gosikf & dogs Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zuzolki wpadnijcie tu czasem, bo wszyscy już tęsknią za wiadomościami z Zuzolkowego świata:evil_lol: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 jESTEM;-) na 5 minut ;-) ...wklejam foteczki i znikam;-) bede wieczorem;-) heeheheheh .buziolki !!!!! SERIA ..... DZIECI & PSIOKI Dla niewtajemniczonych LAURA -MARTYNA dzieci I ZUZA -TOSIA ;-) psy ;-) Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 hejka!!! a Zuzi nikt nie kupił loda?? jeee :) niby grupowe, ale jednak Tosia uciekła niuchać?? :) hihih fajne i kto pierwszy ten lepszy!!! superanckie foty!! buziaki Tajfun i niunia Quote
mar....ka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hej Inusiu, sliczne dzieci, choc co sie orientuję jedno nie Twoje, nie liczac boksi:) Temat dziecko-pies zawsze na czasie:evil_lol: Fajne zdjęcie: Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no i musze się powtarzać,śliczniutkie zdjęcia :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czy ja dobrze pamiętam, że Zuzolka za dziecmi nie przepada???Tutaj tego nie widac:lol: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kochane Zuzolki zaglądamy życzyć kolorowych snów!! :* pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 No to jeszcze dzieckopiesie foty;-) .nio to na tyle musze sobie zostawic cosik na jutro ;-) heheeh lece do WAS kobitki ;-) Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc dziewczynki :) ale tu sie dzieciowo zrobiło :) Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hey Zuaiaczki:cool3: [quote name='zuzolandia'] Zuzia przytulanka:loveu: Takie zdjęcia w wypadku moich łobuzów byłyby niewykonalne:razz: Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czewść kochaniutka... dawno mnie jak zwykle nie było :) śliczne widze foteczki :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Quote
WinterGirl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [SIZE=2] [SIZE=1]my też uwielbiamy takie przytulaki... życzymy miłego dzionka Zuzolki bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 witamy dzieciowopsiakową galerie :loveu: i podrzucamy mnóstwo buziaczków dla dziewczynek :buzi: Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dwie modelki... A jak długo siostrzeniuca będzie jeszcze na przechowaniu??? Zuzolek się przyzwyczai do brykania :cool3: :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Czy ja dobrze pamiętam, że Zuzolka za dziecmi nie przepada???Tutaj tego nie widac:lol: Dobrze pamietasz;-) ale to jakas chemia miedzy nimi buzuje ;-) [quote name='Teklunia']Czesc dziewczynki :) ale tu sie dzieciowo zrobiło :) noooooooo:loveu: tyz fajnie ;-) [quote name='Dobcia']Hey Zuaiaczki:cool3: Zuzia przytulanka:loveu: Takie zdjęcia w wypadku moich łobuzów byłyby niewykonalne:razz: Nio to taki ewenement hehehe .sama jestem w szoku:loveu: [quote name='Cerber']Czewść kochaniutka... dawno mnie jak zwykle nie było :) śliczne widze foteczki :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) my tez sliczniutko pozdrawiamy!!! [quote name='bGirl'] [SIZE=1]my też uwielbiamy takie przytulaki... życzymy miłego dzionka Zuzolki [SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Ztego co widze obie dziewczynki tez;-) [quote name='Kate I Luka']Dwie modelki... A jak długo siostrzeniuca będzie jeszcze na przechowaniu??? Zuzolek się przyzwyczai do brykania :cool3: :cool3: :cool3: Laura jutro wyjezdza wiec skoncza sie harce hulanki swawole;-) A ja w koncu zrozumiem jaki to dzien tygodnia mamy ehehh Witajcie kochane kobitki!!!!! miłego dzioneczka zyczymy!!! Quote
Iza i Fidel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bardzo mi sie podobaja te dzieciowo-psie fotki. Zuzia to chyba pies idealny:pozuje do zdjec,nie sepi przy jedzeniu... Czy ona ma jakies wady? Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='sota36']A who is Martyna? Martyna to sasiadeczka zza płota na działeczce;-) [quote name='majoka']Hej Inusiu, sliczne dzieci, choc co sie orientuję jedno nie Twoje, nie liczac boksi:) Temat dziecko-pies zawsze na czasie:evil_lol: Fajne zdjęcie: Otoz tak sie kochaniutka słada ze oprocz Zuzolki to nikt z tych osobników nie jest moj ;-) Laura to siostrzenica no to moge powiedziec ze prawie moja ;-) eheheh Martyna ta sliczna rudaska to jak wspomiałąm dziecie zza płotu no a Tosia wiadomo rozpieszczone dziecie mojego taty :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Bardzo mi sie podobaja te dzieciowo-psie fotki. Zuzia to chyba pies idealny:pozuje do zdjec,nie sepi przy jedzeniu... Czy ona ma jakies wady? Idealny jak SPI :evil_lol::evil_lol: owszem ma wady heheh i to duzooo;-) ale nie bede o nich pisac ,niech chociaz w tej galerii zostanie prawie ideałem ehehehh:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Koniec sielanki czas goni;-) wrzucam foteczki i znikam ;-) .nio to do wieczora....poznego.....eheheh ;-) Quote
WinterGirl Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kochana to zdięcie jest po prostu bajeczne modelki są roześmiane i piękne... bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='bGirl'] kochana to zdięcie jest po prostu bajeczne modelki są roześmiane i piękne... bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD podpisuje się po tym! fajne foteczki :) przytulańce i w ogole :) :) miłego dnia Kochana!! Tajfek i niunia Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ile tu znowu pięknych zdjęć!!!! a ta sąsiadka zza płotu też się mogła tak spoufalać z Zuzanką ???? Bo po zdjęciach cięzko stwierdzić Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zuzia okiełznana :D hihi śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts