Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :crazyeye:no nie one by tak bez pożegnania chyba nie pojechały .....straciły sie dziołszki na tym pierońskim dogo i nie umiom terozki trefić ku nom:shake: Quote
sota36 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 My juz som! Teraz pijemy wodke za drowie i sukcesy polskich briardow! A nasze rodzine mopy porzadzily!!!!!!!! Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 sota36 napisał(a):My juz som! Teraz pijemy wodke za drowie i sukcesy polskich briardow! A nasze rodzine mopy porzadzily!!!!!!!!:razz:ooooo to pijcie tak cobyście kaca nie miały;) Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sota36 napisał(a):HURRRA - Kaca ni ma! Doberek!!!!:evil_lol:zawsze masz szanse złapać go w weekend;) Quote
zuzolandia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Witanko kochane kobitki ;-) Wpadłam zeby sie przywitac i zarozki znikom ;-) Wasze galeryjki odwiedza poznymmmmmm wieczorem ;-) ALE SIE CIESZYMY Z SUKCESOW TYCH MALYCH ;-) I TYCH WIELKICHHHHH NASZYCH RODZIMYCH BRIARDóWWW !!! Opijac radosc to byda chyba dopiero w poniedziałek ;-) bo wek niestety spedza w robocie ;-( a szkoda bo Rinek zaprosił nas na balang0a 0;-) hehe Buzioczki ; Quote
Imbirka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzieńdoberek:multi: My jedziemy jutro na wystawkę pokibicować naszym psiakom:lol: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 dobry wieczór... czekam na jakieś foteczki... Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Heloł Baby!!!! it's me - your sweet boy from Krajcok! Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Zuzia, Ten mimo że nie wpada, to cały czas kocha :lol: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Hello moje słodkie kobitki ;-) Tyz Wos wszystkie kochomy ;-) JWłasnie wrociłam z pracy ;-) fajna pora nie ??;-) Jestem padnieta ;-) jutro wieczorkiem wkleje jakies tam focisze i poodwiedzam Wasze galeryjki ..terozki nie mom juz siły ;-) Ide spac ...... BUZIACZKI ;-) Quote
Teklunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 zuzolandia napisał(a):Hello moje słodkie kobitki ;-) Tyz Wos wszystkie kochomy ;-) JWłasnie wrociłam z pracy ;-) fajna pora nie ??;-) Jestem padnieta ;-) jutro wieczorkiem wkleje jakies tam focisze i poodwiedzam Wasze galeryjki ..terozki nie mom juz siły ;-) Ide spac ...... BUZIACZKI ;-) pora faktycznie dziwna ;) ale nic się nie mart - ja też właśnie wrócilam z pracy,a mamy przecież niedzielę :diabloti: Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 dzieńdoberek:multi::multi::multi: co tu tak pusto?:cool3::evil_lol: Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [LEFT]Dzień dobry... Dawno mnie tu nie było ale już jestem :) [/LEFT] Quote
sota36 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Zebyscie nie gadali,ze nas nie bylo! BYLIM, WIDZIELIM - NIC! Quote
Teklunia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sota36 napisał(a):Zebyscie nie gadali,ze nas nie bylo! BYLIM, WIDZIELIM - NIC!my też byliśmy i też nic nie widzieliśmy ;) i tęsknimy sobie po cichutku za słodką Zuzią :):oops: Quote
sota36 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Teklunia napisał(a):my też byliśmy i też nic nie widzieliśmy ;) i tęsknimy sobie po cichutku za słodką Zuzią :):oops:' i co z tego, ze tesknimy? No co z tego? Kto nami sie przejmuje? No kto? Zozole? HIHIHI - oni nas ... nie kochaja.... Quote
Teklunia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sota36 napisał(a):' i co z tego, ze tesknimy? No co z tego? Kto nami sie przejmuje? No kto? Zozole? HIHIHI - oni nas ... nie kochaja....Jola, ale jak można nas nie kochać? Pytam się JAK? ;) :lol: Quote
Recommended Posts