Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć kochana ziuziu, ja tylko na sekundeczke wpadłam i zaraz spadam bo duuuużo nauki... :/ Quote
zaba14 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 http://img123.imageshack.us/img123/9306/am3ve2.jpg nie no.. tylko tyle powiem: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witajcie drogie kobitki ;-) NOMU- zUZIA WPROST UWIELBIA MAłE PSIACZKI IM MNIEJSZY TO LEPSZY ;-)...stara sie byc bardzo delikatna w kontaktach z maluchami ;-).... No dziewczyny mam to szczescie ze moja psica moze od czasu do czasu pracowac razem ze mna heeh;-)w zaleznosci tylko czy jestem na miejscu czy musze jechac w drugie miejsce ;-).. Bokser Tosia 1 wychowała sie generalnie u mnie w robocie ,bo od 3 miesiaca siedziała tam ze mna heeh.... co nikomu nie przeszkadzalo ..szef to psiarz ;-) a pupile klientow sa mile widziane niezaleznie od wielkosci czy tez rasy eheheh ;-) Kilka fotek podworkowych ;-).... Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 1. Zuzola jak Ty dbasz żeby zawsze były foteczki !!:loveu: 2. Ja nie chcę do Wawy :placz: 3. Foxi se łapkę nadwyrężyła :placz: w środę chyba jedziemy do weta:placz: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zozole - mam kumpele na wspolne spacery - Kapisowa (DCP) corke! Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 sota36 napisał(a):Zozole - mam kumpele na wspolne spacery - Kapisowa (DCP) corke! ooooooooo a ktora to dziewucha ????? odnosnie spacerku w sobote jestesmy dyspozycyjni wiec czekamy na propozycje ehheh Eria pewnie nie odmowi ;-) Quote
Teklunia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 i znowu na każdym zdjęciu błyszczy się tylko jedno oczko :evil_lol: Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sota36 napisał(a):Zozole - mam kumpele na wspolne spacery - Kapisowa (DCP) corke! co to jest DCP ?? :cool1: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 DUZY CIATECZKOWY POTWOR -KUDłATE SERCE ...po domowemu KAPIS ;-)..... BRIARD NATURALNIE EHEH Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pewnie że się piszę na spacerek w sobote, jeśli Foxi będzie mieć sprawną łapkę :roll: I właściwie obojętnie gdzie, bo nawet jeśli w chorzowie to nasza kochana Zuzola by nas po drodze zabrała do autka :cool3: :loveu: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zuzolandia napisał(a):ooooooooo a ktora to dziewucha ????? odnosnie spacerku w sobote jestesmy dyspozycyjni wiec czekamy na propozycje ehheh Eria pewnie nie odmowi ;-) w sobote to ja ide do pracy - od 9.00 do 13.00 - mamy tzw.dzien jezykowy (odrabiamy - 4 maja) A co do dziewuszko to Koda Bursztynowa Fala po Dcp'ie i Grenadzie Bezy Bezy :) I chca Was poznac, bo mowilam, zescie fajne ludki! Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='zuzolandia']DUZY CIATECZKOWY POTWOR -KUDłATE SERCE ...po domowemu KAPIS ;-)..... BRIARD NATURALNIE EHEH super nazwa i bardzo trafny skrót - obśmiaąłm się:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 oooooo to fajnie ;-) kolejny mopek na wspolne spotkanka ;-) bedzie nam milo sie spotkac heeh ;-0 Jolus jak nie sobota to moze byc niedziela ;-)...my mamy week wolny wiec sie dopasujemy .....miejsce nieistotne moze byc Corzow bielszowice.. halemba ...jak kto woli .....;-) ..Eria to grzeczna dziewczynka zapakujemy kobitki do autka i spoko .dojedziemy tam gdzie trzeba heheeh.......choc u nas wieksze mozliwosci spacerowe eheheeee Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='zuzolandia']oooooo to fajnie ;-) kolejny mopek na wspolne spotkanka ;-) bedzie nam milo sie spotkac heeh ;-0 Jolus jak nie sobota to moze byc niedziela ;-)...my mamy week wolny wiec sie dopasujemy .....miejsce nieistotne moze byc Corzow bielszowice.. halemba ...jak kto woli .....;-) ..Eria to grzeczna dziewczynka zapakujemy kobitki do autka i spoko .dojedziemy tam gdzie trzeba heheeh.......choc u nas wieksze mozliwosci spacerowe eheheeee To fakt! Ze lepsze! Quote
Imbirka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dzieńdoberek:multi: ale masz fajnie, że mozesz ze swoim psiakiem przyjść do pracy:lol: , mój niestety musi sidzieć sam w domku Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witam... :multi: :multi: :multi: :multi: śliczne foteczki... :D:D:D:D:D Quote
DużyCP Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 co to za umawiane spotkania z nieletnią, bez akceptacji tatusia:razz: ? a pytał ktoś o zgodę :mad: ? udzielam (a co mi tam) - a o fotki się usmiecham :lol: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Siemanko kobitki ;-) Oto KUDłATA w kilku odslonach ;-) DEMONICZNA ZUZANNA ;-) ROZBRYKANA ZUZANNA ;-) I NIECO POWAZNA PANNA ZUZANNA ;-) ...MIłEGO OGLADANIA ....;-) Quote
Alka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witajcie !:multi: Zuzia we wszystkich odsłonach śliczniasta :loveu:, a na pierwszej foteczce faktycznie demon ... extra ujęcie :multi: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 DużyCP napisał(a):co to za umawiane spotkania z nieletnią, bez akceptacji tatusia:razz: ? a pytał ktoś o zgodę :mad: ? udzielam (a co mi tam) - a o fotki się usmiecham :lol: A witaj DCP ;-)...MIłO NAM ZE TU ZAGLADASZ HEHE Fajnie bedzie poznac Twoja coreczke .... ;-):loveu: Foteczki oczywiscie wstawimy i nawet przeslemy ;-) Mizianko :loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wszystkie foty cudne ale ta mnie powala na kolana Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 czy ty kochana pewna jestes, ze psa masz w domu?:razz: :eviltong: ps. ze sie tak zapytam...jak ty masz na imię?:oops: Quote
sota36 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Do DCP - zbanowac Was trza! Ze dopiero teraz tu zagladacie!!!!Zolta kartke im! Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='zuzolandia'] Witaj zuzanko:lol: Wpadłam w odwiedzinki piękną suczke pooglądać, ale to? to? to? Ale to, to nie wiem co to:p Lew o jednym oczku?:cool3: Quote
Recommended Posts