Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Imbir1']widziałam foty :p:loveu::loveu::loveu::loveu:

no i oczywiście różowy to jest cool kolorek:diabloti::loveu:
noooo tez tak sadze ;-) moim dziewcynom do twarzy :loveu: w tym pinku :evil_lol:

[quote name='eria']boskie ciciate dziewczynki! a tej małej to normalnie te kudły w oczach rosną!!!!
ano rosna rosna ...juz trzeba wycinac pod lapkami :crazyeye:

[quote name='Dobcia']Witam:lol:
Jak Fruzia piękne Wam rośnie:loveu:
oby tak dalej Jadziu :loveu:

[quote name='jonQuilla']I znów tutaj kudłato :loveu::loveu:
jak będą tak blisko siebie leżeć to kiedyś sie im kłaczki splączą :evil_lol::evil_lol: ;)

mam obsesje na ciciate :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/3F.jpg

:multi::multi::multi:różowy wymiata;)

witanko RED Silessian Women :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj LADY IN RED :multi::multi:

[quote name='basia2202']witajcie Zuzole:)
dawno nie zaglądałam... :roll: zaległości nie nadrabiam, bo nie mam kiedy...
aaale.. pamiętam o Was, ściskam i pozdrawiam:loveu::loveu::loveu:

MY TEZ PAMIETAMY I BUZIOLE PRZESYLAMY !!!!

[quote name='panienkabubu']Zuzka, Twojej Fruzi włosy urosły! :cool3:
Nooooo !!! w koncu to bedzie dlugowlosa istotka :loveu::loveu:

[quote name='evaxon']doberek:multi:
bry bry KOBITO OD ZLOTEJ RYBKI :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']cudowne http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/3R.jpg

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

no dobra... słodkie :loveu::loveu:http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/3S.jpg

wiesz RUDA ile mnie to kosztowało... tak ci posłodzić :mdleje: :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej było zanieść ;)w niedziele na tace :diabloti:......:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej było zanieść ;)w niedziele na tace :diabloti:......:eviltong::eviltong::eviltong:

:splat:o ja durna!!!!! przeca że trza było.... z tacki wziąć piwko a zostawić piądze :knuje:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jo jest teroz Black Women :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeronie pieronie :evil_lol: BLACK WOMEN powiadosz ....tos Ty prawie jak siostra CROMMWELA :diabloti::diabloti:
[quote name='clockwork']cudowne http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/3R.jpg

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

no dobra... słodkie :loveu::loveu:http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/3S.jpg

wiesz RUDA ile mnie to kosztowało... tak ci posłodzić :mdleje: :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielkie dzieki BLUEMUNKO bo prawie mi sie cukier skonczyl :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej było zanieść ;)w niedziele na tace :diabloti:......:eviltong::eviltong::eviltong:
BLACK WOMEN tak nie godej bo w Twoim przipadku to switokradztwo :diabloti::diabloti:

[quote name='clockwork']:splat:o ja durna!!!!! przeca że trza było.... z tacki wziąć piwko a zostawić piądze :knuje:
to u mie mozesz kasiora ostawic :evil_lol: a w zamian dom Ci pifffo nawet do stolika :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='drzalka']Cześć Zuziule :lol:
witanko Faflunki :loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']a było sie skonsultować :diabloti:
dobrze prawisz ale niy do konca ...........hhheeheheh

Posted

[quote name='zuzolandia']jeronie pieronie :evil_lol: BLACK WOMEN powiadosz ....tos Ty prawie jak siostra CROMMWELA :diabloti::diabloti:
ani tak nie godej :roll:

a

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielkie dzieki BLUEMUNKO bo prawie mi sie cukier skonczyl :evil_lol:

bimber żeś pedziła ...i brakło :hmmmm:

Posted

[quote name='sota36']UWAGA! INA CYGANI! Tyn cukier to sie skonczyl juz miesiac temu!!!
A Ty łodrazu musisz wszystko wybeblac :diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']bimber żeś pedziła ...i brakło :hmmmm:[/quote
JO NIY !!!! TO DARECKI ROBIL WINO !!!! I MOJ ZAPAS SKONFISKOWOŁ A Z WLADZOM SIE NIE DYSKUTUJE I NIE ODMAWIO
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']:diabloti::diabloti:
to u mie mozesz kasiora ostawic :evil_lol: a w zamian dom Ci pifffo nawet do stolika :eviltong::eviltong::eviltong:

RUDA..... ja tam sie kiedyś u CIA pojawie :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia']A Ty łodrazu musisz wszystko wybeblac :diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']bimber żeś pedziła ...i brakło :hmmmm:[/quote
JO NIY !!!! TO DARECKI ROBIL WINO !!!! I MOJ ZAPAS SKONFISKOWOŁ A Z WLADZOM SIE NIE DYSKUTUJE I NIE ODMAWIO
:diabloti::diabloti::diabloti:

TAK JEST ...WłADZA ŚWINTO RZECZ

Posted

Ni mom fotek;-) suczydla mi sie cosik pochorowaly jakies przeziebienie je dopadlo czy cuś.....i spiom i spiom........nawet na siq nie bardzo chcialy wyjsc......
dam takie jakie bylejakie heheheheh..........