zuzolandia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Oj czaruje ta dogomania i czaruje ;-) witajcie kochane !!! nie wiem czy widzicie czy tez nie .jednakze wstawiam kilka fotek na weekend ;-) .a nuz ktos nas odwiedzi ;-) eheheh cdn Quote
Teklunia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Widzę, widzę:multi: Zuzia wygląda bardzo wiosennie :loveu: a to? jak ona tam wlazła :crazyeye: Quote
niunia32 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 hej, hej! chwilowo mi dogo wspaniale chodziłam ale znowu cosik zwolinilo cudowna fotka :loveu: jaka ona piękna jest :loveu: przesyłamy dla niej tulanca i ogromnego buziaka dla Ciebie Tajfun i niunia Quote
eria Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 no właśnie Zuzola ? ona SAMA tam wlazła czyście jej pomogli co ?? :mad: Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] Witajcie;) Zdjęcie na drzewie bardzo ciekawe...:cool3: Na tej fotce także Zuzi wyszła ślicznie na tle jeziorka:loveu: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :multi::multi::multi:heyka dziewczyny jak maliny;) Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cześć Zuzolki:multi: :multi: :multi: :roflt::roflt::roflt::roflt: ale macie wiewiórę w domu:diabloti: Quote
Teklunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wsadziałś psa na drzewo a teraz się od odpowiedzi wymigujesz? :mad: :eviltong: Quote
gosikf & dogs Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Hey zuzole! Ja już nie mogę z tym DOGO, coś niemożliwego!:angryy: Jak mnie nie zeżre to chciałam milusio pozdrowic!;) Quote
sota36 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='eria']no właśnie Zuzola ? ona SAMA tam wlazła czyście jej pomogli co ?? :mad: sama - ona jest bardzo zdolna, w koncu z madrya - inaczej - Gutek bynie trzymal! [quote name='Teklunia']Wsadziałś psa na drzewo a teraz się od odpowiedzi wymigujesz? :mad: :eviltong: - oj Kasiu - migaja sie i gadaja, ze PRACUJA! Taaaa....srutututu - baba robi gacie z drutu! ZOZOLE - KAJSCIE SOM!!!!??? KURDE!!! Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Zuzanki.... gdzie jesteście? Trzeba sobie wagary zrobić od tej pracy;) ...bo tutaj już pani Gutkowa musi na posty odpowiadać, jak gospodyni nie ma:mad: Quote
niunia32 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hello kochane Zuzolki!!! gdzieście uciekli??? kochana nie mów że tyle musisz pracowac :( zostawiamy buziaka wielkiego Tajfun i niunia Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ej noooo! Ja siem już stęskniłam za Zuzanką i jej Panią! Gdzie wyście się podziały??? One chyba gdzieś w kosmosie się zapodziały, innego wyjścia nie widzę... Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Zuzanki! Toj to my gorolki;) Ka zeście sie podziały? Bo my tu cekomy i cekomy, a wyście sie kaśik podziewocie... Quote
Elizusiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witajcie :multi: dogo już hulo więc czekamy na fotki :cool3: Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='sota36']My Wam tez!!Ckni nam sie za Wami!!!! JUZ JESTEM !!! TESKNIłAM !!! [quote name='Teklunia']Widzę, widzę:multi: Zuzia wygląda bardzo wiosennie :loveu: a to? jak ona tam wlazła :crazyeye: ANO WLAZłA I TO SAMA ;-) [quote name='niunia32']hej, hej! chwilowo mi dogo wspaniale chodziłam ale znowu cosik zwolinilo cudowna fotka :loveu: jaka ona piękna jest :loveu: przesyłamy dla niej tulanca i ogromnego buziaka dla Ciebie Tajfun i niunia DZIEKUJE W IMIENIU zUZANKI ;-) [quote name='eria']no właśnie Zuzola ? ona SAMA tam wlazła czyście jej pomogli co ?? :mad: Na komende HOP wlazła ....czyli troszku mozna powiedziec ze pomoglim:evil_lol::evil_lol: [quote name='Dobcia']Witajcie;) Zdjęcie na drzewie bardzo ciekawe...:cool3: Na tej fotce także Zuzi wyszła ślicznie na tle jeziorka:loveu: DZIEKUJEMY !!!! [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka dziewczyny jak maliny;) WITAJ DZIEWCZYNO SłODZIUTKA MANDARYNO ;-) Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Taa fotka jest zabójcza:cool3::cool3: ZGADZAM SIE ;-) !!! [quote name='bonita']Hejka Zuzki kudłate :loveu: Witanko FAFLUNKOWA panciu :loveu::loveu: [quote name='Imbir1']cześć Zuzolki:multi: :multi: :multi: :roflt::roflt::roflt::roflt: ale macie wiewiórę w domu:diabloti: OWSZEM ;-) jak rude to wiewióaste musi byc :evil_lol::evil_lol: [quote name='Teklunia']Wsadziałś psa na drzewo a teraz się od odpowiedzi wymigujesz? :mad: :eviltong: KOCHANA ;-) nie wsadziłam .sama wlazła heheheeh :evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']Hey zuzole! Ja już nie mogę z tym DOGO, coś niemożliwego!:angryy: Jak mnie nie zeżre to chciałam milusio pozdrowic!;) Witaj kofffaniutka;-) jak widac nie zezarło !!! Quote
Recommended Posts