zuzolandia Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Czemu ??? eeeee my damy i o fizjologi gadac nie bedziemy ;-) Uuuuu sprzatam to zapuszczone mieszkanie i sprzatam juz mi nawet odkurzacz odmowil wspólpracy , dziadu jeden ;-) A Zuzinka nic se z tych porzadków nie robi , rozwaliła sie na kanapie ,bo ja zdegustował odkurzacz i se smacznie spi ;-) Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 jakie to jest rozbestwione to zwierzątko :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 He he ...rozbestwione to za mało powiedziane ;-).... brak słów ..hehe Quote
Imbirka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dzieńdoberek:multi: , wpadliśmy się przywitać Zuza, a co ty masz takie dziwne godziny pracy?:cool3: Quote
sota36 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czemu :cool3: :cool3: :cool3: Bo Gutek nie trafi bialka drobiowego i sucha jagniecina fajnie mu kooponki zwiazuje! Zuza wybacz, ze taki temat u Ciebie! Ale wazny! Beztego- ani rusz! Quote
lula Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 aa tam z lewej to niezły kłaczek leży :) Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ojej jaka kupa włóocha leży se na niebieskim posłanku, bardzo ładnie się komponuje w niebieskiem... ;) ;) ;) tylko nie widz, gdzie ten stwór ma głowę, a gdzie pupę... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Teklunia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='zuzolandia'] czesc kochani :) to też jest ulubiona "pieszczochowa" poza mojego futrzaka :p Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dziendoberek ;-) Jestem dzisiaj o przyzwoitej porze w domciu bo....miałam wolneeeeee eheheh....... i szalałam se na zakupach ;-) w miedzyczasie kurczakowe pieczatki przybiłam ;-) odwiedziłam zaniedbywana ostatnio kumpelke ;-) heeh ale fotek ni mom ;-) ...jak znajde jakowes starosci to ewentualnie wlepie ;-) Buziole ;-) Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Zuzola nie gadaj tylko właź na gadu !!!!! a u nas są nowe dzisiejsze foteczki :cool3: :loveu: Quote
sota36 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Eria - nie lubie Cie (przez 5 sekund)!!! Za te banerki! :(:(:( Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jakie odjechaneeeeee banerkiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!! ...D Z I E K U J E !!!! E R I A !!!! Quote
Teklunia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='eria'] kurcze, ale fajne! :multi: Wy to macie dobrze... Takie Wam ładne bannerki Eria robi... A nam nie :razz: ;) Quote
Dobcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='zuzolandia'] Do pyszczka jej w niebieskim:cool3: Takiej to dobrze...:p Śliczne banerki:lol: Zupełnie jak mój;) Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Nowych fotek ni ma ;-) wrzucam kilka starych ;-) PYSKATA ZUZIA W OBIEKTYWIE ;-) Ooooo ile to złosci w tej kudłatej dooopeczce siedzi ..;-) Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 to się nazywa Król Lew...albo inaczej west highland white terrier :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='eria'] to się nazywa Król Lew...albo inaczej west highland white terrier :evil_lol: Król lew, albo piękna i BESTIA ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ziuziu moja kochana, czy ja już zawsze będę nazywana przez Ciebie ,,gwiazdeczką''???????:razz: :razz: DOBRANOC :*:*:*:* Quote
nomu Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='zuzolandia'] Ale sobie "patyczek" znalazła :D Quote
sota36 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Cerber']Król lew, albo piękna i BESTIA ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ziuziu moja kochana, czy ja już zawsze będę nazywana przez Ciebie ,,gwiazdeczką''???????:razz: :razz: DOBRANOC :*:*:*:* NO,no - ona jest moja! To ja jestem jej ... "tesciowa" i jak na "tesciowa" przystalo - jestem wredna!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 WOW ! ALE MAMY WZIECIE HEH;-) A tak na marginesie ...odkryłam ze istnieje tu cosik takiego jak subskrypcje watkow ;-) ...huraaaaa nie musze juz latac z jezorem po całym dogo zeby znalezc Wasze galeryjki ;-)....... zdolno dziolcha zech jest heeh..... abo tako zacofano heheh ;-) DOBRANOCKI KOBITKI ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='zuzolandia']Nowych fotek ni ma ;-) wrzucam kilka starych ;-) PYSKATA ZUZIA W OBIEKTYWIE ;-) Ooooo ile to złosci w tej kudłatej dooopeczce siedzi ..;-) no nie mów ze ona taka pyskata dziewczyna jest :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sota36 napisał(a):NO,no - ona jest moja! To ja jestem jej ... "tesciowa" i jak na "tesciowa" przystalo - jestem wredna!!!!! hehehe no ja raczej na teściową się nie nadaję... :) mam dopiero 18 lat... :eviltong: :eviltong: Poza tym to ziuzi zaczeła do mnie gawiazdeczko mówić... :) Zizi wiesz co śniłaś mi sie dziś, właściwie to mi się śniło, że rozmawiamy ze sobą i Ty mi właśnie coś o tej gwiazdeczce mówiłaś, w tej chwili nie pamietam dokładnie o czym był ten sen, ale być moze jak sobie przypomnę to Ci npiszę... w każdym bądź razie sen był bardzo przyjemny, bo gdy się obudziłam to z uśmiechem na twarzy... :) :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Recommended Posts