Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i tej wersji sie trzimej bo jo nie wierza sama w sie :diabloti:[/FONT]
uleczona dusza twoja bedzie za tydzien :diabloti::diabloti:
[quote name='panienkabubu']plywajace jeszcze?:eviltong:
noooo w odmrazajacym sie zamrazalniku plywaja :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera ida dżemać :cool1::cool1::cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]jo mom dzema kokosowego :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]aaa za tydzień.... to mnie ni ma :diabloti: byda u Alutki :roll:[/FONT]
ponoc jo tyszzzz .... bydem sie tak kompac hihihi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Czujecie już Święta? :cool3: u nas jeszcze nie! Mimo to:

[FONT=Impact][FONT=Georgia]ja też jeszcze nie czuje świąt :roll: a przecież to za chwile...może jakby spadł ten zakichany śnieg to bym coś poczuła...chociaż mokro w stopy ;)

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]http://img405.imageshack.us/img405/9493/kartkapolnadogoso2.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]a kartelucha fajna :) :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='natija']ale tutaj rozgadane cioteczki sa:):)
taaa cioteczkowy czat :evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Impact][FONT=Georgia]ja też jeszcze nie czuje świąt :roll: a przecież to za chwile...może jakby spadł ten zakichany śnieg to bym coś poczuła...chociaż mokro w stopy ;)[/FONT][/FONT]

[FONT=Georgia]http://img405.imageshack.us/img405/9493/kartkapolnadogoso2.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]a kartelucha fajna :) :loveu::loveu:[/FONT]
spadnieeeeee a jak nie to zamalowac szyby sztucznym sniegiem :eviltong:
[quote name='natija']no tak maglam sie spodziewac ja przyjezdzam tosniegu nie ma:(
a my juz tutaj mamy wolne:eviltong:
spoko jeszcze WAM sie ten snieg zbrzydnie poza tym w gorkach ponoc jest :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera ida dżemać :cool1::cool1::cool1:

aaa za tydzień.... to mnie ni ma :diabloti: byda u Alutki :roll:
[/FONT]

[quote name='zuzolandia']ponoc jo tyszzzz .... bydem sie tak kompac hihihi:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]Za tydzień szykuje się mnie sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w domeczku :multi::multi::multi:

pakujta się dziewczyny:loveu::loveu: bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:

:razz::razz:czy ja o czymś nie wiem :roll:...z tą kąpielą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Za tydzień szykuje się mnie sabat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w domeczku :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]pakujta się dziewczyny:loveu::loveu: bo nie znacie dnia ani godziny :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz:czy ja o czymś nie wiem :roll:...z tą kąpielą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

bydymy sie pluskac z Klocowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Jolcia nom plecy umyje hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']bydymy sie pluskac z Klocowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Jolcia nom plecy umyje hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:Jolcia se bydzie gladzic :razz::razz:....a pluskać sie mogecie do woli bo Klockowo juz ni ma blue i nie zafarbi mi wanny :razz::razz:...mogecie se nawet bańki puszczac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']A co jo mom se gladzic? Zmarchy?
Luuuudzie - wreszcie okna umylam i widze sklep z naprzeciwka!!!!
[FONT=Arial]
:razz::razz::razz:tego co C. dowol Madzi z ukrycia ;)

to naprzeciwko tysz byly sklepy :hmmmm:

przyjada podziwac sie ...tera jak mom nowe brele to zobocza :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']

:hand::hand::hand:

ja ja jo cie tyz :multi:
[quote name='natija']no to niezla orgia sie szukuje,amy tylko prosimy o fotki,z tej zabawy;):eviltong:
beda duzooooooooo bedzieeeeeeeeeee :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:Jolcia se bydzie gladzic :razz::razz:....a pluskać sie mogecie do woli bo Klockowo juz ni ma blue i nie zafarbi mi wanny :razz::razz:...mogecie se nawet bańki puszczac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
jeeeeeeeeeeeee takie jadowite????:diabloti::diabloti:

nieee to nie sklep to reklama keros jeszcze niy odkleila z lokna :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']

dziekujemy pieknie !!!!

[quote name='natija']a ja okien nie umylam,umyje dopier w przyszlym roku::eviltong:
i dobrze okna niy zajac niy ucieknom:lol::lol:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:razz::razz::razz:tego co C. dowol Madzi z ukrycia ;)[/FONT]

[FONT=Arial]to naprzeciwko tysz byly sklepy :hmmmm: [/FONT]

[FONT=Arial]przyjada podziwac sie ...tera jak mom nowe brele to zobocza :razz::razz:[/FONT]

........takie ukryte to je nojlepsiejsze :diabloti::diabloti::diabloti:...........

Posted

[FONT=Arial]buuuhahahahaha.... [/FONT]
[quote name='natija']a ja okien nie umylam,umyje dopier w przyszlym roku::eviltong:
[FONT=Arial]ja tez poczekam na lepszą pogode.. na razie se wmawiam że jest taka szrówa za oknem że nic nie widac :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahahahaha.... [/FONT]

[FONT=Arial]ja tez poczekam na lepszą pogode.. na razie se wmawiam że jest taka szrówa za oknem że nic nie widac :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz:ty nie masz okien naprzeciwko ....nie musisz myc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
spadnieeeeee a jak nie to zamalowac szyby sztucznym sniegiem :eviltong:

[FONT=Georgia]muszę zainwestować w sztuczny śnieg ;) :evil_lol::evil_lol:

problem chyba tylko z ulepieniem bałwana z takiego ;)

Cześć :multi::multi::multi:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:ty nie masz okien naprzeciwko ....nie musisz myc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]ale moze miec sklep! Kery kce łoglundac!!!!
Czesc Ludki!!!
Zaraz biera sie za czesanie potfffora a potem do wanny z nim!