eria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witamy Zuzole ! Zuzia o każdej porze roku ślicznie wychodzi na zdjęciach , a lodowe kulki też dziś przerabialiśmy - tragedia :shake: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja chcę zimę!!!! ;) Bosko macie... Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witajcie, u nas też sypnęło śniegiem, a ja głupia pańcia idąc z Imbirkiem na spacerek zapomniałam aparaciku, a później już zrobiło się cimno i niestety. Jak śnieg przetrwa do jutra to nadrobimy zaległości fotkowe:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 mała metamorfoza terenu a zuzanka jak zwykle oszałamiająca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='zuzolandia'] Z Zuzi śniegowy potwór:evil_lol: Je śnieg czy to patyczek:hmmmm: W bieli jej także "do pyszczka":cool3: Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 briardom to i tak najbardziej do pyszczka w jesiennych kolorkach.... hmmm za ten Wasz zimiowy banerek trza sie będzie zabierać:cool3: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 witam Nie jesteście sami u nas też dziś padał śnieg, tyle, że już stopniał, bo wyszło słońce... Quote
Juszes Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ale śl;iczne zdjęcia!! Ahhh jaki cudowny śnieżek :*** Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Juszes napisał(a):ale śl;iczne zdjęcia!! Ahhh jaki cudowny śnieżek :*** nie wiesz co mówisz, wypluj te słowa, tfu tfu :evil_lol: :cool1: Quote
Juszes Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja kocham śnieg :loveu::loveu::loveu: Zima to najlepsza pora roku :P Ja już się nie moge doczekać, aż w Białystoku spadnie śneiżek :roll::roll: Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kochane Ludki!!!!!!! To my - Gutki!!!!!!!!!!! A wrocilismy i dziekujemy!!!!!! A tereny to macie lepciejsze! Komp w szranku - rewelka. Zapiekanka - pychotka!!! I w ogole fajnie bylo!!! Krycha i Gutek - a takie to niby swiete!!! Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 HEJ KOFANI ;-)... Pozmniejszałam fotki i wstawiam heeh te ktore sie nadaja do publicznego ogladania eheh ..... Spotkanie ..kolejne ... GUTKA I kRYSKI ... Niech ta focisza wyzej WAS nie zmyli eheh oto prawdziwe oblicza Goliata i Dawida ( w zenskim wydaniu ;-)) ..Narazie tyle ... zaraz bedzie reszta ;-)... Chciałam jeszcze dodac ze mojej kofanej Zuzanki nie było gdyz panna jest niedysponowana ;-).... ale Kryska godnie ja zastapiła eheheh ... Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak - niewatpliwie - "Krycha"to twarda sztuka!!!! Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 No to jedziemy dalej ;-)...... Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Co mi sie rzuca w oczy jakogladam Wasze , czy naszezdejcia - ta " Krycha"to maly wampirek!!!! Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 NOOOO az strach sie bac co z niej wyrosnie hehe ... Wielgachne Biszkoptowe Wampirzysko heheh ;-) Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 agabass napisał(a):ale szaleństwo kudłacza i biszkopcika Witaj kochaniutka ;-).... milo ze wpadłas do galerii kudłatych wariatów ;:evil_lol: Pozdrawiamy !!!! Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 zuzolandia napisał(a):Witaj kochaniutka ;-).... milo ze wpadłas do galerii kudłatych wariatów ;:evil_lol: Pozdrawiamy !!!! Noooooo- powiedziala Gutkowa inteligentnie. Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Gutkowo .....KOCHOM CIE ! ;-) Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A tak na marginesie to chciałam dodac ze na dogo ... pojawił sie ...braciszkek Zuzi ...z czego bardzooooooo sie cieszymyyyyyy ;-) Moze tu zajrzy ;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ale super fotki :multi: Ten Gutek to ma sie dobrze, tyle lasek wokól niego krąży :razz: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :multi::multi:ale bowski foty z bieganka biszkoptowo -mopkowego:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A ze Zuzia ..wiadomo co ..;-).... na pocieszenie dostala od wujostwa z Chorzowa zabaweczki ;-)... no cóz.... urzadzila sobie zabawkowa demolke ... chciałam zabrac to piszczace paskudztwo ale nie oddała eheheh ;-) marynarkie koleczko to jest to ! no tak i co teraz mam zrobic ??? koleczko czy piszczolka ???;-) do tego jeszcze przeciagaczka ;-) superrrrrrrr ostatecznie zwyciezyło kołeczko ;-) zaraz po piłeczce ktora niestety zamordowałam ;-)..... ..co widac na załaczonym obrazku .... sorkiiii cioteczko .... .na koniec walnełam sobie blue przeciagaczke w biegu zeby pancia fotke mogła se zrobic heheeh ....... fajniscie tyle nowych zabawekkk.. Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 PSUJA!!!!! :mad::mad::mad: KUDLATA PSUJA!!!!!!! Zuza - przez 3 sekundy - nie kochom Cie- Gutek! ZUZA LADY DEMOLKA (a nie Anabri) ZUZA Z DEMOLANDII Quote
Recommended Posts