basia2202 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 wszystkiego najlepszego :) radości, szczęścia moc :) słoneczka wesołego, snów pięknych co noc:) i bukiecik szafirków 4U :) Quote
jonQuilla Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego kochana :loveu::loveu:[/FONT] Quote
NATKA Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego naj naj naj ...naj lepszejsiego!!! :Rose::Rose::Rose: :BIG::BIG::BIG: Sto lat, sto lat, sto lat!!! :knajpa::tort:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 http://i33.tinypic.com/29o0lef.jpg Ty Zuzia co to :evil_lol: [FONT=Fixedsys]Wszystkiego Najlepszego, [/FONT] [FONT=Fixedsys]Ale przede wszystkim zdrówka :new-bday:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Alicja']było słońce :multi: ano było i dzisiej tysz :multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to mam jednego do zaoferowania jeśli chcesz tylko jeszcze troszkę mizerny jest podtuczy sie i będzie gites :diabloti: girl power http://i47.tinypic.com/10qz5o2.jpg[/FONT] zmechacone cosik te powerki :evil_lol: [quote name='Doginka']Oj jakie cudeńka Eria porobiła z Twoimi pannami Pozostałe foty tez piękne Witaj kochana, jakoś ostatnio padam szybko do wyrka jak mucha od packim I chyba dziś też mnie już śpik morzy Nie mogę się już doczekać do końca czerwca Noooo Anula mo talenta to fakt :loveu: Ojj ja tez odliczam juz te dni bardzooooooo niecierpliwie :multi: [quote name='sota36']wielkie cudowne urodzinowe buziaki dla ciebie, kochana ineczko!!!!! [quote name='Paulinka10'] Jest w roku taki dzień,w którym smutki idą w cień, więc z okazji tego dnia,posłuchaj czego Ci życzę ja-dużo zdrowia i radości,szczęścia w życiu i miłości. Moc najpiękniejszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń [quote name='Tekla64']no czyli mamy kolejny jubileusz!!! ja tez zycze samej dobroci i radochy wiele szczescia i czego tylko pragniesz!!!! 100lat.... serdeczne zyczenia od Hektorowej sfory [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Kochana Solenizantko z okazji urodzinek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGO życzą Ci Ozzulkowe ludzieńki z Ozzym [/FONT] [quote name='Doginka']Niech szczęście samo życie Twoje opromienia, Niech nigdy nie zasmuci żadna troska Twego czoła. W gronie przyjaciół jak najdłużej żyj szczęśliwa, zdrowa i wesoła. [quote name='niunka04']wszystkiego najlepszego długiego życia pociechy z psówa najważniejsze to szczęścia i pięknego tortu [quote name='Darianna']Sto lat sto lat, niech żyje żyje naaaaaaam!!!! :drink1: :tort: [quote name='kaho']http://i45.tinypic.com/r8dojp.jpg pieknosci (ma niesamowity wyraz pyska:loveu:) STOOOOOOOOOOOOO Lat , Stoooooooooooooooo lat :chlup: Samych radości i słonecznych dni ;). Tak Zuzia to moja DUMAAAA :multi::multi::multi: KOCHANE !!!DZIEKUJE SERDECZNIE ZA ŻYCZENIA I PAMIĘĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='QQk']Bry! http://i34.tinypic.com/28qvryr.jpg - jeszcze nic nie wypiłem a już widzę podwójnie ;) No to sto lat! Pewnie od samego patrzenia sie upiłeś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziekuje bardzooooo :loveu: [quote name='sota36']...i jeszcze jeden i jeszcze raz - sto lat , sto lat niech zyje nam!!!!! [quote name='basia2202']wszystkiego najlepszego :) radości, szczęścia moc :) słoneczka wesołego, snów pięknych co noc:) i bukiecik szafirków 4U :) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego kochana [/FONT] [quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego naj naj naj ...naj lepszejsiego!!! :Rose::Rose::Rose: :BIG::BIG::BIG: Sto lat, sto lat, sto lat!!! :knajpa::tort:[/FONT] [quote name='Bartiśkowa_']http://i33.tinypic.com/29o0lef.jpg Ty Zuzia co to :evil_lol: [FONT=Fixedsys]Wszystkiego Najlepszego, [/FONT] [FONT=Fixedsys]Ale przede wszystkim zdrówka :new-bday:[/FONT] Kochane i Kochany Ty nasz rodzyneczku :cool3::cool3: Jeszcze raz serdecznie dziękuje za życzenia KWB :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
stokrotka.af Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ojej znowu coś ważnego przegapiłam:-( sorki dopiero co udalo mi się na lewo podłączyć do neta:evil_lol: Wszystkiego najlepszego-spóźnione, ale szczere:oops: Ostatnio żyje na wariackich papierach:shake: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://i33.tinypic.com/29o0lef.jpg Bobiś też tak zagląda do królików I spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Oj chyba Zuzolandia leczy kiciusia po urodzinkach:lol::hmmmm: Mam rację, tupie kiciuś w główeczce (zwany pospolicie kacem gigantem)?:roflt::hmmmm: Quote
megi82 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 o rety,nie było mnie u ciebie a ty miałaś urodzinki-kochana spóznione,ale naprawde szczere sto lat z uśmiechem na twarzy,z miłością w sercu i z ukochanymi osobami u boku Quote
