Shirai - Koki Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zuziolandinka dawaj my ocenimy czy tak zle jest !!!! Pewnie troszke przesadzasz jak to kazda kobitka :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Darianna napisał(a):poka foto jak wyglądasz? :D Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa łokropnieeee :placz: Shirai - Koki napisał(a):Zuziolandinka dawaj my ocenimy czy tak zle jest !!!! Pewnie troszke przesadzasz jak to kazda kobitka :evil_lol: nie przesadzam...wybitnie mi ten fryz nie pasuje bo mam zbyt szeroką szczęke :placz: po kija ja sie zgodziłam zwizualizowacć wizje fryzjerki :placz::placz: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Darianna napisał(a):poka sie, poka, i tak Cię tu nikt nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide w przyszłym tygodniu robic irokeza ..takie ugrzecznione fryzy to nie dla mnie :evil_lol: wtedy sie moze pokaze ...bede chociaz w połowie sobą :evil_lol: bo ciezko bedzie uksztaltowac frizure do tej sprzed ciecia :placz::placz::placz: oooooo jaka ja stara a gooopia :mad: Quote
Doginka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A mówiłam, ze masz taką fajną fryzkę, a Ty goopotko poszłaś do fryca, zeby Cię zgolił:crazyeye: - Poka jak wyszło:modla: Quote
QQk Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A może nie jest źle tylko coś sobie wymyślasz? Czasem przyzwyczaić się trzeba. Quote
Tekla64 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 poka sie nie daj sie prosic?! potem bedziemy widzialy roznice!!!! a tak ... nie bedziemy wiedzilay czy jest duzo lepiej hihihi DAWAJ FOTKE i tyla Quote
zuzolandia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Doginka napisał(a):A mówiłam, ze masz taką fajną fryzkę, a Ty goopotko poszłaś do fryca, zeby Cię zgolił:crazyeye: - Poka jak wyszło:modla: nie no nie zgolił :evil_lol::evil_lol: obciął mi moją lwią grzywe :evil_lol::evil_lol: QQk napisał(a):A może nie jest źle tylko coś sobie wymyślasz? Czasem przyzwyczaić się trzeba. może i masz racje ...ale .....zresztą sam zobaczysz :evil_lol: Tekla64 napisał(a):poka sie nie daj sie prosic?! potem bedziemy widzialy roznice!!!! a tak ... nie bedziemy wiedzilay czy jest duzo lepiej hihihi DAWAJ FOTKE i tyla no dopszzzz...zobaczycie jak historia zakręciła koło :diabloti::diabloti: jakieś 2 latka :roflt::roflt::roflt: 6 latek :roflt::roflt::roflt: 37 latek :diabloti::roflt: i bonusik :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 eeeee no spoko ;) ale Ci te kudliska urosły .... moje nie mają szans :roflt: Quote
stokrotka.af Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No Kochana wyglądasz zaledwie na 18 :evil_lol: Quote
QQk Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Zgadzam się z postem wyżej :) i wiedziałem, że przesadzasz. Ładnie jest tylko dwukolorowo ;) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Darianna napisał(a):wiedziałam, wiedziałam.... PRZESADZASZ :D eeeee ...dziwnie sie czuje :evil_lol: deer_1987 napisał(a):i to ta nowa fryzura? no wlaśnie to nie jest FRYZURA :evil_lol: fryzura to była przedtem teraz to niewiadomo co jest :diabloti: Alicja napisał(a):eeeee no spoko ;) ale Ci te kudliska urosły .... moje nie mają szans :roflt: no kudliska urosły to fakt ...tylko sie cały czas zastanawiam po co ? :evil_lol::evil_lol: stokrotka.af napisał(a):No Kochana wyglądasz zaledwie na 18 :evil_lol: taaaaa 18 do sety :diabloti: QQk napisał(a):Zgadzam się z postem wyżej :) i wiedziałem, że przesadzasz. Ładnie jest tylko dwukolorowo ;) to znaczy jak? bo nie kumam :cool3: ta grzywa mi nieco zwoje przywaliła :evil_lol: Quote
QQk Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jeeeeesssssuuuu, komplementów żądna ;) Wyglądasz na 18 i we fryzurze jest ładnie tylko trzeba się przyzwyczaić do dwu-kolorowości :) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 eria napisał(a):bym Cie nie poznała!!!! ...ja do teraz sie zastanawiam czy ja to ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..taki Plastusiowy pamietnik :roflt::roflt::roflt::roflt: QQk napisał(a):Jeeeeesssssuuuu, komplementów żądna ;) Wyglądasz na 18 i we fryzurze jest ładnie tylko trzeba się przyzwyczaić do dwu-kolorowości :) aa tam zara żądna komplementóff :diabloti: po prostu nie wiedziałam o co chodzi z tą dwukolorowością :eviltong: niemniej dziękuje :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 To jeszcze ja szybko dodam, że fajnie wyglądasz :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 I ja się podłączę do podziwiania nowej fryzurki :loveu: Bardzo Ci pasuje.:lol: Quote
zuzolandia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ania! napisał(a):To jeszcze ja szybko dodam, że fajnie wyglądasz :lol: hhihih w szatki łoblyc i normalnie frelka ze sztracheclami :diabloti::diabloti: ale dziekujee :loveu: dla odmiany fotki Fruziolka.:lol: Niedobra pancia wsadziła do prysznica i wykąpała :evil_lol::evil_lol: Quote
QQk Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i43.tinypic.com/23uwwp3.jpg - następnym razem taki fryz sobie każesz zrobić? ;) Quote
KT Arts Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i41.tinypic.com/1ze8tfp.jpg Słodkie:loveu: http://i41.tinypic.com/15g6lbs.jpg Stoi jak na skazanie:loveu: ale jest kochana:loveu: Mojej nie da się zrobić fotki w kąpieli bo trzeba sie zamknąć z nią od środka w kabinie prysznicowej bo inaczej próbuje sie ratować i ucieka zadowolona:D:D:D Ale wyglada prawie tak jak Fruziolek:loveu: Quote
taxelina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i41.tinypic.com/20jkehv.jpg boje sie... Quote
Recommended Posts