zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nie rozumiem dlaczego moge wstawiac tylko po jednej fotce ....szlag mnie trafi .....albo juz mnie trafil.... Quote
zuzolandia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A teraz to juz nie wiem co to wyszlo....zlikwidowac tego nie umiem niech mod cos z tym zrobi bo zapewne rozwalam forum ....ide na mopy ..tam jest normalnie;-) cokolwiek to znaczy;-) Quote
despera Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Świetne fotki, zwłaszcza te Zuzi w ruchu:loveu: http://img505.imageshack.us/img505/1433/zuza8ml9.jpg Fajna pozycja:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 piękne Zuzkowe i Tosiowe foty. jak tam łapka Zuzi ? Quote
Pianka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/zuza17.jpg świetne to foto:loveu: Quote
Dobcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rozszalała Zuzanka świetna:loveu: Prawdziwa burza włosa:lol: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witajcie... ja z takim opóźnieniem tu zaglądam, bo najpierw tata na głowie, a potem nieszczęsne popsute dogo, że dopiero dziś obejrzałam foteczki z urlopu. Ale Wam dobrze, piękna pogoda, błękit nieba i morza... Czegóż chciec więcej - dłuższego urlopu :diabloti: Quote
olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam:loveu: Ja pierwszy (nie ostatni) raz u Zuzki:loveu: Jest piękna, śliczna cudowna kochana i w ogóle och i ach, a to zdjęcie powaliło mnie na kolana: http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/zuza12.jpg Nie ma nic lepszego nisz Briard w biegu:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
anetta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Helo. Ale Zuzka jest wielka przy tej bokserce :lol: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Witajcie kochane;-) szczegolnie witam nowego goscia ;-) hello BALBINKOWE dziewczyny;-) .... No fakt Zuzol to kawal baby ale miesci w granicach normy briardziej ;-) eheeh A my sobie lezakujemy przymusowo ;-)Zuzka pozazdrosciła Gutolowi i tez sobie łapencje rozwaliła w poniedziałek na szczescie obyło sie bez szycia choc po tej wypływajacej ilosci krwi byłam pewna ze szycie jak nic .Rana goi sie swietnie bez komplikacji kudłata jeszcze kuleje jednak na widok kota nastepuje dziwne ozdrowienie i nawet opatrunek na łapie jakos jej nie przeszkadza .Niemniej wszystko zmierza ku lepszemu i mam nadzieje ze przyszły tydzien powitamy juz w pełni sił ze zdrowa łapką;-) Buziaczki przesyłamy dla wszystkich !!!! Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jaka boska loczkowana psica:loveu:. Przyszłam sie przywitać:cool3: Postaram się częściej wpadać:cool3: Quote
Dobcia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Chyba pies nigdzie nie ma tyle krwi, co w podeszwach. Jak Hasek rozciął łapę, myślałam, ze mi się wykrwawi biedak, a po dwóch dniach już śmigał za piłką:lol: Zdrowiej Zuzanko, bo spacerki czekają;) Quote
eria Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ta nasza Ina jest aniołem!!!!:loveu: :loveu: :multi: Uratowała dziś życie psu i znalazła mu dom !!!! :multi: wszystko napisze po pracy wieczorem :lol: Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 eria napisał(a):ta nasza Ina jest aniołem!!!!:loveu: :loveu: :multi: Uratowała dziś życie psu i znalazła mu dom !!!! :multi: wszystko napisze po pracy wieczorem :lol: noooooooooo to czekamy !!! I doberek dogomaniacki :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 A tam .... nie lubie pisac ....niemniej troszku jestem z siebie dumna;-) Kajtek bo tak ma na imie niedoszła ofiara był przeznaczony na rzez tylko dlatego ze obsikiwał nowo otynkowany dom i rozwalał kwiatowe rabatki . Zabrałam go z tego domu zreszta ku uciesze domowników i zawiozłam do nowego domku ,bedzie mieszkał na podworku ( niestety ) ale uwazam ze lepsze TO niz schronisko ze o utracie zycia nie wspomne;-) Kajtek to sympatyczny psiak tyle ze cierpi chyba na psie ADHD ;-) złapac go w obiektyw aparatu to nielada sztuka;-) Bedzie mu tam dobrze zreszta bede miała na niego oko bo zamieszkał niedaleko mojej działki u bardzo fajnych ludzi ;-) To tyle ;-) Eria wklei zaraz fotki bo ja jak zwykle mam z tym problem ehheeh;-) Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 zuzolandia napisał(a):Zabrałam go z tego domu zreszta ku uciesze domowników i zawiozłam do nowego domku ,bedzie mieszkał na podworku ( niestety ) ale uwazam ze lepsze TO niz schronisko ze o utracie zycia nie wspomne;-) Siupel, siupel :multi: :multi: :multi: Inusia to ma jednak Koffane serduszko :loveu: Quote
Dobcia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jaki ślicznotek:loveu: A ci ludzie...ehhh:shake: Najwazniejsze, ze teraz jest juz bezpieczny! BRAWO!!!:lol: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 To prawda ;-) SLICZNIUTKI !!!! i jak mozna chciec pozbawic zycia takie CUDENKO????? nie rozumiem .... Quote
Recommended Posts