Elizusiek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='zuzolandia']A tutaj pyskujemy panci bo nie chciała rzucac piłeczki;-) ale niewychowny pies,tak pyskować :shake: ;) Quote
sota36 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Priwiet siestra w kudlatom czudzie!! Twoje foty mnie oczen nrawitsja! Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='sota36']Priwiet siestra w kudlatom czudzie!! Twoje foty mnie oczen nrawitsja! Sister mi sie ochlała :crazyeye: pewnikiem jakims ruskim bimbrem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Sister mi sie ochlała :crazyeye: pewnikiem jakims ruskim bimbrem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pudlo! Ino tak kcialam ...po zagranicznemu... Quote
eria Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ło matko!! sam sie po rusku nawijo :shake: :shake: a wyczesana Zuzanka rządzi :loveu: :loveu: :loveu: !! Quote
Dobcia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Naturalna suszarka najlepsza!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bry wieczorek;) Quote
gosikf & dogs Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Przepiękne zdjęcia! Dawno nie pisałam ale do galerii zaglądam tylko, że tak mi się komp tnie, że odechcewa się życ!:angryy: No ale tak się stęskniłam, że już teraz to musiałam napisac:cool3: Zuzola jest wspaniała! te jej kłaki! To ona zapoczątkowała we mnie miłośc do kudłaczy:p Serio, bo odkąd do niej zaglądam poznaję wszystkie tajniki kudłatych psów. Kiedyś to tylko boksery i boksery:eviltong: Ale teraz horyzonty mi się poszerzają. Ściskamy i zaraz jestem na pw;) Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='zuzolandia']A tutaj pyskujemy panci bo nie chciała rzucac piłeczki;-) No i w koncu została wyczesana ;-) teraz jest piekna i paffffnąca ;-) Witanko :multi: Przekaż Zuzi że złość piękności szkodzi:evil_lol: niech nie pyskuje:evil_lol: A w kucyku jej baaaaaaardzo do twarzy:loveu: Zuzia zmokła kura też fajowska :) Pozdrowionka:loveu:( muszę wykąpać Bonka:cool3:) Quote
anetta Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hej, hej :hand: "miotla" :roflt: Po kapieli na pewno poczula sie lepiej :p Quote
Patikujek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pozdrówka dla Zuzolek:loveu: http://img182.imageshack.us/img182/167/ggg012so6.jpg Naturalne suszarki są najlepsze również takie preferujemy:) Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cześć piękna Zuzieńko, pachnąca i pięknie wyglądająca :) Pańciu Zuzanki:Tobie też WITANKO :multi: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:fota szczęśliwego psa:loveu: cze Zuzolki:loveu: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 HELLO HELLO KOCHANE BABECZKI !!! DZIENDOBEREK !!!! WITAM WSZYSTKICH !!!! ZUZOL MACHA DO WAS łAPA ;-) Jako ze w koncu słoneczko schowało sie za chmurki mogłysmy wyjsc na spacerek nie narazajac sie na udar słoneczny ;-) i podpalenie futra;-) fotecki som;-) .niooooo słonca nie było ale duchota pozostała ;-) pancia sie zmachała na spacerku bardziej niz psiok;-) eheheheh Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witajcie ciciate Zuzanki!:multi: Nauczyłam sie nowego słowa:cool3: Piękne pozowanko w niebieskiej gumce:loveu: Quote
niunia32 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 jaka ona piekna :) :loveu: pozdrawiamy!! ps. .niooooo słonca nie było ale duchota pozostała pancia sie zmachała na spacerku bardziej niz psiok eheheheh skądś to znam, tu nas jest to samo Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 proponuje Zuzola pod kosiarke wrzucic:evil_lol: :loveu: :loveu: pieknisia:loveu: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cześć szalone dziewczyny! U was piękne zdjęcia, a u nas też namiastka zdjęć:evil_lol: hihihi Zapraszam Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [FONT=Arial]Ineczko .............wprawdzie jeszcze przed północą ale ....... chcę Ci złożyć ....... ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI URODZIN [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :tort::BIG::bday:Ja też się do życzonek dołączę :loveu: Z okazji urodzinek Wszystkiego najlepsiejszego:multi::new-bday: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ALU dziekujeeeeeeeee pieknieeeeee ;-) BONITKO dziekujeeeeeee pieknieeeeee;-) Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='zuzolandia']ALU dziekujeeeeeeeee pieknieeeeee ;-) BONITKO dziekujeeeeeee pieknieeeeee;-) [FONT=Arial]:loveu:buziolka odbiore przy okazji;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ale urodzinki teraz sa dopiero:placz: to nie sprawiedliwe:placz: chcialam byc pierwsza:placz: :BIG::new-bday::BIG: :multi: 100lat 100lat :multi: :smilecol: :Rose: :smilecol: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :tort: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ewuska nie becz ;-) po połnocy jestes pierwsza !!! heheh DZIEKUJEEEEE SLICZNIEEEEEE !!!!! Quote
Recommended Posts