zuzolandia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 prawda ze slodka? jak ktos mogl takie malenstwo na mroz wyrzucic !!!!! Quote
bonita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Śliczny szczeniuś taki stafikusiowaty? :loveu::loveu::loveu: Witajcie Zuzio-Fruzie! Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zuzolandia napisał(a):Alutkowo jak mi spala na kolanach w aucie i przybierala dziwne pozy to zaroz mi sie Ozzulek przypomniol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo te typki tak mają ;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 bonita napisał(a):Śliczny szczeniuś taki stafikusiowaty? :loveu::loveu::loveu: Witajcie Zuzio-Fruzie! witaj BONITKOWA :loveu::loveu: Tak to taki amstaffek bidny ktory o malo nie zamrzl na szczescie juz jest w nowym domku :loveu: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo te typki tak mają ;):evil_lol: przekonalam sie na wlasne oczy hihihi jak mi wisiala glowa w dol kopytka wywalone na bacznosc i se tam cosik pochrumkiwala :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zuzolandia napisał(a):witaj BONITKOWA :loveu::loveu: Tak to taki amstaffek bidny ktory o malo nie zamrzl na szczescie juz jest w nowym domku :loveu: to to maleństwo podrzucone do schronu ?? przekonalam sie na wlasne oczy hihihi jak mi wisiala glowa w dol kopytka wywalone na bacznosc i se tam cosik pochrumkiwala :evil_lol::evil_lol: i pewno jeszcze przemlaskiwało jakby ssało mleczko :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103002 to link do jej historii oj ssala mlaskala i puszczala bakole hihihihihihi Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Inuuuś... ło maaatko.. widziałam te cudności!! :loveu::loveu::loveu: wygląda tak samo, jak moja Zuzanka, jak była malusia:) tylko inny kolorek;) ech... jak ktoś mógł wyrzucić takiego prosiaczka :-( najważniejsze, że w nowym domeczku już:) rozumiem, że ją transportowałaś do nowego właściciela?:) Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 basia2202 napisał(a):Inuuuś... ło maaatko.. widziałam te cudności!! :loveu::loveu::loveu: wygląda tak samo, jak moja Zuzanka, jak była malusia:) tylko inny kolorek;) ech... jak ktoś mógł wyrzucić takiego prosiaczka :-( najważniejsze, że w nowym domeczku już:) rozumiem, że ją transportowałaś do nowego właściciela?:) tak ma domek w krakowie :multi::multi: pani ktora ja adopt:multi:owala przyjechala po malenką do katowic a ze ja jechalam do lodzi i z powrotem wiec transporcik bidulka miala jak ta lala:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 super Inuś, naprawdę! taka mała cudniasta dziewuszka z niej:) dobrze, że nie musiała marznąć w schronie:) Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 w pierwszym momencie myślałam że Twoje psie stadko się powiększyło o tą śliczną ast'kę...ale poczytałam i wiem że jednak ją tylko wiozłaś :) ale kurde psina prześliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zuzolandia napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103002 to link do jej historii oj ssala mlaskala i puszczala bakole hihihihihihi :razz::razz:to jednak dobrze pokojarzyłam .... Quote
Imbirka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Helloł Zuzolki:loveu::loveu::loveu: gdzieś wyczytałam, ze Łódź zamierzacie nawiedzić... Quote
zuzolandia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jonQuilla napisał(a):w pierwszym momencie myślałam że Twoje psie stadko się powiększyło o tą śliczną ast'kę...ale poczytałam i wiem że jednak ją tylko wiozłaś :) ale kurde psina prześliczna :loveu::loveu::loveu: Boszeee moj TZ by mnie chyba z domu wywalił jakbym jeszcze jedno psisko do domu przytargała :evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a)::razz::razz:to jednak dobrze pokojarzyłam .... pewnie tak zlociutka:loveu::loveu: evaxon napisał(a)::multi:siemanko futerka hiello golaski :multi::loveu::multi: Imbirka napisał(a):Helloł Zuzolki:loveu::loveu::loveu: gdzieś wyczytałam, ze Łódź zamierzacie nawiedzić... siemka :loveu: a tak bylam w lodzi cosik kolo srody hihihii ale jade ponownie tez w srode :loveu:i zostaje do czwartku ...wstepnie umowilam sie z ZUZOLKAMI ŁODZKIMI :eviltong: czyli BASIA hihihih eria napisał(a):Zuzola Łódź już odwiedziła :cool3: odwiedzila i znow zamierza nawiedzic :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dobry wieczór:) Prześliczne maleństwo:loveu: miała mała wiele szczęścia w nieszczęściu;) Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 zuzolandia napisał(a):Boszeee moj TZ by mnie chyba z domu wywalił jakbym jeszcze jedno psisko do domu przytargała :evil_lol::evil_lol: pogadałby, pogadał a potem zmiękł ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hejka Ale amstaffka cudna, takie malenstwo Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :hand: ...cze Zuzolko- Fruziolki :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='Dobcia']Dobry wieczór:) Prześliczne maleństwo:loveu: miała mała wiele szczęścia w nieszczęściu;) tak niech sie zdrowo chowa:multi::multi: [quote name='jonQuilla']pogadałby, pogadał a potem zmiękł ;) :evil_lol::evil_lol: taaaa .....juz to widza :evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejka Ale amstaffka cudna, takie malenstwo nooo slodka strasznie szczegolnie jak spala :loveu: [quote name='Alicja']:hand: ...cze Zuzolko- Fruziolki :loveu::loveu: witaj mła koffana ALU :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witam :multi::multi: znów trafiam na nowe foteczki :loveu::loveu: ja to mam szczęście :) Kudłate Ci coś dziwnego jedzą...jakieś zielone i fioletowe przedmioty...a Ty nie reagujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ojej psy Ci się poplątały http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/YY4.jpg super foteczki Quote
Recommended Posts