bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Świetna pomocnica :loveu: Witajcie Zuzki w piękną słoneczną niedzielkę :) Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)no no panna w bilarda gra:evil_lol: ciekawe czy piwo tez przy tym pije:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czesc Zuzolaki..... jak sie macie??:loveu: Jest przepieknie i my dzis juz po 3 godzinnym spacerku... wreszcie wiosna dotarła... o rany az sie serducho smieje.... buziaki i do usłyszenia....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bonita napisał(a): Świetna pomocnica :loveu: Witajcie Zuzki w piękną słoneczną niedzielkę :) wysmienita.... a to masz wyszkolonego psa...hohohoo...szacuneczek...:diabloti: Quote
mar....ka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko :loveu: no własnie widzi to co chce widziec :evil_lol: reszta jej nie interesuje i udaje ze nie widzi eheh:loveu::loveu: Witaj kochana ;-) to prawda zuzol wzbudza sensacje u nas na osiedlu eheheh a gdy jedziemy na działke to juz wogole ...dzieciaki łaza pod płotem i pytaja kto to jest ;-) kiedys para babli około 5-6 roku zycia prowadziła zazarte dyskusje na temat kto to ow kudłaty i zgodnie doszli do wniosku ze niedzwiedz z ogonem eheheh fama poszła po wsi i zleciała sie gromada dzieci obejrzec grizli z duzym ogonem eheh;-) hehe, mój Łukasz skończył w grudniu 5, awięc wiek sie zgadza heheh zuzolandia napisał(a):Nio po robocie i nawet fotki mam;-) .Zuzolka była dzisiaj u mnie w pracy ;-)...grała w bilard i pozowała jak zwykle hehehe .... .......mam wszechstronnie uzdolnionego psioka ...;-)..... Niedaleko pada jabłko od jabłoni, Zuza do Panci sie wdała. Quote
niunia32 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 zuzolandia napisał(a):.......mam wszechstronnie uzdolnionego psioka ...;-)..... to nic tylko pogratulowac tak wszechstronie uzdolnego psiaka :) foteczki z Zuza sa boskie :loveu: Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Zuzanka - zadnej pracy sie nie boi! To robotno dziołcha! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 to dobrej nocki...dziewczynki i chlopaki..paznokietki juz mi wyschly wiec sie ide polozyc grzecznie spac:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 O maaatko,jaka pozerka !!:loveu: Cudna jest :iloveyou: Gdzie Ty pracujesz?? To chyba bardzo przyjemna praca-mozna sobie pograc w bilarda:) Historia z niedzwiadkiem niesamowita :lol: Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hej Zuzolki po pracowitym weekendziku :multi: Twoja Panna jest boska :) A jaka uczłowieczona :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witamy cieplutko Zulolątka :lol: Zuzia jak zwykle modelka z pierwszych stron gazet a tu to taki kochany lewkomiś :evil_lol: Quote
Kati Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witam Zuzolki. :) Wczoraj mi się śniła twoja Zuzia. :lol: Byłam z nią i moją siostrzenicą (jeszcze nienarodzoną Zuzią :lol: ) na spacerze. Twojój pies tak się cieszył do dziecka, ze cały czas trzymał głowę w wózku i lizał mała. Jak wróciliśmy do domu, okazało sie, że dziecko zgubiliśmy. :evil_lol: Ja zaraz zwaliłam winę na psa, bo pewnie wypchnął dzieciaka z wózka. :oops: Na szczęście okazało sie, że to moja siostra była sprawczynią uprowadzenia. :evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zuzolandia napisał(a): Cześć Zuzanki:loveu: Jak ślicznie pozujemy:loveu::loveu::loveu: Zdolności Zuzi są niesamowite:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Iza i Fidel napisał(a): O maaatko,jaka pozerka !!:loveu: Cudna jest :iloveyou: Gdzie Ty pracujesz?? To chyba bardzo przyjemna praca-mozna sobie pograc w bilarda:) Historia z niedzwiadkiem niesamowita :lol: Witanko;-) taaaaa pozowac to ten rudzielec potrafi heeh:evil_lol: W knajpie pracuje kochaniutka w knajpie eheheh:loveu: Kate I Luka napisał(a):Hej Zuzolki po pracowitym weekendziku :multi: Twoja Panna jest boska :) A jaka uczłowieczona :cool3: :cool3: :cool3: A dziendoberek złociutka ;-) tak tak szkoda ze z uczłowieczenia ma raczej te złe strony heeh:loveu: majoka napisał(a):hej Zuzki!!!! Hello Kanulki :loveu::loveu: evaxon napisał(a):heloł Zuzole:D Hejka spioszkowa panciu Tigrulkowa :loveu::loveu: Elizusiek napisał(a):Witamy cieplutko Zulolątka :lol: Zuzia jak zwykle modelka z pierwszych stron gazet a tu to taki kochany lewkomiś :evil_lol: Siemanko słodziutka:loveu: lewkomis przesyła machanie ogoniskiem:multi: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kati napisał(a):Witam Zuzolki. :) Wczoraj mi się śniła twoja Zuzia. :lol: Byłam z nią i moją siostrzenicą (jeszcze nienarodzoną Zuzią :lol: ) na spacerze. Twojój pies tak się cieszył do dziecka, ze cały czas trzymał głowę w wózku i lizał mała. Jak wróciliśmy do domu, okazało sie, że dziecko zgubiliśmy. :evil_lol: Ja zaraz zwaliłam winę na psa, bo pewnie wypchnął dzieciaka z wózka. :oops: Na szczęście okazało sie, że to moja siostra była sprawczynią uprowadzenia. :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale mosz sny heeheh;-) Zuzol lubi dzieci w wozku pcha mordule do srodka i pacykuje jezorem :evil_lol:.... ale tylko wsrod znajomych ;-) po co stresowac obce mamuski ;-) Dobcia napisał(a):Cześć Zuzanki:loveu: Jak ślicznie pozujemy:loveu::loveu::loveu: Zdolności Zuzi są niesamowite:evil_lol: Hejka;-) tak te zdolnosci mo wrodzone po Tatusiu :evil_lol::evil_lol: Dziendoberek kochane babeczki w ten słoneczny choc bardzo wietrzny dzionek ;-) buziaczki slodkie przesyłamyyyyyyy !!!!!!!!!!! Quote
Kati Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zuzolandia, ja sama się zdziwiłam, że takie dziwny sen miałam. Jednak nasza Zuzia bedzie wychowywana na dogomaniaczkę i takie wielkie kudłacze nam nie straszne. ;-) Myslę, że juz za 2 tygodnie w mojej galerii pojawi się maleńka Zuzia. :) Quote
sota36 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Kati napisał(a):Zuzolandia, ja sama się zdziwiłam, że takie dziwny sen miałam. Jednak nasza Zuzia bedzie wychowywana na dogomaniaczkę i takie wielkie kudłacze nam nie straszne. ;-) Myslę, że juz za 2 tygodnie w mojej galerii pojawi się maleńka Zuzia. :):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kati Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sota, cieszyłabym sie jeszcze bardziej, gdyby ona była moja, albo chociaz miałabym znią częsty kontakt. A tak na prawdę to pozostanie mi jedynie oglądanie fotek i telefon. :( No, ale narzekanie na nic się nie zda, więc sie cieszę i doczekac sie nie moge, aż moja siostra wróci do Polski. :) Quote
Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Iza i Fidel napisał(a): ona sama wpada na takie pomysly zeby sobie tak stanac czy Ty jej kazesz??:cool3::cool3: Quote
mar....ka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 I stało się, Łukasz chce psa który "gra w kulki":evil_lol: Quote
sota36 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Inka - ale ma zuzola pazurki!!!!Zrob jej manicure! Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kati napisał(a):Zuzolandia, ja sama się zdziwiłam, że takie dziwny sen miałam. Jednak nasza Zuzia bedzie wychowywana na dogomaniaczkę i takie wielkie kudłacze nam nie straszne. ;-) Myslę, że juz za 2 tygodnie w mojej galerii pojawi się maleńka Zuzia. :) No to czekamy na foteczki malenkiej Zuzi -wielkiej Dogomaniaczki:loveu: Rinuś napisał(a):ona sama wpada na takie pomysly zeby sobie tak stanac czy Ty jej kazesz??:cool3::cool3: Az tak inteligentno to ONA nie jest eheh:evil_lol: pancia kaze piesio musi ;-) majoka napisał(a):I stało się, Łukasz chce psa który "gra w kulki":evil_lol: Nio to albo kupic :multi: albo na Slunsk sie przeprowadzic :loveu::loveu: sota36 napisał(a):Inka - ale ma zuzola pazurki!!!!Zrob jej manicure! Eeeee tam zas wyolbrzymiosz siostra:loveu: 3 tyg tymu była na cieciu ;-) Quote
Recommended Posts