e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']NA DOBRANOC...... jeszcze po kropelce jeszce po kropelce ... poki wodka jest w butelce...... pijcie az do rana pijcie az do rana ... i spiewajcie MADZIA !!! MADZIA!!! :diabloti::diabloti::diabloti: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: i spiewajcie Madzia ciupciana :grin: yyy chyba ide spac:evil_lol: :drinka::drinka::drinka: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye:qrde jo poszła nyny a tu impra dalij była :shake:...... to może na dzień dobry :knajpa: ....Maryś moja Maryś coś ty za niechluja że przy mojej mamie trzymasz mnie za :grins:...ramie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek naszo gryfno RUDO z Halymby :multi::loveu::multi: Quote
Imbirka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: boszsz co tutaj się dzieje... jesteście niesamowite... dawno mnie tutaj nie było:oops::roll: ale stronkę widziałam:p:loveu: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='zuzolandia']NA DOBRANOC...... jeszcze po kropelce jeszce po kropelce ... poki wodka jest w butelce...... pijcie az do rana pijcie az do rana ... i spiewajcie MADZIA !!! MADZIA!!! :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']i spiewajcie Madzia ciupciana :grin: yyy chyba ide spac:evil_lol: eeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh CIĘŻKIE JEST ŻYCIE GWIAZDY :mdleje: wszystkie piosenki o mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork'] eeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh CIĘŻKIE JEST ŻYCIE GWIAZDY :mdleje: wszystkie piosenki o mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze może być ... stoi Madzia w ogrodzie po kolana we wodzie :evil_lol::evil_lol: i jeszcze kiedyś było .... Mario o Mario o Mario MAGDALENO :evil_lol:......... Quote
panienkabubu Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 alez impreza mnie ominela :drinking: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork'] eeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh CIĘŻKIE JEST ŻYCIE GWIAZDY :mdleje: wszystkie piosenki o mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: buahaha alboo.... stoi madzialena na drabinie.. fiku miku i juz w kominie ... hahaha heja ZuzkowoFruziowa:multi: Quote
natija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witam i ja widze,ze jednak ktos leczy kaca,bo dalej pioseneczki leca:):):);) Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 KONIEC BALANGI !!!! TERAZ CZAS NA FOTKI !!!! Kupilam moim dziewczynom SLONECZKO coby im radosniej bylo ;-) heheh Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/slone1.jpg to nie jest Gut czasem ? :cool3: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 RUDA!!! być wieczorem... przinda do cia na browara :razz::razz::razz: bo tera trza popsa gonić ..... papapapa P.S. kup duuuużo browca :grins: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='eria']http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/slone1.jpg to nie jest Gut czasem ? :cool3: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! TO ZUZOL!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='clockwork']RUDA!!! być wieczorem... przinda do cia na browara :razz::razz::razz: bo tera trza popsa gonić ..... papapapa P.S. kup duuuużo browca :grins: LOKI jo kupia browca a Ty prziniys RUMuna :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to słoneczko trzyma w ustach :oops: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/slone.jpg no nie zebym się czepiala ......:roll:...ale masz nieletnie psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zimowe bo w futerkach ...... mom browca .....przuida pźnij pospiewać :grins: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Jaaa zas Ci gupoty w gowie ehhehe to je NOCHOL ;-) PRZIDZ PRZIDZ!!! Quote
natija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no widze,ze Alicja lubi spiewac i :drink2: ;);) Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 JAKBY CO TO FOTKI SOM NA POPRZEDNIEJ STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 " Przezyj to sam! Przezyj to sam!" Czyli Pani wrocila z pracy! Z wywiadowki! Quote
anetta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :roflt::roflt: dziołchy, jesteście the best :roflt::roflt: :drinking::drinking: A kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie!!! :drinking::drinking: Słońce, słońce, słońce.... Quote
sota36 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 " Od Siewierza jechal woz,malowane panny wiozl, wszystkie pieknie przystrojone, chcialbys taka miec za zone. Podobala mi sie ta, co ruciany wianek ma" tralalala Quote
Dobcia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/slone2.jpg cudności...:loveu: ale szkoda tego słoneczka... takie zmemlane:evil_lol: ...la la la la la la la la la la la la la la la la la tra la la la:p Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 DOGO MNIE DOPROWADZO DO OBLEDUUUUUUUUUUUUUUU 5MIN STRONA SIE LADUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SZOKKKKKKKK wciepna fotki i spadam na film........ uuuuu busy i busy.......... Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o mala ma wyciągane ząbki :razz: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/wyrko2.jpg nie spadej bo se żić obtłuczesz ;) Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/wyrko2.jpg błahahahaha jaka mina:grin: Quote
natija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 marchewa byla the best z tym glupawym usmieszkiem,a teraz juz prawie nic z niej nie zostalo,nie dziwie sie sunka,ze ja zamordowaly:):);););) Quote
Recommended Posts