anetta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :hand: Jakie piękne cieplutkie foteczki :loveu::loveu: Widziałam obrazonego Fruzola :turn-l: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................... ciepełko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak scę ......o tak :multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witanko piekne fotki :cool3: ja bym kciala latoooo i morze :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 cóż za pjekrasjne zdjęcia ja tutaj widzę :loveu::loveu::loveu::loveu: ale mew to ja nie lubie od kiedy przegoniły mnie po całym sopockim molo, z chęcią zabrania mi paczki ciastek...czułam się jak w filmie "ptaki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 hej Zuziolce-Fruziolce :multi::multi::multi: widziałam ładne jakieś fotecki... z ciepłym moooriem.. chcę tam pojechaaaaaać :placz: cmokale dla poczochranych panienek :loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi::multi:witej mla kofana :multi::multi::multi: Quote
Vasco Irjar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co robiom moje kożelanki??? Bo ja śpiem i śpiem. Irenka mówi, że kawa stawia na nogi i pije ją dzisiaj, mówi, że ciśnienie spadło, a ja nic na podłodze nie widzę.... poszukam....:Dog_run: Vasco da Gapa Quote
teqquila Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 zasypalo je :evil_lol::evil_lol: musza sie wykopac spod sniegu :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 RUDO moja TY koffana :loveu::loveu::loveu: :mad::mad::mad::mad:kurde wracaj .......................... Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Dobcia napisał(a):Witanko!!! http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/duet6.jpg panienki prześliczne:loveu: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/WAKAGR.jpg Ahhh.... lato...:loveu: cudowne, ciepłe foteczki:) takkkk tesknie za latemm :loveu: evaxon napisał(a)::lol!::lol!::lol!::lol!: :loveu::loveu::loveu: anetta napisał(a)::hand: Jakie piękne cieplutkie foteczki :loveu::loveu: Widziałam obrazonego Fruzola :turn-l: tia obrazanie pierwsza klasa :evil_lol: .c Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................... ciepełko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tak scę ......o tak :multi::multi::multi: JO TYZ JO TYZ :multi::multi::multi: teqquila napisał(a):Witanko piekne fotki :cool3: ja bym kciala latoooo i morze :evil_lol: MAMY TE SAME PRAGNIENIA :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 jonQuilla napisał(a):cóż za pjekrasjne zdjęcia ja tutaj widzę :loveu::loveu::loveu::loveu: ale mew to ja nie lubie od kiedy przegoniły mnie po całym sopockim molo, z chęcią zabrania mi paczki ciastek...czułam się jak w filmie "ptaki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mielim to samo tyle ze na statku hehehehe:evil_lol: basia2202 napisał(a):hej Zuziolce-Fruziolce :multi::multi::multi: widziałam ładne jakieś fotecki... z ciepłym moooriem.. chcę tam pojechaaaaaać :placz: cmokale dla poczochranych panienek :loveu: taj tylko byscie jezdzic chcialy :evil_lol: do roboty !!! eheheh Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:witej mla kofana :multi::multi::multi: witoj adekurde mła zlociutka:loveu: Medorowa napisał(a):Doberek:lol!::lol!: BEREK BEREK :multi: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Vasco Irjar napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A co robiom moje kożelanki??? Bo ja śpiem i śpiem. Irenka mówi, że kawa stawia na nogi i pije ją dzisiaj, mówi, że ciśnienie spadło, a ja nic na podłodze nie widzę.... poszukam....:Dog_run: Vasco da Gapa kULEZANKI tWOJE VASIU tez spia jedza i na siq wychodza :loveu: wyjatkowo dzisiaj poszly do lasuuu :multi: clockwork napisał(a):cze Rudo... :hand::hand::hand: cze NIEBIESKO:loveu: Alicja napisał(a)::hmmmm: gdzie TY :razz: Zawalono robotom :evil_lol: teqquila napisał(a):zasypalo je :evil_lol::evil_lol: musza sie wykopac spod sniegu :evil_lol: juzem siem wygrzebala :eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a):RUDO moja TY koffana :loveu::loveu::loveu: :mad::mad::mad::mad:kurde wracaj .......................... wrocilam :multi::multi::multi: cieszkata siem ???? evaxon napisał(a):loto mi lotto:placz::placz::placz: cze :loveu::loveu::loveu: mie tyz i dzwigo mi cicnienei :mad: clockwork napisał(a):nie dygaj.. wysłałam 4 zakłady... teoretycznie powinnam trafic szóstke.. a nawet trzy :grins: 666 :roll: ...podzielisz sie ???:diabloti::diabloti: Mam laskowe foty zarozki dam :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Nie rozumiem o co chodzi ;-) ale jakby co to odp na posty na poprzedniej stronie ehh A teraz fotecki bo dawnoo nie bylo ;-) Quote
e.v.a Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 loto mi lotto:placz::placz::placz: cze :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 evaxon napisał(a):loto mi lotto:placz::placz::placz: cze :loveu::loveu::loveu: nie dygaj.. wysłałam 4 zakłady... teoretycznie powinnam trafic szóstke.. a nawet trzy :grins: 666 :roll: Quote
Junka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Śliczne psiny :loveu: Tez kiedys mialam Shih tzu i był bardzo podobny :) Wymizaj :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cześć :multi::multi: No i są te Twoje puchate Kudłacze :loveu::loveu: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/ziz6.jpg biegnący kłębek sierści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 clockwork napisał(a):nie dygaj.. wysłałam 4 zakłady... teoretycznie powinnam trafic szóstke.. a nawet trzy :grins: 666 :roll: :grins: kupisz mi laptopa.....:oops: zuzolandia napisał(a):wrocilam :multi::multi::multi: cieszkata siem ???? cieszkata .....:Cool!::Cool!::Cool!: mie tyz i dzwigo mi cicnienei :mad: nie tylko tobie :diabloti: Mam laskowe foty zarozki dam :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:ta jest bowska :multi: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/ziz6.jpg Quote
Recommended Posts