zuzolandia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witajcie kochane ;-) kilka fotek jak zwykle zreszta ;-) ..cdn.....;-) Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 CD...... ..;-)...... ......NO NA DZISIAJ ZDECYDOWANIE WYSTARCZY .;-) Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='zuzolandia'] jejjj ona zawsze tak ładnie pozuje:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='zuzolandia']CD...... ..;-)...... ......NO NA DZISIAJ ZDECYDOWANIE WYSTARCZY .;-) Jeeejj :loveu: ale ślicznie pozuje :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Shilah Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witanko kochana. :loveu: Dziękujemy za wizytkę. Śliczne fotencje. Wszystkie bez wyjątku. :lol: Przesyłamy Wam pierwsze świąteczne króliczki. Bo święta tuż tuż ... Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ta Zuzanka mi się najbardziej podoba :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hej Zuzolki, gdzie tak ładnie macie: ????? Zuzanka jak zwykle idealny model, nie to co Kanalia - zawsze sie wierci, albo umknie z planu, albo zęby wystawi,albo pupa sie odwróci ehhhh długo by mówic:roll: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 cześć Zuzolki z rana:multi::multi::multi::multi: mnie by się zdecydowanie dzisiaj przydał dzień wolny po weekendzie na działce:cool3: Quote
Elizusiek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 dzień dobry Kobitki :loveu: przejrzałam fotki modelingowe panny Zuzanny i jak zwykle pod wrazeniem co Ty robisz że Ci tak pozuje i spokojnie siedzi? Quote
zuzolandia Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Alka']co racja to racja :loveu::loveu: śliczne obydwie :loveu::loveu: Taaaaa na fotach moj wyglad jest zdecydoanie lepszy niz w rzeczywistosci eheheh:evil_lol: ....aby tyle ;-) [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Dziewczyny... nie moge sie ciagle powtarzac ze piekne foty i obiekt tez... ale tak jakos mi na to wychodzi... miłego dzionka....:loveu: Dziendoberek kochana ;-) my rowniez słonecznego dzioneczka zyczymy:loveu: [quote name='majoka']hej Zuzanki:multi: Hello moja kochana Mariolko !!!! całuchy dla Kanulki!!!:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Nie rozumiem ;-((((((( zezarło moje posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jest do jasnej anielci ?????????????????????? Quote
eria Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 bo dzisiaj zeżera posty...nie tylko Tobie zeżarło.. Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='zuzolandia']Nie rozumiem ;-((((((( zezarło moje posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jest do jasnej anielci ?????????????????????? głodne było najwidoczniej ;) a zdjęcia piękne co do jednego! :loveu: Quote
Rinuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hej :* uufff ale nas dlugo tutaj nie bylo :) ale chyba nic sie nie pozmienialo co?? Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='zuzolandia'] Jaka wyczesana przez wiatr piękność:loveu::evil_lol: Witajcie:lol: Jak miło wejść w to piękne popołudnie na dogo, które działa:evil_lol::p Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 czesc Zuzolki!! super foteczki, psina swietnie wychodzi na zdjeciach :) glaski dla niej, buziole pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy Kochane,wreszcie sie dopchaliśmy na dogo :angryy: Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Teklunia']głodne było najwidoczniej ;) a zdjęcia piękne co do jednego! :loveu: głodne...... obrzydliwie złosliwe a nie głodne :evil_lol::evil_lol: cieszkamy sie ze foty sie podobaja :multi::multi: [quote name='Rinuś']hej :* uufff ale nas dlugo tutaj nie bylo :) ale chyba nic sie nie pozmienialo co?? hello ;-) no nie widze zeby cosik sie zmieniło heheh;-) [quote name='Dobcia']Jaka wyczesana przez wiatr piękność:loveu::evil_lol: Witajcie:lol: Jak miło wejść w to piękne popołudnie na dogo, które działa:evil_lol::p Ciekawe jak długo ta radocha bedzie trwała;-) [quote name='evaxon']siemanko Zuzolenki :) Witanko kochana;-) [quote name='majoka']Hej Zuzolki:multi: hello złociutka;-) Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='niunia32']czesc Zuzolki!! super foteczki, psina swietnie wychodzi na zdjeciach :) glaski dla niej, buziole pozdrawiamy Tajfek & niunia Witanko i podziekowanko;-) Zuzol wygłaskany ;-) [quote name='Elizusiek']Witamy Kochane,wreszcie sie dopchaliśmy na dogo :angryy: Witaj koffana;-)...zaczynam miec schizy jak otwieram dogo:evil_lol::evil_lol: Dobry wieczorek wszystkim .dzisiaj dla odmiany wstawie Gutka vel Ziutka jak go ochrzciła moja siostrzenica ;-) bo bylismy dzisiaj u soty 36-Jolci w odwiedzinkach :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hej Zuzolki ach te pieszczoty....:razz: milutkie foteczki [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts