Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']WOW ! ALE MAMY WZIECIE HEH;-)
A tak na marginesie ...odkryłam ze istnieje tu cosik takiego jak subskrypcje watkow ;-) ...huraaaaa nie musze juz latac z jezorem po całym dogo zeby znalezc Wasze galeryjki ;-)....... zdolno dziolcha zech jest heeh..... abo tako zacofano heheh ;-)
DOBRANOCKI KOBITKI ;-)

DOPIERO TERAZ ŻEŚ SIĘ KAPŁA ???????? :-o :-o :-o NO NIE JESTEM POD WRAŻENIEM :cool1: <mdleje>

Posted

[quote name='zuzolandia']

hihi, fajowe :D
a jak miło sobie na taką piękną pogodę popatrzeć :p

Jola, wpadniej do mnie to razem pójdziemy na spacerek ;) Ja dziś nie pracuję wiec mam czaz ;)

Posted

Witanko ;-) wrzucam na szybko foteczki i lece do WAS ;-)
A potem przyziemne obowiązki ;-)

Tak na kanapie fajnie jest....

... mozna sobie polezec ...;-)

.niestety wszystlo co piekne trwa za krotko ...

...wygonili mnie z kanapeczki to im powiedziałam co mysle ..;-)

..i se poszłam na fotel....

....jesli mysleli ze sie nie zmieszcze to sie grubooo pomylili ...

....i jestem smiertelnie obrazona .... nie wiem kiedy mi przejdzie ...;-)

...Ech ni mieli ludzie kłopotu sprawili se psa ehehe ;-)

Posted

Zuuuzia :loveu: :loveu: :loveu: tyle fuutra :loveu: :loveu: :loveu: a jak ładnie jej w niebieskim:cool3:
Zuzola mamy się Ciebie dziś spodziewać ?????? :lol:

Posted

eria napisał(a):
Zuuuzia :loveu: :loveu: :loveu: tyle fuutra :loveu: :loveu: :loveu: a jak ładnie jej w niebieskim:cool3:
Zuzola mamy się Ciebie dziś spodziewać ?????? :lol:
ło Matyldo - bydzie nolot!!!

Posted

eria napisał(a):
a tam w ramce wiszą zdjęcia Zuzi :loveu: :loveu:
A ta to juz wszystko zaobaczy? A widzisz moze co za moimi pelcami wisi? Wiem, wiem - widzisz - tam wisza w rameckach moje Atosy, Gutki, Szamanki (to moj konis ukochany), moja Kasia (przyjaciolka) i jej pies - bialy owczarek szwajcarski - ale nie wiem jak sie jego imie pisze ( juz za TM) no i moja Babcia i Dziadek - ich slubne zdjecie z 1945 roku!

Posted

sota36 napisał(a):
A ta to juz wszystko zaobaczy? A widzisz moze co za moimi pelcami wisi? Wiem, wiem - widzisz - tam wisza w rameckach moje Atosy, Gutki, Szamanki (to moj konis ukochany), moja Kasia (przyjaciolka) i jej pies - bialy owczarek szwajcarski - ale nie wiem jak sie jego imie pisze ( juz za TM) no i moja Babcia i Dziadek - ich slubne zdjecie z 1945 roku!

NO PEWNIE ŻE WIDZĘ !!!!!! a TY WIDZISZ TE WSZYSTKIE RAMKI KTÓRE MAM POROZWIESZANE I POUSTAWIANE PO POKOJU ??? :diabloti:
Zuzola właśnie u nas była, pieski wymiziała, stwierdziła że nochal Zuzy większy niż Kreosiowy, ale my nie wierzymy i napewno sprawdzimy :D

Posted

eria napisał(a):
NO PEWNIE ŻE WIDZĘ !!!!!! a TY WIDZISZ TE WSZYSTKIE RAMKI KTÓRE MAM POROZWIESZANE I POUSTAWIANE PO POKOJU ??? :diabloti:

Kobieto - no pewnie ze widze! Mimo mojej wady wzroku! NW jednej ramce jestem ja!

Posted

sota36 napisał(a):
Ales Jej powiedziala!!!:diabloti:
Jeszcze w jako depresyjo dziolszka wpadnie!

a teraz zadałam sobie trud przejrzenia całej galerii strona po stronie i stwierdzam że Rybc!a była tutaj raz jeden dnia 9 października tego roku, po czym więcej tu nie zajrzała.
wiem wiem jestem wredna małpa:loveu: , to jest zaraźliwe niestety :evil_lol:

Posted

łoo matko a od kogo zes sie kobitko zarazila co ??? ;-) taki ładniutki pycholek mo ta nasza Aneczka a tako złosc z ni wyłazi ;-) hehe uwazej dziołszko bo to zle na uroda wpływo hhe ;-).......
UUUUUU psioczki milusie ;-)...