Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 eria napisał(a): za chiny nie umiem uzyskać identycznego tła...:cool3:a nie da się tak jak w Paincie pobrać koloru z tła Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 HEEEEE bede se zmieniac łapeczki ;-) Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a nie da się tak jak w Paincie pobrać koloru z tła Otóż to Ala... wystarczy pobrać tło z dogo i pomalować w paincie całą stronę, a potem wkleić łapkę :D:D:D:D:D:D Quote
madzia20sosnowiec Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuzolandia napisał(a):Piekneeeee piekneeeeee te łapeczki ;-) DZIEKUJEEEEEEEEE ! tAk to jest beardet coli a nie PON=ek hehehehehehhe ;-) Cerberku dzieki ;-).....!!!!!!!!!!! a z boku to tak na ponka wygląda :eviltong: czesc zuzanki :buzi: jak samopoczucie dzisiaj?:cool3: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuzolandia napisał(a):HEEEEE bede se zmieniac łapeczki ;-) :razz:o rany ale masz sie fajnie I jak kacyk jest:cool3: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Hejka sampoczucie Madziu mam bombowe ;-) ..ostatnimi czasy jakos mi tak wesoło na duszy ehehhehe ;-) Alu ... kaca ni mom ;-) nie mieszałam trunków wiec rozmow z niedzwiedziem nie przeprowadzałam ;-) poza tym piłam umiarkowanie hehehhehe ;-) ZA chwilke wstawie fafluniaste foteczko mojej kochanej TOSI 2 ... Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 No nie wstawie ;-(((( ...własnie moj TZ POWIEDZIAł ZE BEDA ZESKANOWANE DOPIERO NA JUTRO ;-(((....... trudno ..... wlepimy jakies inne hehhe Quote
Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No i jeszcze kłebowisko futrzaków ;-) piękne grupowe foteczki:loveu::loveu::loveu: niesamowity widok :loveu: jestem pod wrażeniem:klacz: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Warto było się pomęczyć dla takiego efektu:loveu::loveu::loveu: Świeżutka zieleń, piękna okolica:cool3: Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hehehehe nie ma to jak posiedzenie sejmu briardowo-mieszanego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nomu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A to jakaś nowa moda na te łapki w avatarze, nie w temacie jestem:roll: A co do tła to...po co robić wogóle tło, jak można bez :cool3: Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuzolandia napisał(a):HEEEEE bede se zmieniac łapeczki ;-) joako przepadzito! Quote
eria Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 zuzole kaj wyście są, bo mi się spieszy do ubierania Zuzy w strój mikołajowy :cool3: Nomu-ja po prostu nie umiem zrobić bez:oops: i przyznaję się bez bicia:oops: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześć słodka Zuziu :cool3: Tu Twój wielbiciel - Ten :loveu: Quote
eria Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :roflt: TEN prawdziwy mężczyzna :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 eria napisał(a)::roflt: TEN prawdziwy mężczyzna :evil_lol: Eria...:roflt::roflt::roflt: Quote
nomu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 eria napisał(a): Nomu-ja po prostu nie umiem zrobić bez:oops: i przyznaję się bez bicia:oops: Jest taka opcja w photoshopie transparent czy jakoś tak, nie ma tła i obrazek potem należy zapisać bodajże w gifie bo w jpg wychodzi białe tło :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 łOOOOOO ales cie tu kobitki nagodaly heheh ;-) Nie bylo nas bo poszlismy z wizyta do Tosi 1 ;-) oraz na spacerek po cimoku ;-) foteczki ponizej moje drogie pancie ;-) tak za ciasteczko zrobia prawie wszystko ;-) nawet pieknie zapozuja do zdjecia ;-) heheeeeeeeeee małe mordowanko ;-) cosik taka zrezygnowana a moze zmeczona ?;-) pozycja prawie wystawowa ehhehehe ! ERIA juz Ci wysyłam duząąąąąą fotke Zuzi do ubrania hehe ;-) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 No i kilka fociszy z cimokowego spacerku ;-) kobito nie po oczach ;-) rob szybko bo ktosik idzie ...;-) a to kocio franca ;-) uciekła se na drzewo noooo ;-) ciekawe czy pancia cos widzi w tym aparacie ehehhe ;-) Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 "zuzolandia" napisał(a): Ale ładnie sie patrzą:loveu: Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 śliczniaste są :loveu: mam nadzieję że z tą kartką się nie spieszy bo pierwszy raz się za coś takiego zabieram :cool3: Quote
Teklunia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eria napisał(a)::roflt: TEN prawdziwy mężczyzna :evil_lol:Erio, nawet tego nie skomentuję... Żegnam ozięble! :evil_lol: Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Zuzole macie kartkę :loveu: http://img144.imageshack.us/img144/839/kartkaqr7.jpg Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o kurcze jakie tutaj przygotowania do świąt, widze, że zaczynacie święta razem z coca-colą:evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts