Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Darianna napisał(a):
Co Ty za ciacha masz że wszystkie trzy tak pozują? Ja mam czasem problem z ustawieniem dwóch ;)

Wczoraj trzy na raz ustawilam :) a dwa to nie problem :D

Posted

Darianna napisał(a):
dwa ruchliwe setery to problem. A dwa ruchliwe setery plus briad to wogóle był hardcore bez smyczy :)

Rozumiem :)
Jamniczek z mnostwem energi, cockerpoo roczny ktorego wszedzie pelno i Niunia ktora jest szczesliwa jak jest luzem :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co za ekipa :cool3: wygląda na troszkę zmęczoną :)
http://i50.tinypic.com/28icgts.jpg

była :eviltong: ganiały za pilkami jak wsciekłe :evil_lol:

świrusy dwa piłeczkowe :loveu:
http://i46.tinypic.com/kf2hbd.jpg
http://i49.tinypic.com/15qp25z.jpg
[/FONT]

trzeci łysy tysz maniak tyle ze oddac nie chce :roll: no chyba że mam w rece ciacho :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Wszystkie psiaki znow rozbawione :D
one to takie rozrywkowe panny :cool3:

[quote name='Darianna']Co Ty za ciacha masz że wszystkie trzy tak pozują? Ja mam czasem problem z ustawieniem dwóch ;)
a to takie mini lebnize czy jak one sie tam fachowo nazywają :oops:

[quote name='deer_1987']Wczoraj trzy na raz ustawilam :) a dwa to nie problem :D

..ja potrafie ustawic nawet 4 czy 5 ...jednak czasami 1 sztuka to nie lada wyzwanie :evil_lol:

[quote name='Darianna']dwa ruchliwe setery to problem. A dwa ruchliwe setery plus briad to wogóle był hardcore bez smyczy :)
wszystko poniekad zalezy od rasy posłuchu i łakomstwa ustawianych :lol:
poza tym to tez kwestia przyzwyczajenia moje od szczeniaka nauczone pozowac wiec pozują :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Rozumiem :)
Jamniczek z mnostwem energi, cockerpoo roczny ktorego wszedzie pelno i Niunia ktora jest szczesliwa jak jest luzem :)
jak masz te ustawione foty u siebie to chetnie obejrze :lol:

[quote name='Ewcia38']http://i50.tinypic.com/28icgts.jpg

Wiesz co?:evil_lol:Spokojnie możesz mówić ,że Fruzik to mini bradzik .:lol::lol:Nowa odmiana :multi::multi:
Życzę chlodniejszego dzionka .....tak z plus 35 na plus 34:evil_lol::evil_lol:

noo na spacerach Ci którzy nas nie znają myslą ze Zuzia to mama a Fruzia to dziecko :lol::lol:........
u nas superr...tylko cosik sie wiatr wzmaga ..oby nie był zwiastunem burzowym :placz:

Posted

Nie mam bo to wieczorem bylo i juz nie bylo co brac aparatu. o 16 dzis tz wychodzi bo ja u weta z krolikiem ale moze na wieczorny o 20 wezmie sie aparat choc nie obiecuje. fajnie byloby znow sie wybrac na wybieg i tam moc spuscic cala trojke ale nie wiem

Posted

Też sobie kupię taką Fruzie na stare lata,:multi:jak już będę musiała się trawy trzymać:evil_lol:.A ile waży taki briard w rozmiarze XXS?:loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry!!:multi: Już grubo po 6-00 czemu tu nikt kawy nie odpala jeszcze???:mad:
Ja już jestem po drugiej i moje pieski juz dawno po spacerku czekają na drugi;) ,a tu co???:angryy: POBUTKA !!!!!:cunao::cunao:

Posted

[quote name='Doginka']Cześ zapracowana Sis
Burza jak przyjdzie, to i pójdzieAle zapowiadają możliwość wystąpienia Tornado

u nas jak narazie ciepłota duchota ...ale ja i tak week spedzam w robocie wiec mi tam wsio rawno...a tornada lokalne miałam okazje juz widziec...brrrrrrr

[quote name='deer_1987']Nie mam bo to wieczorem bylo i juz nie bylo co brac aparatu. o 16 dzis tz wychodzi bo ja u weta z krolikiem ale moze na wieczorny o 20 wezmie sie aparat choc nie obiecuje. fajnie byloby znow sie wybrac na wybieg i tam moc spuscic cala trojke ale nie wiem

yhy...no to za chwile zajrze do Ciebie :loveu:

[quote name='Ewcia38']Też sobie kupię taką Fruzie na stare lata,ak już będę musiała się trawy trzymaćA ile waży taki briard w rozmiarze XXS?:loveu::loveu:
ano w porywach 5-6 kg...ale se nie myśl ze te mini briardy to kanapowce :evil_lol:
temperamencik to one mają całkiem całkiem ..Zuzol wysiada jak sie gonią :evil_lol:

[quote name='Ola & Sasha']Witamy !

Jakie prześliczne futrzaczki
I takie ufne pysie mają
Ślicznoty

Pozdrawiamy !

Ola & Sasha.
Witamy w naszych progach :multi::multi:

[quote name='Ania!']Łakomstwo to bardzo przydatna cecha

cześć Zuzie-Fruzie :lol:
siemanko..boksia i mini brie to żarłoki pospolite :diabloti:

[quote name='Doginka']Qrcze, pół dnia nie mogłam się dobić na Dogomanię
Ale się udało i mogę Ci życzyć dobrej nocki
Dobranoc:hand:
tez mialam kłopotki co napisalam posta i wysłalam to mi database error wyskakiwał :mad::mad::mad:

[quote name='Ewcia38']Dzień dobry!!Już grubo po 6-00 czemu tu nikt kawy nie odpala jeszcze???
Ja już jestem po drugiej i moje pieski juz dawno po spacerku czekają na drugi;) ,a tu co???:angryy: POBUTKA !!!!!

6 rano to dla mnie i moich futer środek nocy :eviltong: żadna siła ich z wyra nie wyciagnie :lol:

[quote name='Paulinka10']Trzy pozujące psy:loveu:ja jednego nie umiem przekonać żeby grzecznie zapozowało
http://i46.tinypic.com/kf2hbd.jpg
gdybym w nocy ujrzała takie futro to niewiem
pozdrawiamy z rana i życzymy miłego dnia

a jak Twoje kudły znoszą to ciepło?moja Maja cały dzień leży na żabe a Tosia saaaapie:roll:
a powiem Ci ze moje chyba sa jakies inne..Zuzolowi upał nie przeszkadza w bieganiu za piłka a Fruzia lezy sobie na kamieniach i obserwuje świat w przerwach miedzy gonieniem jednego ptoka a drugiego ..natomiast w mieszkaniu tez spoko ja mam chłodne lokum latem spie w zimowej piżamie :diabloti::diabloti:

[quote name='kaho']Fantastyczna fota rodzinna http://i50.tinypic.com/28icgts.jpg
Widze, ze pileczka przechodnia jest:cool3:.
Piłeczek na podwórku lezy chyba z 5 sztuk ale wzięcie ma tylko ta niebieska :lol:

[quote name='Ania!']Sama byś przyniosła :diabloti:

taaaa dużo gada a mało robi :eviltong:

wróciłam z roboty i jestem szczęsliwa że mam tak chłodno w chaupie hihihi

Posted

[quote name='zuzolandia']natomiast w mieszkaniu tez spoko ja mam chłodne lokum latem spie w zimowej piżamie :diabloti::diabloti:

Ładnie to się tak chwalić :evil_lol:

A ja całą noc nie spałam, Pepe dyszał, sapał, wiercił się, burczał ale nie wiem na co :evil_lol:
W końcu wyciągnął mnie w nocy na dwór ale po powrocie wcale lepiej nie było :placz:

Posted

Jejku to Ci zazdroszcze,u mnie w domu jest gorzej niż na dworze,mieszkamy na poddaszu i jest masakra,spać sie nie da,obie sapią jak niewiem:shake:zresztą nie tylko one,my też:evil_lol:
Tosia za każdym razem jak wychodzimy na dwór wskakuje do basenu sie ochłodzić,a Maja leży w cieniu i tyłka niechce nawet jej sie podnieść
Ale za tydzień o tej porze będziemy sie plażować:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ania!']Ładnie to się tak chwalić :evil_lol:

A ja całą noc nie spałam, Pepe dyszał, sapał, wiercił się, burczał ale nie wiem na co :evil_lol:
W końcu wyciągnął mnie w nocy na dwór ale po powrocie wcale lepiej nie było :placz:

hmmm..u mnie spokój ..futra po całym dniu szalenstw na działce śpią jak zabite :evil_lol::evil_lol:
ale jak juz wspomnialam ja mam bardzoooo chłodne mieszkanko :eviltong:

[quote name='Ewcia38']

• dla ochlody troszkę wody:evil_lol:

woda z procentami hihihi ja piwa nie lubie :evil_lol: może dlatego ze obcuje z nim codziennie prawie :evil_lol:

[quote name='Doginka']Ja mam w chałupce klimę w prawie każdym pokoju, więc nie odczuwam upału:lol::multi:

Trzymaj Sis za nas kciuki jutro od 10 rano, tzn za Gordonka;-)

bede trzymać i życze wygranej !!!!!!!!!!!!

[quote name='Paulinka10']Jejku to Ci zazdroszcze,u mnie w domu jest gorzej niż na dworze,mieszkamy na poddaszu i jest masakra,spać sie nie da,obie sapią jak niewiemzresztą nie tylko one,my też
Tosia za każdym razem jak wychodzimy na dwór wskakuje do basenu sie ochłodzić,a Maja leży w cieniu i tyłka niechce nawet jej sie podnieść
Ale za tydzień o tej porze będziemy sie plażować
takie mieszkanko w letnie upalne dni to błogosławienstwo ale zimą wrrrrrrrrrrrr zimno jak diabli niestety :roll:...
tez miałam z a tydzien wygrzewac doopke na plazy ale :roll:plany poszły w czorty i chyba zostanie nam działeczka :roll: