Imbirka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześć Zuzolki:multi: nareszcie dotarliśmy do końca:razz: a wracając do szaleństw u Gołębiewskich to obok mojej pracy budują podobny kompleks basenowy, już się nie mogę doczekać, a otwarcie w tym roku na wakacje się zapowiada:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 zuzolandia napisał(a):WIOSNA ;-) przepiekne kwiaty..oj wiosna idzie oj wiosna... jaka mina..... a futrzak exracacy.....i ten włos.....pieknie wyczesany.... Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ..nie ma za co dziękować to sama przyjemność odwiedzić Was, może uda się Wam wpaść do nas ;) Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześć Zuzolki ....czytałam ze sie wybieracie na wsie;) Quote
Imbirka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 witajcie Zuzki:multi: jak tam po pracowitym weeckendzie? mamy wspaniałą pogodę i nie wiem jak ja dzisiaj w pracy wysiedzę:razz: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Julia gdzie nie wejde tam słoneczka berek Zuzolki :multi: Quote
Iza i Fidel Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czesc Zuzanno !! Poprosze o foteczki w kwiatach...lub baziach chociaz.... Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dobrydzionek Zuzki :) Świętujemy dziś:cool3: , Twój Tz-cik, mój Tz i Diki:multi: :multi: :multi: Przyłaz szybko:mad: :evil_lol: Quote
Kati Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzieńdoberek :) Skądś znam tą foteczkę :lol: U mnie też zawsze wszystkie zwierzaki fotografowane sa na tle reprezentacyjnego iglaka :) Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 eria napisał(a):dzień dobry Zuzanki, szkoda że pracujecie :shake: mam nadzieję że jak będziesz mieć wolne to wybierzemy się na spacerek po halembskim lesie!! Jestem jak najbardziej za kochana :loveu: bonita napisał(a):Oj Zuzki znowu zapracowane:shake: A pogoda taka ładna wypadowa Ech tak to bywa :placz: trza pracowac na waciki :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Witajcie zapracowane babeczki... Weekend w pracy, nie ma nic gorszego. Buziaki i pozdróffka :) Buzioczki Gastusiowa :loveu: Pianka napisał(a):Czyżby Homo...?:lol: Zdecydowanie NIE :evil_lol: majoka napisał(a):Jak ja mam wolne to Ty pracujesz:mad: :mad: :mad: , mogłabys sie kochana dostosowac!!! A tak powazniej to pozdrowienia i mizianka dla Zuzolki. Pomysl o nowym sliniuchu, te ząbeczki heh.... Zuzol wymiziany :loveu: a myslenie non stop eheh :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):błeheheeh nie ma to jak miec boxia w doopie:lol: :evil_lol: :evil_lol: Nioooooooo ehehehheh :lol::lol: Rinuś napisał(a):jakie 2 sliczne mordki:loveu::loveu::loveu: ps.zmowu musialam sie przekopywac przez kilka stron:mad::mad: Coz ja na to poradze ehhehe :loveu: Imbir1 napisał(a):cześć Zuzolki:multi: nareszcie dotarliśmy do końca:razz: a wracając do szaleństw u Gołębiewskich to obok mojej pracy budują podobny kompleks basenowy, już się nie mogę doczekać, a otwarcie w tym roku na wakacje się zapowiada:cool3: Hmmmm to fajnie :multi::multi: .u nas to 2 w 1 jest i kompleks basenowy i goryyyyyyyy za oknem basenu ;-) bajerkaaa [quote name='tygra']haha to prawie jak poród wygląda :) No :evil_lol: tylko kolor nie ten eheh małe briardziatka rodza sie prawie czarne ehehee:evil_lol: ... Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a futrzak exracacy.....i ten włos.....pieknie wyczesany.... Hmmm wstyd sie przyznac ale futrzak w tym dniu to szczoty nie widział heeheh :lol::lol: bGirl napisał(a):..nie ma za co dziękować to sama przyjemność odwiedzić Was, może uda się Wam wpaść do nas ;) Zajrzymy kochaniutka ;-) jeszcze dzis .....:multi::multi: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Alicjarydzewska napisał(a):cześć Zuzolki ....czytałam ze sie wybieracie na wsie;) Takkkkk jedziemy na wiesie do Gucia :multi::multi: juz w czwartek ...huraaa! Imbir1 napisał(a):witajcie Zuzki:multi: jak tam po pracowitym weeckendzie? Tragedia !!!! w sobote o 2 w nocy w domu a wczoraj o 3 rano ....do teraz nie umiem sie pozbierac eheheheh mamy wspaniałą pogodę i nie wiem jak ja dzisiaj w pracy wysiedzę:razz: evaxon napisał(a):Julia gdzie nie wejde tam słoneczka berek Zuzolki :multi: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):Julia gdzie nie wejde tam słoneczka berek Zuzolki :multi: Dziendoberek złociutka :loveu: Iza i Fidel napisał(a):Czesc Zuzanno !! Poprosze o foteczki w kwiatach...lub baziach chociaz.... Niestety ni mom :placz: ale jutro cosik sie skombinuje bo jak bedzie ładnie to biegiem na działeczke :multi::multi: bonita napisał(a):Dobrydzionek Zuzki :) Świętujemy dziś:cool3: , Twój Tz-cik, mój Tz i Diki:multi: :multi: :multi: Przyłaz szybko:mad: :evil_lol: Takkkkk po ciezkim weeku jeszcze ciezejszy poniedziałek :evil_lol: zostane alkoholiczka ehheh potrojna :evil_lol: eria napisał(a):dzień dobry Zuzanki !!! wracajcie do nas!! Witaj Lalunia ;-) juz tak prawie jestem :loveu: Kati napisał(a):Dzieńdoberek :) Skądś znam tą foteczkę :lol: U mnie też zawsze wszystkie zwierzaki fotografowane sa na tle reprezentacyjnego iglaka :) To sztampowa choinka heeheh;-) psioki maja foty z roznych stron tej iglastej damulki :evil_lol: Oj po pracy znowu wpadam w wir pracy ;-) wieczorkiem odrobie zaległosci w WASZYCH galeriach boszzzzz normalnie sie boje ;-) a teraz foteczki i zasuwam na zakupy ;-) buzioki !! Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 .Takie małe cudenko odwiedziło naszą knajpe hehheh ;-) Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 pewnie już najelpeij od maleńkości przyuczać psy do chodzenia po knajpach!! a niech się dzieciok uczy :diabloti: Quote
sota36 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 eria napisał(a):pewnie już najelpeij od maleńkości przyuczać psy do chodzenia po knajpach!! a niech się dzieciok uczy :diabloti: no wlasmnie - malucha rozpijac!!!!!!! Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zuzolki, tak się ze wszystkimi umawiacie, a ja?:-( Kiedy do mnie przyjedziecie? :cool3: Quote
Dobcia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zuzolandia napisał(a): Cześć Zuzanki!:lol::multi: Ale się tu u was dzieje... zaległości nadrobione;) Prawie są podobne:evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale to male cudenko jest sliiczne:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 łoo qrcze jakie słodkości:loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zuzolandia napisał(a):Jestem jak najbardziej za kochana :loveu: kiedy masz czas i ochotę to po nas podjedź żebym mogła też Kreosia wziąć!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale cukiereczek!!! a ja myślałam, że sobie machnęłaś szczeniorka :eviltong: Quote
Recommended Posts