Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Alicja']Ja nie chodziłam do gimnazjum :( ja od razu z postawówki w liceum wskoczyłam :roll:

matrix :diabloti:

[quote name='olekg89']Ala chyba w zawodówkę xD Jakbyś miała liceum to miałabyś też 8prac.A masz jedną w której się opierdzielasz :P

Boże jaki ja durny jestem byłem pewien ,że kurczak zamrożony xD tzn. kawałki kurczaka dla psów.Siedze i ryje ze swojej głupoty

i myslisz ze ten zmrozony kurak by tak se bezpiecznie lezał i jesio był fotografowany?:evil_lol:

nie przy kudłach :cool3:
[quote name='Alicja']:roflt: :roflt:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
taaaak?
a ja myślałam że Ciebie tak długo w przedszkolu repetowali aż w końcu machnęli ręką i zostałaś tam wodzem :evil_lol:
[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Izabela124.']http://i35.tinypic.com/k1yy4w.jpg fajne ujęcie :lol:

Muszę przyznać, że nie miałam pojęcia co to jest

....jakby mi pokazali pierwszy raz teez mialabym klopotki hihihih...

[quote name='olekg89']żonklila -padłem na ryj hahahaha
upssss zabolało?

[quote name='Alicja']:splat: ...a ja się dziwiłam , jak to możliwe ze sie tam tak szybko w tej pracy zaadoptowałam .... Córcia jakaś ty domyślna :diabloti:

jaki Ty masz urozmaicony zywot :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ciekawe jak oni Ci wkręcili tą podstawówkę i liceum :evil_lol:[/FONT]

matrix rewolucja :evil_lol:

[FONT=Georgia]
może lepiej nie bo będę miała wyrzuty sumienia :)
[/FONT]
aaaa tamm...a masz sumienie?

[quote name='Alicja']może nie jest tak najgorzej :roll: w końcu poznałabyś prawdziwe oblicze siostrzeńca :diabloti:

de Sade wypado w przedbiegach :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Ostatnio przecież ukazałem swoje oblicze w galerii dogomaniaków :P

[FONT=Arial]ale nie po upadku na ryjoka ;)

a to ten temat jeszcze istnieje ??[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']
aaaa tamm...a masz sumienie?

[FONT=Georgia]w sumie to nie wiem ale fajnie to brzmi ;)[/FONT]

[quote name='olekg89']Ostatnio przecież ukazałem swoje oblicze w galerii dogomaniaków :P

[FONT=Georgia]tego to akurat nie wiem ale na NK sobie Ciebie kiedyś oglądnęłam ;) możesz czuć się obserwowany :evil_lol:[/FONT]

Posted

myślę że tekst dobry żeby pod krzyż iść :diabloti:
[/FONT]
:evil_lol:
tylko nie padać krzyżem :diabloti:

wystarczy poodzieranych ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:

[FONT=Georgia]padać to ja tam będę w wielkiej wierze :)

własny krzyż przyniosę w dodatku, coś na styl tego
[/FONT] :evil_lol::evil_lol:

Posted

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1281106948_by_ch4ron_500.jpg
I niech mi ktoś wmawia,że Islam to taki radykalny,paskudny,zło wcielone.
A doskonałą ilustracją dla hasła,że katolicyzm to religia pokojowa były obrazki jak się katole teraz z policją i strażą miejską tłukli o krzyź.
Wstyd,wstyd mi tu mieszkać i żyć ze świadomością,że jak ktoś pomyśli "Polska" to będzie miał przed oczyma taki zaścianek.

Posted

[FONT=Arial]Ja wam powiem jedno ...religia , wiara ...musi być by ludzie mieli w czymś oparcie , mieli na co zwalić i w chwilach złych w czymś mieć oparcie ...i obojętnie jaka religia czy islam , czy hinduizm , czy katolicyzm itp ....wszędzie dzieje się to samo ...aczkolwiek katolicy i islamiści biją innych na głowe ...jeden moral z tego wszystkiego ...Nadgorliwość w religi i wierze gorsza jest od Faszyzmu
Ja nie wierzę ...niejednokrotnie to powtarzałam ... ale do momentu dopóki ktoś wierzący mi nie próbuje zrobić wody z mózgu jestem spokojna ...potem potrafię kąsać :diabloti:
Wśród takich zacietrzewionych brakuje tolerancji , a we współczesnym świecie bardziej niż kiedyś jest ona potrzebna.
[/FONT]

Posted

A ja przybiegłam z prędkością neta co sił w kabelkach ,zeby wygrac konkurs ..i co?? i już po....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz:
:-?:-?:sadCyber::sadCyber:

Posted

ooooooja ja jeszcze nie widziałam :eviltong:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale nie po upadku na ryjoka ;)

a to ten temat jeszcze istnieje ??[/FONT]

a to wogóle taki temat isnieje ??:crazyeye:

[quote name='olekg89']No istnieje istnieje.:P
gdzie?

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w sumie to nie wiem ale fajnie to brzmi ;)[/FONT]

[FONT=Georgia]tego to akurat nie wiem ale na NK sobie Ciebie kiedyś oglądnęłam ;) możesz czuć się obserwowany :evil_lol:[/FONT]
wowowo szpiegostwem sie zajmujesz ? czyli nic nowego hihih w tym kraju..

[quote name='Alicja']tak klasyką zalatuje ;)
klasyka nie była taka zła hihih

myślę że tekst dobry żeby pod krzyż iść :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Alicja']:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]padać to ja tam będę w wielkiej wierze :)

własny krzyż przyniosę w dodatku, coś na styl tego
[/FONT] :evil_lol::evil_lol:

na zimnego krzyża zapraszam do mojej knajpy :evil_lol::multi::evil_lol::multi:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:
oo jako pośmiywno hihihi

[quote name='olekg89']I chodź ze mną zbawiać świat.....

z ognia piekielnego wyciagniemy bat
żeby po gołych tyłkach ladaczników prać :diabloti::diabloti:

[quote name='Obama']http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201008/1281106948_by_ch4ron_500.jpg
I niech mi ktoś wmawia,że Islam to taki radykalny,paskudny,zło wcielone.
A doskonałą ilustracją dla hasła,że katolicyzm to religia pokojowa były obrazki jak się katole teraz z policją i strażą miejską tłukli o krzyź.
Wstyd,wstyd mi tu mieszkać i żyć ze świadomością,że jak ktoś pomyśli "Polska" to będzie miał przed oczyma taki zaścianek.
religijny ekstremalizm to nic innego jak nadinterpretacja świetych ksiąg czy to koranu czy bibli przy czym i tak wszystko sprowadza sie do jednego ręka rękę myje a w przypadku naszych rodzimych pseudokatolików wodą święconą :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja wam powiem jedno ...religia , wiara ...musi być by ludzie mieli w czymś oparcie , mieli na co zwalić i w chwilach złych w czymś mieć oparcie ...i obojętnie jaka religia czy islam , czy hinduizm , czy katolicyzm itp ....wszędzie dzieje się to samo ...aczkolwiek katolicy i islamiści biją innych na głowe ...jeden moral z tego wszystkiego ...Nadgorliwość w religi i wierze gorsza jest od Faszyzmu
Ja nie wierzę ...niejednokrotnie to powtarzałam ... ale do momentu dopóki ktoś wierzący mi nie próbuje zrobić wody z mózgu jestem spokojna ...potem potrafię kąsać :diabloti:
Wśród takich zacietrzewionych brakuje tolerancji , a we współczesnym świecie bardziej niż kiedyś jest ona potrzebna.
[/FONT]
...ciężki to temat bo niestety nie ma rzeczy czarno-białych ...jest jeszcze cała gama szarości ..

[quote name='Ewcia38']A ja przybiegłam z prędkością neta co sił w kabelkach ,zeby wygrac konkurs ..i co?? i już po....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz:
:-?:-?:sadCyber::sadCyber:

noo to był szybki konkurs niestety :cool3:

[quote name='Ania!']I nie zanosi się, żeby miało się coś w tym temacie zmienić :roll:
cosik mi sie widzi że będzie juz tylko gorzej :shake:

[quote name='Alicja']no , obawiam się ze masz rację ....

nieuchronnie zmierzamy do samounicestwienia a mogło byc tak pieknie :shake:

Posted

Niestety źle się dzieje, ba będzie jeszcze gorzej, bo śmiecie dorwały się do władzy:mad:
Inuś wpadłam powiedzieć DOBRANOC i wskakuję do wyrka, bo ledwo na oczy patrzę:hand::buzi:

Posted

[quote name='Doginka']Niestety źle się dzieje, ba będzie jeszcze gorzej, bo śmiecie dorwały się do władzy:mad:

kto to te śmiecie konkretnie?a poprzednia władza była mniej "śmieciarska" ?"dorwały" ludzie głosowali więc nic gwałtem nie przejęli.

Posted

[quote name='zuzolandia']...ciężki to temat bo niestety nie ma rzeczy czarno-białych ...jest jeszcze cała gama szarości ..

a wg kościoła katolickiego NIE MA SZAROŚCI ...tego dowiedzieliśmy sie kiedy na wizycie duszpasterskiej którą z grzeczności i kultury wpuściliśmy do domu ksiądz wizytujący tak nam oznajmił ....że nie ma letniego ..są ludzie zimni i gorący ( mniemam iż my z tych zimnych :diabloti:) nie ma szarości ...jest tylko białe i czarne ..... wyszedł od nas zdegustowany ... nie będe w doope włazić plebanowi ... bo już mieliśmy zgoła odmienne zdania w temacie : in vitro , aborcji ze względu na zdrowie matki czy nienarodzonego dziecka , lekcji religii , pochówku czyli kremacji i pomników wartości domów jednorodzinnych oraz zajmowania połaci ziemi .... itd itd ... przegiął dziad jak zażyczył sobie by psa wyprowadzić ... a poza tym powiedzieliśmy że to jest wizyta a nie obrządek , bo chciał nam gusła wyczyniać :diabloti:

[quote name='Obama']kto to te śmiecie konkretnie?a poprzednia władza była mniej "śmieciarska" ?"dorwały" ludzie głosowali więc nic gwałtem nie przejęli.

podpisuję się pod pytaniem ....
czy to był jakiś przewrót w kraju ?? czy junta wojskowa dorwała się siła do władzy ??
:hmmmm:

Posted

Hejka:hand:- przylecialam czym predzej przywitac sie po powrocie.

Wow :crazyeye:, ale sie tu dzialo :cool3: - nie moglam oderwac sie od czytania :razz: - wyjazdy, morderstwa, religie, konkursy ... o fotkach nie wspomne :lol:;).
Powinnas zrobic z Zuzolka 'artyche' http://i32.tinypic.com/nvwsq1.jpg - przynajmniej bys jeszcze na tym zarobila :cool3: - jest cuuuudowna:loveu:.

Posted

Qrna Zuzolandio trzymaj kciuki, bo właśnie mój J szuka dla mnie autka, ale na razie ciiiiiiiiiiii:ices_bla:Nikomu jeszcze nie mówiłam - jesteś pierwsza;) - zażyczyłam sobie autko w automacie:diabloti: