Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no proszę! całkiem ładne makro!!! :loveu: zwłaszcza szyszeczka mi się podoba:loveu: zachód słońca- bomba, o Gutku nie wspominajac:loveu:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

eria napisał(a):
no proszę! całkiem ładne makro!!! :loveu: zwłaszcza szyszeczka mi się podoba:loveu: zachód słońca- bomba, o Gutku nie wspominajac:loveu:
bo szyszeczka mOJA! Taka ledna - jaki pan, taki kram!

Teklunia napisał(a):
och, jakie piękne maxi Ci wyszło :lol: i obiekt niezwykle ciekawy ;)
kurde, a ja myslaalm, ze to york?:crazyeye:

Posted

[quote name='zuzolandia']ec makro;-) nie sa rewelacyjne ale mozna popatrzec heehh

.a tutaj juz nie makro;-) a maxi ;-) eheh PAN GUTEK ;-)

nie tylko popatrzeć ale i pozachwycać się :klacz: szyszeczki i maxi Gutek cudne :loveu::loveu:

Posted

biało- czarni i bGirl też zaglądają...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

hello u mnie nadal problemy z kompem....m..korzystam z tego ze jestem u znajomych i wrzucam kilka foteczek ....to pewnie beda ostatnie bo za kilka dni wyjezdzam na wakacje ........

Posted

TO JEST ANAMI ;-) miesieczna klaczka ;-) sliczna prawda???? i bardzo przyjaznie nastawiona daje juz na komende wszystkie 4 kopytka ehehe łebek do glaskania i ochoczo i radosnie przybiega gdy sie ja woła eheheh...........bede na biezaco wklejac jej fotencje .....wiec bedzie okazja patrzec jak KSIEZNICZKA rosnie ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']i to by było na tyle.......ale postaram sie jeszxze cosik wrzucic......i nie zapomnijcie o mnie ..a własciwie o NAS !!!!!!!
a teraz lece do WAS KOCHANE KOBITKI !!!!!

no jak tam mozesz myslec!?Czujem sie obarżona!!!
A swoja droga , to jak tak czekam na parkowe foty!!! A tu ...niteczki!

Posted

Helloł Zuzanki:multi::multi::multi::multi:
wyczytałam, gdzieś, że jedziecie się urlopować:lol: życzę Wam wspaniałego wypoczynku i do zobaczenia po powrocie:lol: