Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hejka, przychodzimy, pamiętamy i czekamy na obszerne relacje... fotki z Aten, Olimpu, Meteor będą???:cool3: Quote
Kate I Luka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kochane nasze Zuzolki... Czy to czasem nie pora już Waszego powrotu? Już 21 czerwca Was nie było :placz: Gdzie to takie długie wczasy organizują??? WRACAJCIE do nas, tęsknimy :-( Quote
Dobcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Racja... długo naszych Zuzanek nie ma... Czekamy na Was!;) Quote
gosikf & dogs Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Może już nas nie lubią?:roll: :-( Może tam lepiej mają i już do nas nie wrócą?:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:roztopili się na słoneczku:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:roztopili się na słoneczku:eviltong: :placz:tez chce:placz: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dość już mają:diabloti: niech wracają:evil_lol: U nas zimno i leje:placz: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):Dość już mają:diabloti: niech wracają:evil_lol: U nas zimno i leje:placz: noooo, pewnie się tam usmażyli na węgiel, a my tu namiękamy od namiaru wody:cool3::evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku www.bokserywpotrzebie.pl Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! Quote
Kate I Luka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jolu Gutkowa, napisz choć Ty co u Zuzolek ... Quote
zuzolandia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 WITAJCIE KOCHANE KOBITKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po długasniej nieobecnosci wrociłam ;-)Wypoczeta ,opalona ,odstresowana ( oj duzo ja ci miałam stresow jeszcze kilka tygodni temu ,oj duzoooooooooo )Mam mnostwo fotek ktore wkeje jak tylko z popiołów powstanie moj komputer.mysle ze bedzie to juz w tym tygodniu ;-)Gastusiowa bedzie i OLIMP I METEORY I REPUBLIKA MNICHÓW Z POKŁADU STATKU;-) ....ATEN nie bedzie bo za daleko;-(( .........urlopowalismy sie na POŁWYSPIE ATHOS;-)........... BYŁOOOOOOOOOOO BOWSKOOOOOOOOOO!!!!TYLKO MALOOOOOOOOOOOO !!!!SERDECZNIE DZIEKUJE WAM ZA PAMIEC O NASZYM KUDŁATYM BLOGASKU;-)Wiecej postaram sie napisac i udokumentowac juz pod koniec tygodnia !KOCHAM WAS !!!!! Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 czy mnie oczka moje piękne nie mylą ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zuzolę widzę!!:crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o w morde Zuzole wróciły :crazyeye: :multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :multi::multi::multi: Wróciła zadowolona i opalona :) Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zuzanki wróciły:multi::multi::multi: Już nie mogę się doczekać tej fotodokumentacji:loveu: Quote
WinterGirl Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witajcie w domu [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Pianka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jaka zadowolona wróciła:lol: To czekamy na fotki:multi: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Nooooooooo naaarrreeeszcciiieeeeeeeeeeee jesteście:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zuzolandia napisał(a):Gastusiowa bedzie i OLIMP I METEORY I REPUBLIKA MNICHÓW Z POKŁADU STATKU;-) ....ATEN nie bedzie bo za daleko;-(( .........urlopowalismy sie na POŁWYSPIE ATHOS;-)........... suuuuuuuuuuuuuper :multi: Czekamy na sprawny kompik, i do dzieła :p Quote
Recommended Posts