zuzolandia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='stokrotka.af']Ojej znowu coś ważnego przegapiłam:-( sorki dopiero co udalo mi się na lewo podłączyć do neta:evil_lol: Wszystkiego najlepszego-spóźnione, ale szczere:oops: Ostatnio żyje na wariackich papierach:shake: dziekuje bardzoo :loveu: ja tez odnosze wrażenie ze świat zwariował hihihi [quote name='Izabela124.']http://i33.tinypic.com/29o0lef.jpg Bobiś też tak zagląda do królików I spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!! dziekuje!!:loveu: one by tak chciały coby krole sobie biegały wtedy miałyby raj :diabloti: [quote name='Doginka']Oj chyba Zuzolandia leczy kiciusia po urodzinkach:lol::hmmmm: Mam rację, tupie kiciuś w główeczce (zwany pospolicie kacem gigantem)?:roflt::hmmmm: pudłooo :eviltong::eviltong::eviltong: imprezy nie było wiec kaczorka tez nie bylo i nie ma :evil_lol: roboczo spedzam ten tydzien więc jakakolwiek dzampreza chyba dopiero w czerwcu :lol::lol: [QUOTE =Paulinka10;14772851]Cześć Zuzole;) Jeszcze imprezujesz?;) jeszcze nie zaczęlam imprezowac :roflt: [quote name='megi82']o rety,nie było mnie u ciebie a ty miałaś urodzinki-kochana spóznione,ale naprawde szczere sto lat z uśmiechem na twarzy,z miłością w sercu i z ukochanymi osobami u boku dziekuje milusioooooo !!!!:loveu::loveu: Quote
NATKA Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzień Doberek :loveu: Słoneczne pozdrowionka przesyłam ;) Quote
anetta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Łoooo, urodzinki były Dla Ciebie z najlepszymi życzeniami :Rose::Rose: :tort: Quote
halgre Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witam się i baaardzo spóźnione, ale serdeczne życzenia ! Quote
Ewcia38 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jeszcze ja...jeszcze ja.....też się spóżniłam ,ale nie wiedziałam,bo poza zasięgiem cywilizacji byłam:razz: I STO LATEK!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulinka10 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [QUOTE =Paulinka10;14772851]Cześć Zuzole;) Jeszcze imprezujesz?;) jeszcze nie zaczęlam imprezowac :roflt: To tak jak ja,nie było świętowania:shake:ale jakby lata leciały do tyłu można by sie cieszyć... A tak poza tym to co sie tutaj dzieje:razz:totalne zaniedbanie galeriiiiiii:mad: Quote
Doginka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hejka Sister:hand: Właśnie zakupiłam soundtrack z filmu ECLIPSE :multi: Przesyłka dojdzie w poniedziałek:lol: A Ty jak zwykle zapracowana:roll: Ciepełko i słoneczko przesyłam;-) Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Paulinka10 ma rację-cosik zaniedbanie galerii brak ciebie i fot twoich cudnych futer prosze nadrobić to-u mnie leje od rana,nie mam jak wyjśc z psami nawet na siku i potrzebuje cosik na poprawe humoru,a twoje psiaki sa cudne więc ich widok na pewno wywoła u mnie usmiech Quote
zuzolandia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu: Słoneczne pozdrowionka przesyłam ;) Dobrywieczorek nocne caluski slę :loveu: [quote name='deer_1987']Witam sie i do nas zapraszam! w wolnej chwili z pewnością zajrze :lol: [quote name='anetta']Łoooo, urodzinki były Dla Ciebie z najlepszymi życzeniami :Rose::Rose: :tort: DZIĘKUJE SERDECZNIE !!!! [quote name='halgre']Witam się i baaardzo spóźnione, ale serdeczne życzenia ! DZIEKUJE MILUSIO!!! [quote name='Ewcia38']Jeszcze ja...jeszcze ja.....też się spóżniłam ,ale nie wiedziałam,bo poza zasięgiem cywilizacji byłam:razz: I STO LATEK!!! DZIĘKOWAĆ BARDZOOO ! Widziałam tę dzicz ..mieliście super wyjazd :eviltong: [quote name='Paulinka10'] [QUOTE =Paulinka10;14772851]Cześć Zuzole Jeszcze imprezujesz?;) jeszcze nie zaczęlam imprezowac To tak jak ja,nie było świętowaniaale jakby lata leciały do tyłu można by sie cieszyć... A tak poza tym to co sie tutaj dziejetotalne zaniedbanie galeriiiiiii hejo :loveu: wiem ze zaniedbałam :oops: ale cierpię na chwilowo totalny brak czasu :placz: [quote name='Doginka']Hejka Sister:hand: Właśnie zakupiłam soundtrack z filmu ECLIPSE Przesyłka dojdzie w poniedziałek A Ty jak zwykle zapracowana Ciepełko i słoneczko przesyłam Ja to czekam na ten film jak na zbawienie :evil_lol::evil_lol: ojj zapracowana ...aż sie boje pomyslec co będzie w czasie wakacyjnym :shake: [quote name='Izabela124.']Gdzie się podziewasz? [quote name='megi82']Paulinka10 ma rację-cosik zaniedbanie galerii brak ciebie i fot twoich cudnych futer prosze nadrobić to-u mnie leje od rana,nie mam jak wyjśc z psami nawet na siku i potrzebuje cosik na poprawe humoru,a twoje psiaki sa cudne więc ich widok na pewno wywoła u mnie usmiech zaraz wstawie jakis fotecki ..być moze przez week natrzaskam ich dużo bo będe miala więcej czasu :multi: [quote name='QQk']Hej, nie wiesz, że praca szkodzi? ;) własnie sie o tym przekonuje na wlasnej skórze :lol: moze juz czas rzucić robote i zmusić małża do większej wydajnosci roboczej co zaskutkuje większym keszem? :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Izabela124.']Gdzie się podziewasz? zakopana po uszy w robociznie niestety :shake::shake: kilka fotek na dobranoc :loveu: Quote
Doginka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale ślicznie słoneczko pozuje:loveu: DZIEŃDOBRY:hand: Quote
Recommended Posts