sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzis sliczna pogoda - kto nas przygarnie na psacer????? Quote
nomu Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Przyjedz do nas na spacerek, jam am ladne dwa stawki i duzo trawki :cool3: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia']WOW ! ALE MAMY WZIECIE HEH;-) A tak na marginesie ...odkryłam ze istnieje tu cosik takiego jak subskrypcje watkow ;-) ...huraaaaa nie musze juz latac z jezorem po całym dogo zeby znalezc Wasze galeryjki ;-)....... zdolno dziolcha zech jest heeh..... abo tako zacofano heheh ;-) DOBRANOCKI KOBITKI ;-) DOPIERO TERAZ ŻEŚ SIĘ KAPŁA ???????? :-o :-o :-o NO NIE JESTEM POD WRAŻENIEM :cool1: <mdleje> Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sota36 napisał(a):Dzis sliczna pogoda - kto nas przygarnie na psacer????? ja z miłą chęcią ale pracuje do 20, wiec jeśli chcecie to po 20 zapraszam na nocy spacer po lesie :eviltong: czesc zuzanki:buzi: Quote
Teklunia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia'] hihi, fajowe :D a jak miło sobie na taką piękną pogodę popatrzeć :p Jola, wpadniej do mnie to razem pójdziemy na spacerek ;) Ja dziś nie pracuję wiec mam czaz ;) Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Do Tychow nie moge, bo boje sie o Twojego psa, bo moj - burok - go sponiewiero. Kasiu - do Wawki? No jeszcze nas tam nie bylo! Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Witanko ;-) wrzucam na szybko foteczki i lece do WAS ;-) A potem przyziemne obowiązki ;-) Tak na kanapie fajnie jest.... ... mozna sobie polezec ...;-) .niestety wszystlo co piekne trwa za krotko ... ...wygonili mnie z kanapeczki to im powiedziałam co mysle ..;-) ..i se poszłam na fotel.... ....jesli mysleli ze sie nie zmieszcze to sie grubooo pomylili ... ....i jestem smiertelnie obrazona .... nie wiem kiedy mi przejdzie ...;-) ...Ech ni mieli ludzie kłopotu sprawili se psa ehehe ;-) Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Zuuuzia :loveu: :loveu: :loveu: tyle fuutra :loveu: :loveu: :loveu: a jak ładnie jej w niebieskim:cool3: Zuzola mamy się Ciebie dziś spodziewać ?????? :lol: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eria napisał(a):Zuuuzia :loveu: :loveu: :loveu: tyle fuutra :loveu: :loveu: :loveu: a jak ładnie jej w niebieskim:cool3: Zuzola mamy się Ciebie dziś spodziewać ?????? :lol: ło Matyldo - bydzie nolot!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj śiczna Zuziu :loveu: wpadliśmy się z Oskarciem przywitać i miłego weekendu życzyc :multi: Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzieńdoberek:multi: hehe, ktoś tu ogrodzenie rozbiera:evil_lol: a jak sobie słodko doopke umościła w foteliku:loveu: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a tam w ramce wiszą zdjęcia Zuzi :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eria napisał(a):a tam w ramce wiszą zdjęcia Zuzi :loveu: :loveu: A ta to juz wszystko zaobaczy? A widzisz moze co za moimi pelcami wisi? Wiem, wiem - widzisz - tam wisza w rameckach moje Atosy, Gutki, Szamanki (to moj konis ukochany), moja Kasia (przyjaciolka) i jej pies - bialy owczarek szwajcarski - ale nie wiem jak sie jego imie pisze ( juz za TM) no i moja Babcia i Dziadek - ich slubne zdjecie z 1945 roku! Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sota36 napisał(a):A ta to juz wszystko zaobaczy? A widzisz moze co za moimi pelcami wisi? Wiem, wiem - widzisz - tam wisza w rameckach moje Atosy, Gutki, Szamanki (to moj konis ukochany), moja Kasia (przyjaciolka) i jej pies - bialy owczarek szwajcarski - ale nie wiem jak sie jego imie pisze ( juz za TM) no i moja Babcia i Dziadek - ich slubne zdjecie z 1945 roku! NO PEWNIE ŻE WIDZĘ !!!!!! a TY WIDZISZ TE WSZYSTKIE RAMKI KTÓRE MAM POROZWIESZANE I POUSTAWIANE PO POKOJU ??? :diabloti: Zuzola właśnie u nas była, pieski wymiziała, stwierdziła że nochal Zuzy większy niż Kreosiowy, ale my nie wierzymy i napewno sprawdzimy :D Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eria napisał(a):NO PEWNIE ŻE WIDZĘ !!!!!! a TY WIDZISZ TE WSZYSTKIE RAMKI KTÓRE MAM POROZWIESZANE I POUSTAWIANE PO POKOJU ??? :diabloti: Kobieto - no pewnie ze widze! Mimo mojej wady wzroku! NW jednej ramce jestem ja! Quote
Rybc!a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ooo a u mojej ulubienicy nowe focisze! Cudna kupa sierści! Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 za często to swojej ulubienicy nie odwiedzasz :diabloti: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eria napisał(a):za często to swojej ulubienicy nie odwiedzasz :diabloti: Ales Jej powiedziala!!!:diabloti: Jeszcze w jako depresyjo dziolszka wpadnie! Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :pKsiężna Pani;) tylko gdzie korona :razz: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sota36 napisał(a):Ales Jej powiedziala!!!:diabloti: Jeszcze w jako depresyjo dziolszka wpadnie! a teraz zadałam sobie trud przejrzenia całej galerii strona po stronie i stwierdzam że Rybc!a była tutaj raz jeden dnia 9 października tego roku, po czym więcej tu nie zajrzała. wiem wiem jestem wredna małpa:loveu: , to jest zaraźliwe niestety :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 łoo matko a od kogo zes sie kobitko zarazila co ??? ;-) taki ładniutki pycholek mo ta nasza Aneczka a tako złosc z ni wyłazi ;-) hehe uwazej dziołszko bo to zle na uroda wpływo hhe ;-)....... UUUUUU psioczki milusie ;-)... Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='sota36']Ciekawe kto Cie zarazil?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może nie dochodźcie kto:razz: Quote
Recommended Posts