wizytę na Widzewie :diabloti: a narazie podkradam Ci fotki:p Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202']bardzo chciałam zrozumieć... ale nie umiam :roll: zwłaszcza tego słowa na r... :crazyeye: to ja ci zaśpiewam piosenkę ... gdy jo chodził do szkoły uczyli mnie rechtory piwo pić w karty grać i z dziołchami tańcować :p Rechtórka = nauczycielka :evil_lol::evil_lol: Trio to jest TERCET ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/belisia15.jpg Berek RUDO :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://www.slowniki.friko.pl/slownik2.htm mosz dziolcho z Lodzi sciagawka! albo tu - http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/S%C5%82ownik:%C5%9Al%C4%85sko-polski Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Imbirka']Inuś szykuj się z Rudymi na wizytę na Widzewie :diabloti: a narazie podkradam Ci fotki:p łooohohohhhhhoooo.. to my będziemy chyba w łazience u Julki siedzieć... w wannie :evil_lol: :diabloti: żeby wszystkie piesy zmieściły się w pokoju :p :evil_lol: Inuś... przyszłam i do Ciebie na kradziejstwo:) a co.. nie będę gorsza :eviltong: Jolu Gutkowaaa... dobrze, że zamieściłaś ten ślunski słownik:eviltong: bo piszesz w jakim nieznanym dialekcie :evil_lol: inaczej ni cholery bym pojąć nie mogła, o co common :evil_lol: :diabloti: podoba mi się po śląsku stokrotka :evil_lol: gynsipympek :roflt: ekstra macie tą ślunską mowę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 świetne zdjęcia...musiało być bardzo miłe to spotkanko :) :loveu::loveu: szkoda że swoich Kudłatych panienek nie zabrałaś ;) :) Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202']łooohohohhhhhoooo.. to my będziemy chyba w łazience u Julki siedzieć... w wannie :evil_lol: :diabloti: żeby wszystkie piesy zmieściły się w pokoju :p :evil_lol: Inuś... przyszłam i do Ciebie na kradziejstwo:) a co.. nie będę gorsza :eviltong: Jolu Gutkowaaa... dobrze, że zamieściłaś ten ślunski słownik:eviltong: bo piszesz w jakim nieznanym dialekcie :evil_lol: inaczej ni cholery bym pojąć nie mogła, o co common :evil_lol: :diabloti: podoba mi się po śląsku stokrotka :evil_lol: gynsipympek :roflt: ekstra macie tą ślunską mowę :evil_lol: a prosze, teraz to juz tylko w gwarze mozna pisac! Sprobuj i Ty! Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jo tam nie wjem co je śmjesznego w gynsimpympku :hmmmm: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']Jo tam nie wjem co je śmjesznego w gynsimpympku :hmmmm: bo to śmiszne słowo :evil_lol: Alu :loveu: Quote
bonita Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale bowskie fotencje :loveu: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/belisia3.jpg WiDziałam Cię wraz z Imbirkiem i Tyśkiem :cool3: Sjuper wyprawa :loveu: Witanko :multi: Quote
Medorowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wszystko widziałam:turn-l::loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ale cudnasty ten nowy kudłacz :loveu: Quote
anetta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ta puchata kulka jest prześliczna. U kogo znalazła domek? Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witanko Ale fajowsko masz nowo kulke Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='bonita']WiDziałam Cię wraz z Imbirkiem i Tyśkiem :cool3: Sjuper wyprawa :loveu: no taaa... ale z naszą Zuzą to już niee :mad::diabloti: czujemy się... wyalienowane :eviltong: :evil_lol: Inuś... czy Ty masz jeszcze jakieś foteczki ze spotkanka?;) coś bym ukradła :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts