Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witanko :loveu: no własnie widzi to co chce widziec :evil_lol: reszta jej nie interesuje i udaje ze nie widzi eheh:loveu::loveu:

Witaj kochana ;-) to prawda zuzol wzbudza sensacje u nas na osiedlu eheheh a gdy jedziemy na działke to juz wogole ...dzieciaki łaza pod płotem i pytaja kto to jest ;-) kiedys para babli około 5-6 roku zycia prowadziła zazarte dyskusje na temat kto to ow kudłaty i zgodnie doszli do wniosku ze niedzwiedz z ogonem eheheh fama poszła po wsi i zleciała sie gromada dzieci obejrzec grizli z duzym ogonem eheh;-)

hehe, mój Łukasz skończył w grudniu 5, awięc wiek sie zgadza heheh
zuzolandia napisał(a):
Nio po robocie i nawet fotki mam;-) .Zuzolka była dzisiaj u mnie w pracy ;-)...grała w bilard i pozowała jak zwykle hehehe ....

.......mam wszechstronnie uzdolnionego psioka ...;-).....

Niedaleko pada jabłko od jabłoni, Zuza do Panci sie wdała.

Posted

zuzolandia napisał(a):
.......mam wszechstronnie uzdolnionego psioka ...;-).....

to nic tylko pogratulowac tak wszechstronie uzdolnego psiaka :)

foteczki z Zuza sa boskie :loveu:

Posted

Witam Zuzolki. :)
Wczoraj mi się śniła twoja Zuzia. :lol: Byłam z nią i moją siostrzenicą (jeszcze nienarodzoną Zuzią :lol: ) na spacerze. Twojój pies tak się cieszył do dziecka, ze cały czas trzymał głowę w wózku i lizał mała. Jak wróciliśmy do domu, okazało sie, że dziecko zgubiliśmy. :evil_lol: Ja zaraz zwaliłam winę na psa, bo pewnie wypchnął dzieciaka z wózka. :oops:
Na szczęście okazało sie, że to moja siostra była sprawczynią uprowadzenia. :evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

O maaatko,jaka pozerka !!:loveu:
Cudna jest :iloveyou:

Gdzie Ty pracujesz?? To chyba bardzo przyjemna praca-mozna sobie pograc w bilarda:)
Historia z niedzwiadkiem niesamowita :lol:

Witanko;-) taaaaa pozowac to ten rudzielec potrafi heeh:evil_lol:
W knajpie pracuje kochaniutka w knajpie eheheh:loveu:

Kate I Luka napisał(a):
Hej Zuzolki po pracowitym weekendziku :multi:

Twoja Panna jest boska :) A jaka uczłowieczona :cool3: :cool3: :cool3:

A dziendoberek złociutka ;-) tak tak szkoda ze z uczłowieczenia ma raczej te złe strony heeh:loveu:

majoka napisał(a):
hej Zuzki!!!!

Hello Kanulki :loveu::loveu:

evaxon napisał(a):
heloł Zuzole:D

Hejka spioszkowa panciu Tigrulkowa :loveu::loveu:

Elizusiek napisał(a):
Witamy cieplutko Zulolątka :lol:
Zuzia jak zwykle modelka z pierwszych stron gazet

a tu to taki kochany lewkomiś :evil_lol:

Siemanko słodziutka:loveu: lewkomis przesyła machanie ogoniskiem:multi:

Posted

Kati napisał(a):
Witam Zuzolki. :)
Wczoraj mi się śniła twoja Zuzia. :lol: Byłam z nią i moją siostrzenicą (jeszcze nienarodzoną Zuzią :lol: ) na spacerze. Twojój pies tak się cieszył do dziecka, ze cały czas trzymał głowę w wózku i lizał mała. Jak wróciliśmy do domu, okazało sie, że dziecko zgubiliśmy. :evil_lol: Ja zaraz zwaliłam winę na psa, bo pewnie wypchnął dzieciaka z wózka. :oops:
Na szczęście okazało sie, że to moja siostra była sprawczynią uprowadzenia. :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale mosz sny heeheh;-)
Zuzol lubi dzieci w wozku pcha mordule do srodka i pacykuje jezorem :evil_lol:.... ale tylko wsrod znajomych ;-) po co stresowac obce mamuski ;-)

Dobcia napisał(a):
Cześć Zuzanki:loveu:
Jak ślicznie pozujemy:loveu::loveu::loveu:
Zdolności Zuzi są niesamowite:evil_lol:

Hejka;-) tak te zdolnosci mo wrodzone po Tatusiu :evil_lol::evil_lol:

Dziendoberek kochane babeczki w ten słoneczny choc bardzo wietrzny dzionek ;-) buziaczki slodkie przesyłamyyyyyyy !!!!!!!!!!!

Posted

Zuzolandia, ja sama się zdziwiłam, że takie dziwny sen miałam. Jednak nasza Zuzia bedzie wychowywana na dogomaniaczkę i takie wielkie kudłacze nam nie straszne. ;-)
Myslę, że juz za 2 tygodnie w mojej galerii pojawi się maleńka Zuzia. :)

Posted

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kati napisał(a):
Zuzolandia, ja sama się zdziwiłam, że takie dziwny sen miałam. Jednak nasza Zuzia bedzie wychowywana na dogomaniaczkę i takie wielkie kudłacze nam nie straszne. ;-)
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Sota, cieszyłabym sie jeszcze bardziej, gdyby ona była moja, albo chociaz miałabym znią częsty kontakt. A tak na prawdę to pozostanie mi jedynie oglądanie fotek i telefon. :(

No, ale narzekanie na nic się nie zda, więc sie cieszę i doczekac sie nie moge, aż moja siostra wróci do Polski. :)

Posted

Kati napisał(a):

No to czekamy na foteczki malenkiej Zuzi -wielkiej Dogomaniaczki:loveu:

Rinuś napisał(a):
ona sama wpada na takie pomysly zeby sobie tak stanac czy Ty jej kazesz??:cool3::cool3:

Az tak inteligentno to ONA nie jest eheh:evil_lol: pancia kaze piesio musi ;-)

majoka napisał(a):
I stało się, Łukasz chce psa który "gra w kulki":evil_lol:

Nio to albo kupic :multi: albo na Slunsk sie przeprowadzic :loveu::loveu:
sota36 napisał(a):
Inka - ale ma zuzola pazurki!!!!Zrob jej manicure!

Eeeee tam zas wyolbrzymiosz siostra:loveu: 3 tyg tymu była na cieciu ;-)