Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

bonita napisał(a):
Dość już mają:diabloti: niech wracają:evil_lol:

U nas zimno i leje:placz:

noooo, pewnie się tam usmażyli na węgiel, a my tu namiękamy od namiaru wody:cool3::evil_lol:

Posted

Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku

www.bokserywpotrzebie.pl

Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!!

Posted

WITAJCIE KOCHANE KOBITKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po długasniej nieobecnosci wrociłam ;-)Wypoczeta ,opalona ,odstresowana ( oj duzo ja ci miałam stresow jeszcze kilka tygodni temu ,oj duzoooooooooo )Mam mnostwo fotek ktore wkeje jak tylko z popiołów powstanie moj komputer.mysle ze bedzie to juz w tym tygodniu ;-)Gastusiowa bedzie i OLIMP I METEORY I REPUBLIKA MNICHÓW Z POKŁADU STATKU;-) ....ATEN nie bedzie bo za daleko;-(( .........urlopowalismy sie na POŁWYSPIE ATHOS;-)........... BYŁOOOOOOOOOOO BOWSKOOOOOOOOOO!!!!TYLKO MALOOOOOOOOOOOO !!!!SERDECZNIE DZIEKUJE WAM ZA PAMIEC O NASZYM KUDŁATYM BLOGASKU;-)Wiecej postaram sie napisac i udokumentowac juz pod koniec tygodnia !KOCHAM WAS !!!!!

Posted

zuzolandia napisał(a):
Gastusiowa bedzie i OLIMP I METEORY I REPUBLIKA MNICHÓW Z POKŁADU STATKU;-) ....ATEN nie bedzie bo za daleko;-(( .........urlopowalismy sie na POŁWYSPIE ATHOS;-)...........

suuuuuuuuuuuuuper :multi:
Czekamy na sprawny kompik, i do dzieła :p