Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Witajcie drogie kobitki ;-)
NOMU- zUZIA WPROST UWIELBIA MAłE PSIACZKI IM MNIEJSZY TO LEPSZY ;-)...stara sie byc bardzo delikatna w kontaktach z maluchami ;-)....
No dziewczyny mam to szczescie ze moja psica moze od czasu do czasu pracowac razem ze mna heeh;-)w zaleznosci tylko czy jestem na miejscu czy musze jechac w drugie miejsce ;-).. Bokser Tosia 1 wychowała sie generalnie u mnie w robocie ,bo od 3 miesiaca siedziała tam ze mna heeh.... co nikomu nie przeszkadzalo ..szef to psiarz ;-) a pupile klientow sa mile widziane niezaleznie od wielkosci czy tez rasy eheheh ;-)
Kilka fotek podworkowych ;-)....

Posted

1. Zuzola jak Ty dbasz żeby zawsze były foteczki !!:loveu:
2. Ja nie chcę do Wawy :placz:
3. Foxi se łapkę nadwyrężyła :placz: w środę chyba jedziemy do weta:placz:

Posted

sota36 napisał(a):
Zozole - mam kumpele na wspolne spacery - Kapisowa (DCP) corke!

ooooooooo a ktora to dziewucha ?????
odnosnie spacerku w sobote jestesmy dyspozycyjni wiec czekamy na propozycje ehheh Eria pewnie nie odmowi ;-)

Posted

Pewnie że się piszę na spacerek w sobote, jeśli Foxi będzie mieć sprawną łapkę :roll: I właściwie obojętnie gdzie, bo nawet jeśli w chorzowie to nasza kochana Zuzola by nas po drodze zabrała do autka :cool3: :loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
ooooooooo a ktora to dziewucha ?????
odnosnie spacerku w sobote jestesmy dyspozycyjni wiec czekamy na propozycje ehheh Eria pewnie nie odmowi ;-)
w sobote to ja ide do pracy - od 9.00 do 13.00 - mamy tzw.dzien jezykowy (odrabiamy - 4 maja)
A co do dziewuszko to Koda Bursztynowa Fala po Dcp'ie i Grenadzie Bezy Bezy :)
I chca Was poznac, bo mowilam, zescie fajne ludki!

Posted

[quote name='zuzolandia']DUZY CIATECZKOWY POTWOR -KUDłATE SERCE ...po domowemu KAPIS ;-)..... BRIARD NATURALNIE EHEH
super nazwa i bardzo trafny skrót - obśmiaąłm się:evil_lol:

Posted

oooooo to fajnie ;-) kolejny mopek na wspolne spotkanka ;-) bedzie nam milo sie spotkac heeh ;-0
Jolus jak nie sobota to moze byc niedziela ;-)...my mamy week wolny wiec sie dopasujemy .....miejsce nieistotne moze byc Corzow bielszowice.. halemba ...jak kto woli .....;-) ..Eria to grzeczna dziewczynka zapakujemy kobitki do autka i spoko .dojedziemy tam gdzie trzeba heheeh.......choc u nas wieksze mozliwosci spacerowe eheheeee

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooo to fajnie ;-) kolejny mopek na wspolne spotkanka ;-) bedzie nam milo sie spotkac heeh ;-0
Jolus jak nie sobota to moze byc niedziela ;-)...my mamy week wolny wiec sie dopasujemy .....miejsce nieistotne moze byc Corzow bielszowice.. halemba ...jak kto woli .....;-) ..Eria to grzeczna dziewczynka zapakujemy kobitki do autka i spoko .dojedziemy tam gdzie trzeba heheeh.......choc u nas wieksze mozliwosci spacerowe eheheeee

To fakt! Ze lepsze!

Posted

DużyCP napisał(a):
co to za umawiane spotkania z nieletnią, bez akceptacji tatusia:razz: ?
a pytał ktoś o zgodę :mad: ?

udzielam (a co mi tam) - a o fotki się usmiecham :lol:

A witaj DCP ;-)...MIłO NAM ZE TU ZAGLADASZ HEHE
Fajnie bedzie poznac Twoja coreczke .... ;-):loveu:
Foteczki oczywiscie wstawimy i nawet przeslemy ;-)
Mizianko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']

Witaj zuzanko:lol:
Wpadłam w odwiedzinki piękną suczke pooglądać, ale to? to? to? Ale
to, to nie wiem co to:p Lew o jednym oczku?:cool3: