sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Teklunia napisał(a):całkiem jakbym Tena widziała! pędząca kupa futra i jedna błyszczące oko :D noooooooo (powiedzialam inteligentnie) do Gucia tez podobne to to by bylo - ten jeden "magiczny" slip! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 łoooo jacie ale macie fajny fotel, jak sie pieknie komponujeee z zuzanką :loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 on napewno został kupiony specjalnie z myślą o niej :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Siemanko kobitki ;-) ja cie w koncu wrociłam z tej zakopconej roboty ;-) I co widze ???? Fajniscie se pojechały moje drogasnie kulezanki ;-) Jolus co bys nie pedziała i tak CIE KOCHOM ;-) MADZIU -Zuzanka lubi kolorek blueee ;-) ERIA NIE ZGADłAS EHHE cały blue komplecik wybrał se moj TZ , jak dla mnie bleeee....od roku probuje go przekonac ze czas na nowy heheh ;-) ALU ...i Ty przeciwko mnie ?????? [COLOR=DarkRed]TEKLUNIU -jednooki briard i jodłowanie znak rozpoznawczy briarda eheh ;-)[COLOR=SlateGray] Dobciu - na fotel se poszła kudłata bo sie obrazila i na dowod tego pokazuje mi jezor heeh;-) [COLOR=Magenta]GWIAZDECZKO ...MILUSIE BUZIACZKI ;-)[COLOR=Red] TYGRA ;-) NAWET NIE MASZ POJECIA JAK TESKNIE ZA TYM MOIM OBSLINIONYM FAFLUNKIEM ...... [COLOR=Blue]Imbirku - ze tez sie Wam chciało tak latac z ranca ehhh ;-) No ale zem sie nagodała ;-) ide teraz zrobic nocny nalocik na Wasze galeryjki hehehehe ;-) Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :loveu: łooo Ina dała czadu !! Pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy Quote
Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 o kurcze, jak tu teczowo :loveu: dla każdego inny kolorek :) dzien dobry :) ja wlasnie wstalam ;) Quote
bonita Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cześć :) Witam w Zuzulandii :) Widzę że Twój pieszczoszek to leniuszek ;), uwielbia foteliki i tapczanik w kolorze blue- Słodziasta jest :) Lecę dalej oglądać Waszą galerię. Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='bonita'] Ale świetne Boksersko- Briardowe :) :klacz: :cunao: :klacz: :cunao: :klacz: Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 B O N I T A ---- witamy w Zuzolandii ;-) i dziekujemy za odwiedzinki ;-) Tak moi drodzy skonczylam pracowac .dzisiaj tylko pare godzin heeh... i teraz oddaje sie blogiemu lenistwu ;-) nalezy mi sie a co ;-),,, porcja fotek dla chetnych ogladania ... Na poczatek .... P O R A N N Y S P A C E R E K ... A tu wizyta Zuzi u mnie w pracy ... to zaplecze ;-)...gdzie spotkała sie z mała Kingą ;-)..... 2 rudzielce ;-) ....no to na tyle ;-) ide Was odwiedzic heeh..... buziaczki .. Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek:multi: no tak jak się jest takiego mikrego wzrostu, to trzeba się wspiąć na pazurki żeby się przywitać z koleżanką:evil_lol: a na spacerek było warto wcześnie wstać:lol:, zresztą sama zobaczysz:lol: Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 tak malutka żeby Zuzię powąchać na łą łapkach staję - słodka fota Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ina mówiła że jeszcze około tygodnia. my już czekamy z niecierpliwością na spacerek!!! Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witam Cię ziuziu heh jak zwykle zaległości, ale dajemy radę...;) ;) ;) ;) Quote
Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='zuzolandia'] jaki misiaczek rozbrykany :loveu: Zuza, mój Tenek do na bank by dla ciebie glowę stracił ;) Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zuzolka , jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 eria napisał(a):Zuzolka , jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Tak na zdjeciach i jak se spi ;-)....... na zywo to niezła jedza jest heheh:diabloti: Quote
nomu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='zuzolandia'] Oooo może się zaprzyjaźnia?:D widać wielkość im nie przeszkadza, odważna ta mała pisnka :D Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 fajnie jest móc zabrać psa do pracy :lol: Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witam:lol: Zuzia na jędzie wcale nie wygląda, kudłaczek kochany:loveu: Też chce mieć kiedyś taką prace, gdzie będą mnie z psem miło witać;) Quote
bonita Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Widzę że Zuzia nie tylko się wyleguje na tapczanie ;). Quote
Recommended Posts