niunia32 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='zuzolandia'] ale superaśne foteczki!!! Zuzola w kucyku wygląda świetnie :loveu: tyle ciałka psiego i futerka do kochania :loveu: tulasek ogromniasty dla niej życzymy spokojnej nocy Tajfun i niunia Quote
Shilah Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Natym ujęciu wygląda jakby miała zaraz odfrunąć na swoich kłapouszkach.. :evil_lol: Buziaki w pyszczki.. for you.. Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witajcie:lol: [quote name='zuzolandia'] Latająca Zuzanka:evil_lol: taaa... wygląda jakby sie miała zaraz unieść w powietrze:loveu: I tu nie ma kucyczka, stąd ten "wietrzny" fryz:p Quote
niunia32 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hej!! zostawiamy buziolka i lecimy dalej :* pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
zuzolandia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 HEJ HEJ KOBITKI;-) dzisiaj zaserwuje WAM foty z cyklu BRIARDZI TANIEC Z PIłKA ;-) eheheheeh .miłego ogladania ;-) Quote
zuzolandia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 I jeszce jedno gdzies mi sie zawieruszyło;-) hehe Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] O ja! Jaką Zuza ma ładną klatę i wcięcie jak u osy! Piękna figura nam się ukazała:loveu: Quote
eria Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 G R I Z Z L Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Elizusiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Świetne fotki :loveu: Już pisałam że uwielbiam Zuzki zdjęcia w ruchu,świetnie sie wtedy układa:lol: Bardzo plastyczny pies :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Buahahahaha!!! AHAHAHAHAHAHAHAHA!!! HAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Leże, ahahaha Ja wysiadam:evil_lol: Co za latajacy misio!!! :evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A te zdjęcia były robine w twoim ogródku???:cool3: Jeśli tak, to bardzo ładnie tam jasz bardzo!!! Ja bym tam zamieszkac mogła:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='gosikf & dogs']A te zdjęcia były robine w twoim ogródku???:cool3: Jeśli tak, to bardzo ładnie tam jasz bardzo!!! Ja bym tam zamieszkac mogła:evil_lol: Tak foteczki z ogrodeczka;-) .czasami jak mam wolne to tam pomieszkujemy :multi::multi: z tym ze WC mamy podworkowe ehheh tzw ;mały biały domek ;:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz macie tu jeszcze kilka fotek i znikam... .....znikam bo mam randewu z niejakim J.S.BACHEM !!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='zuzolandia'] Tak foteczki z ogrodeczka;-) .czasami jak mam wolne to tam pomieszkujemy :multi::multi: z tym ze WC mamy podworkowe ehheh tzw ;mały biały domek ;:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo o takim domku marzy gosikf & dogs:evil_lol: :evil_lol: a fotecki ćliczne:loveu: Quote
Shilah Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 HeLLo! No nie wytrzymam.. :p Ta Zuzanka to istna modelka.. Z tego ujęcia aż bije "pieskim szczęściem"..:evil_lol: *HuGs* Quote
bonita Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ale super foteczka:multi::multi::multi: :evil_lol: świetne!:loveu: Witajcie Zuzki w zamulonym świecie dogo:p Quote
Dobcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='zuzolandia'] Hey Zuzanki:loveu: Śliczne portreciki ogródkowe:loveu: Jak się udała randeczka?:cool3: Quote
niunia32 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć kochane Zuzolki!!!! jestem pod wielkim wrażeniem Zuzy, świetnie pozuje!!! :loveu: to jest świetne!!! :loveu: trzeba też przyznać że nie tylko Zuza fajnie wychodzi na zdjęciach piękności :loveu: kochane psiaki :loveu: przesyłamy tulańce i buziaki dla Ciebie miłego dzioneczka Tajfun i niunia Quote
zuzolandia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 WITAJCIE KOFFFANE KOBITKI ;-) RANDKA BYłA UDANA ;-) ..KLAWESYN Z BAROKOWYM BRZMIENIEM USPIł MOJEGO TZ-ta heheeheheh ;-) Wrzuce WAM foteczki i chyba znikam na dłuzej .....no moze jeszcze jutro cosik zapodam ;-) .to miłego ogladania zycze ;-) Quote
Dobcia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Spanie też bywa przyjemne:cool3: Widzę, że Zuza wymęczyła koleżanke;) Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zuzolki WASZE fotki to sama słodycz można się zakochać rozbrykane i radosne...:loveu: pozdrawiamy milusio i życzymy... [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Teklunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 czesc Zuzolki :multi: a gdzie znikacie na dłużej? :cool3: Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 fajnie się bawią :) :loveu: miłego dnia Tajfun i niunia Quote
Recommended Posts