zuzolandia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='sota36']sama - ona jest bardzo zdolna, w koncu z madrya - inaczej - Gutek bynie trzymal! - oj Kasiu - migaja sie i gadaja, ze PRACUJA! Taaaa....srutututu - baba robi gacie z drutu! ZOZOLE - KAJSCIE SOM!!!!??? KURDE!!! W robocie ;-) [quote name='Dobcia']Zuzanki.... gdzie jesteście? Trzeba sobie wagary zrobić od tej pracy;) ...bo tutaj już pani Gutkowa musi na posty odpowiadać, jak gospodyni nie ma:mad: Dobrze ze ma kudłata sister udziela odpowiedzi na najbardziej palace pytania ;-) dzieki !!!! [quote name='niunia32']hello kochane Zuzolki!!! gdzieście uciekli??? kochana nie mów że tyle musisz pracowac :( zostawiamy buziaka wielkiego Tajfun i niunia Oj MAJ to przechlapany miesiac ......niestety ......ale juz niedługoooo:multi: [quote name='gosikf & dogs']Ej noooo! Ja siem już stęskniłam za Zuzanką i jej Panią! Gdzie wyście się podziały??? One chyba gdzieś w kosmosie się zapodziały, innego wyjścia nie widzę... Ta planeta to MALIBU ;-) HEEHEHEH [quote name='evaxon']witanko Zuzolki:loveu: WITANKO:loveu::loveu: [quote name='eria']Zuzole kaj wyśta som ???!!!! Przewaznie w barze ;-) heeheheheh ...... Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='bonita']Witanko Zuzki :) Wracajta :loveu: Prawie wrocilim ;-) [quote name='Dobcia']Zuzanki! Toj to my gorolki;) Ka zeście sie podziały? Bo my tu cekomy i cekomy, a wyście sie kaśik podziewocie... KOFFOM CIE JADZIU :loveu::loveu::loveu: [quote name='Elizusiek']Witajcie :multi: dogo już hulo więc czekamy na fotki :cool3: BEDA BEDA ;-) MOJE KOFFFANE KOBITKI !!!! DZIEKUJEMY PIEKNIE ZA PAMIEC !!!! WROCIłYSMY !!! CHWILOWO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TESKNIłAM łOKROPNIE ZA WAMI !!!! KOCHOM WOS !!!! [SIZE=2] FOTECKI TYZ BYDOM ZA CHWLUNIE !!!! BUZIOLKI !!! Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Kawałek lasku do ktorego namietnie chodzimy ;-) Kopiowanego briarda mi sie zachciało ;-) heeheh Zdjecia były robione podczas JEDNEGO ! spacerku choc wszystko wskazuje na cos zgoła innego;-) sama byłam zdziwiona innoscia fotek podczas ich przegladania ehheeheh;-) A teraz lece odwiedzic WAS ;-) Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='zuzolandia'] Kopiowanego briarda mi sie zachciało ;-) heeheh Ładniejszy kłapuch;););):loveu: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='zuzolandia'] WITAJ DZIEWCZYNO SłODZIUTKA MANDARYNO ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż tak pięknie nie śpiewam:eviltong: Doberek z samego ranka :multi: Quote
eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ale świetna kopiowana Zuzanka!!!! podoba mi się :loveu: :loveu: na pierwszy rzut oka pomyślałam -co to za pies :evil_lol: a potem przeczytałam opis :evil_lol: :evil_lol: ale w lesie się zielonoo zrobiło Quote
gosikf & dogs Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jest jest! A raczej są! Cześc Zuzanki, w końcu jesteście w swojej galerii:evil_lol: I nowe zdjęcia- tylko ja czekałam na brzydkie, a tu znowu tak samo, monotonnie ŚLICZNE zdjątka! I kopiowana Zuzana i kawałek lasu, dla każdego coś fajnego:evil_lol: Pozdrawiamy! P.s Nie wiem czy przelew też zeżarło jak pocztę ale nic nie dotarło dla wyjaśnienia:hmmmm: Quote
sota36 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 NAREŚCIE!!! SOM!!!! madzia i medor napisał(a):Ładniejszy kłapuch;););):loveu: nooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Melduję się u Was! i chcę dodać, że złamałaś mi serce :-( Quote
e.v.a Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='zuzolandia'] Kopiowanego briarda mi sie zachciało ;-) heeheh hahaha dobrze ze briard nie zechcial mniec skopiowanej pani:evil_lol: witanko:multi: Quote
niunia32 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hej kochane Zuzolki! na reszcie jesteście! tęskniliśmy za Wami!! foteczki jak zwykle są super!!! hihihi Zuza tutaj wygląda jakby miała kucyki :) ale lepiej jej w klapniętych uszkach :loveu: gorąco pozdrawiamy przesyłamy ogromniaste buziakiiiii Tajfun i niunia Quote
Dobcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nareszcie jesteście!:multi: [quote name='zuzolandia'] Uśmiechnięta mordeczka:loveu: A jak się grzyweczka fajnie rozwiała:lol: [quote name='zuzolandia'] KOFFOM CIE JADZIU :loveu::loveu::loveu:[SIZE=2] Jo Wos tes!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześc Zuzanki, fotki jak zwykle swietne, widzę zreszta że dalej wspólny fryzjer:eviltong: A tak to w ogóle przypomniało mi sie, że gdzieś w albumie u rodziców mam zdjęcie z briardem. Miałam wtedy chyba z 15 lat, bylismy nad morzem w Łebie i na ulicy zrobiłam sobie fotkę z "wypożyczonym kudłaczem" Jak kiedys poszukam, to zeskanuję Quote
sota36 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='majoka']Cześc Zuzanki, fotki jak zwykle swietne, widzę zreszta że dalej wspólny fryzjer:eviltong: A tak to w ogóle przypomniało mi sie, że gdzieś w albumie u rodziców mam zdjęcie z briardem. Miałam wtedy chyba z 15 lat, bylismy nad morzem w Łebie i na ulicy zrobiłam sobie fotkę z "wypożyczonym kudłaczem" Jak kiedys poszukam, to zeskanuję KONIECZNIE!!!!!! Quote
niunia32 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cześć kochana!!!! zostawiamy buziaka i życzymy milkego dnia i oczywiście czekamy na foteczki :D Tajfek i niunia Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 WITANKO KOBITKI;-) .mam tylko 2 foteczki bom cały dzionek w robocie siedziałą ;-) ale za to jakie !!!!!! eheheheheh JAK DOBRZE POSIEDZIEC PRZY ZUBRZE;-) A JESZCZE LEPIEJ POLEZEC PO ZUBRZE ;-) ..BUZIOLEEEEEE .;-) Quote
eria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 NA KONKURS !!! MARSZ NA KONKURS!!!!!!!!! TO OSTATNIE FOTO JEST ZAJE*********STE Quote
Elizusiek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no nie ale dbasz o psa,Zuzka zeszła na psy...:shake: Quote
Teklunia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='zuzolandia']WITANKO KOBITKI;-) .mam tylko 2 foteczki bom cały dzionek w robocie siedziałą ;-) ale za to jakie !!!!!! eheheheheh JAK DOBRZE POSIEDZIEC PRZY ZUBRZE;-) padłam normalnie :crazyeye: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Dobcia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Normalnie padłam...:roflt::roflt::roflt: [quote name='zuzolandia'] I tak kończy pies, który włóczy się po barach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Świetna:turn-l::turn-l: [quote name='zuzolandia'] A JESZCZE LEPIEJ POLEZEC PO ZUBRZE ;-) ..BUZIOLEEEEEE .;-) Quote
Recommended Posts