Dobcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='zuzolandia'] Był śnieg, i ni ma śniegu...;) Widać, że im zimno nie jest, trzeba by mojemu dobci takiego korzuszka:evil_lol: Dołanczam się do pytania Eri, bo już różne zwroty wymyślałam:p Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 DOBRY DOBRY KOBITKI ;-) Eria ...cosik udało mi sie wstawic heheh ;-) Wracam za jakis czas ... kudłata na siusianko ;-0 Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Wrociłam ;-) a ze nie mam zadnych nowych fotek to wklejam kilka starych ;-)....... podobno lubicie kupe kudłów w jednym miejscu ;-) A to ZUZIA I RINO ;-) No i jeszcze kłebowisko futrzaków ;-) Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no ....brak mi słów !! są boskie......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no ja niemogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, te jęzory to też umią wywalać wszystkie na komendę:diabloti: ekstra fota:multi::multi::multi::multi: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sota36 napisał(a):Moj! Gucio! upss przepraszam :oops: :oops: :oops: nie wiedziałam... one są podobne... :oops: :oops: :oops: Ojej jakie śliczne grupowe zdjątka, te wszystkie psiory pozwalają sobie tak, zeby je sadzać?????? Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a):upss przepraszam :oops: :oops: :oops: nie wiedziałam... one są podobne... :oops: :oops: :oops: Ojej jakie śliczne grupowe zdjątka, te wszystkie psiory pozwalają sobie tak, zeby je sadzać?????? No coz nie maja wielkiego wyboru :evil_lol::evil_lol: A tak powaznie to.......... zeby zrobic sekundowe ujecie trzeba je z 8 minut -10 m ustawiac heehhheh i sporo sie nawrzeszczec i namachac recami heh;-) Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wiedzialm, ze ten bannerek wybierzesz!!! A podpisz te mopy! I skund te mopofoty? Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 sota36 napisał(a):Wiedzialm, ze ten bannerek wybierzesz!!! A podpisz te mopy! I skund te mopofoty? Prorok czy cos ??? :evil_lol: Podpisz ... fajnie sie godo ... to zlocik u Halinki ;-) OD PRAWEJ ...RINO ..MAJKI.. ZUZA ...6-BUDGIE 7ASH ..OSTATNIO TO VEGA ..a reszta ni wim musza sie przypomniec ,zeby cosik nie pokrecic ;-) Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :crazyeye:wow a u was już tak fest na zimowo;)patrząc na banerek Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):No coz nie maja wielkiego wyboru :evil_lol::evil_lol: A tak powaznie to.......... zeby zrobic sekundowe ujecie trzeba je z 8 minut -10 m ustawiac heehhheh i sporo sie nawrzeszczec i namachac recami heh;-) Heh to podobnie jak u nas :lol: :lol: :lol: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 ooooooooooooooooooo mamy juz 2 łapeczki !!!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 oooo jacie jacie moja druga miłość PONeeeeek!!a ten briardek po prawej ma świetnie krecone kudełki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):ooooooooooooooooooo mamy juz 2 łapeczki !!!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-) ;)nooo to co pijemy:cool3: :bigcool::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::laola: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 STAWIAM WSZYSTKIM WCHODZACYM :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):STAWIAM WSZYSTKIM WCHODZACYM :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: łooooo boziaaaa, juz widze tego porannego kaca :lol: zdrówko :drinking: Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): oooo jacie jacie moja druga miłość PONeeeeek!!a ten briardek po prawej ma świetnie krecone kudełki :loveu: :loveu: :loveu: a to PONek jest ?? a nie bearded...hmmm..... PIJEMY! A CO ! u mnie też niedługo będzie pijaństwo wielkie :popcorn: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :cunao: :drink1: :drinka: :cunao: :beerchug: :drink1: :drinking: Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jo wiedziala, ze bez picia sie ni obyndzie! Za niedlugo zozola to ale R. przesciniesz - to juz niewiele Ci brakuje - hihihi! Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 za chiny nie umiem uzyskać identycznego tła... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jacie ale super tyle brairdzikow na raz zobaczyc :loveu: :loveu: :drinking:to ja sobie tez chlapnę na noc, a co ! nie bede gorsza :eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):STAWIAM WSZYSTKIM WCHODZACYM :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wychodzącym;) :drinking::drinking::drinking: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 eria napisał(a): za chiny nie umiem uzyskać identycznego tła... śliczne avatary... a ja wiem jak mogłabyś uzyskać takie tło... chyba... Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):ooooooooooooooooooo mamy juz 2 łapeczki !!!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-) gratuluję 2 łapki... :) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Piekneeeee piekneeeeee te łapeczki ;-) DZIEKUJEEEEEEEEE ! tAk to jest beardet coli a nie PON=ek hehehehehehhe ;-) Cerberku dzieki ;-).....!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts