Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czemu ??? eeeee my damy i o fizjologi gadac nie bedziemy ;-)
Uuuuu sprzatam to zapuszczone mieszkanie i sprzatam juz mi nawet odkurzacz odmowil wspólpracy , dziadu jeden ;-)
A Zuzinka nic se z tych porzadków nie robi , rozwaliła sie na kanapie ,bo ja zdegustował odkurzacz i se smacznie spi ;-)

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czemu :cool3: :cool3: :cool3:

Bo Gutek nie trafi bialka drobiowego i sucha jagniecina fajnie mu kooponki zwiazuje!
Zuza wybacz, ze taki temat u Ciebie! Ale wazny! Beztego- ani rusz!

Posted

ojej jaka kupa włóocha leży se na niebieskim posłanku, bardzo ładnie się komponuje w niebieskiem... ;) ;) ;) tylko nie widz, gdzie ten stwór ma głowę, a gdzie pupę... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Dziendoberek ;-)
Jestem dzisiaj o przyzwoitej porze w domciu bo....miałam wolneeeeee eheheh....... i szalałam se na zakupach ;-) w miedzyczasie kurczakowe pieczatki przybiłam ;-) odwiedziłam zaniedbywana ostatnio kumpelke ;-) heeh ale fotek ni mom ;-) ...jak znajde jakowes starosci to ewentualnie wlepie ;-)
Buziole ;-)

Posted

[quote name='eria']
to się nazywa Król Lew...albo inaczej west highland white terrier :evil_lol:

Król lew, albo piękna i BESTIA ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ziuziu moja kochana, czy ja już zawsze będę nazywana przez Ciebie ,,gwiazdeczką''???????:razz: :razz:

DOBRANOC :*:*:*:*

Posted

[quote name='Cerber']Król lew, albo piękna i BESTIA ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ziuziu moja kochana, czy ja już zawsze będę nazywana przez Ciebie ,,gwiazdeczką''???????:razz: :razz:

DOBRANOC :*:*:*:* NO,no - ona jest moja! To ja jestem jej ... "tesciowa" i jak na "tesciowa" przystalo - jestem wredna!!!!!

Posted

WOW ! ALE MAMY WZIECIE HEH;-)
A tak na marginesie ...odkryłam ze istnieje tu cosik takiego jak subskrypcje watkow ;-) ...huraaaaa nie musze juz latac z jezorem po całym dogo zeby znalezc Wasze galeryjki ;-)....... zdolno dziolcha zech jest heeh..... abo tako zacofano heheh ;-)
DOBRANOCKI KOBITKI ;-)

Posted

sota36 napisał(a):
NO,no - ona jest moja! To ja jestem jej ... "tesciowa" i jak na "tesciowa" przystalo - jestem wredna!!!!!

hehehe no ja raczej na teściową się nie nadaję... :) mam dopiero 18 lat... :eviltong: :eviltong: Poza tym to ziuzi zaczeła do mnie gawiazdeczko mówić... :)

Zizi wiesz co śniłaś mi sie dziś, właściwie to mi się śniło, że rozmawiamy ze sobą i Ty mi właśnie coś o tej gwiazdeczce mówiłaś, w tej chwili nie pamietam dokładnie o czym był ten sen, ale być moze jak sobie przypomnę to Ci npiszę... w każdym bądź razie sen był bardzo przyjemny, bo gdy się obudziłam to z uśmiechem na twarzy... :) :buzi: :buzi: :buzi: