zuzolandia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Doginka']Coś cichutko u Was dzisiaj Witamy się wieczorową porą i przesyłamy tulanki ode mnie i lizanki od Gordońskiego i Raperskiego:buzi: hmmmmmmm słodkie te caluski były :loveu: [quote name='Cavy']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3091041.jpg ale tu przepięknie wyszła, tylko siedzieć i podziwiać. :loveu: :D ....no to se podziwiam ..choc czasami mnie do furii towarzystwo doprowadza :cool3: [quote name='Tekla64']Witam i czekam na wiesci co i jak sie u was dzieje i czy juz se poszlo? noo jesio nie poszło :shake: ale sie klaruje .. [quote name='Doginka']Witam się po przymusowej przerwie:hand: takie odwyki są potrzebne hihih:diabloti: [quote name='QQk']Pobudka Zuzule ;) wolałabym przespać i obudzic sie w maju :evil_lol: [quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu: witankoooo :loveu: [quote name='Ania!']Witam cieplutko ... wiosna idzie, słoneczko świeci ... wracajcie do nas :lol::lol: wrócilammmmmmmmmmmmm po cięzkich bólach :multi: [quote name='Doginka']Jakie słoneczko:crazyeye::hmmmm: W Wawie pada śnieg:baddevil: Zuzolki gdzie wy?:hmmmm: no to wyjasniełam nizej :cool3: .........jak pechozol to pechozol :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dobry wieczorek!!!:loveu: Jaka pogoda u Was...bo u nas.....[FONT=Comic Sans MS]WIOSNA[/FONT]....:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Darianna']Zuzolandia, Twojego numeru moje gg nie odbiera Zaraz zainstaluje nowe gg to pogadamy ....nowe nie znaczy lepsze hihihihi.. [quote name='NATKA']Ło masz ci los tyle kłopotów - przegoń to w pierony gonie gonie a fest :evil_lol: [quote name='eria']Oj Inka, nazbierało Ci się faktycznie :( Najgorzej to chyba z tymi dokumentami i SM.... .......dokumenty juz sa w toku załatwiania a SM mam w doopie ...najwyzej mnie zamkną :diabloti: [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Cześć Zuzolandio :multi::multi: A to miałaś pecha - a właściwie ileś pechów naraz :crazyeye::angryy: Ale to czasem chyba wszystkich dopada ... Nie przejmować się, olać wszystko i pić melisę [/FONT] ****************************** [FONT=Courier New] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] ****************************** noo dawno nie miałam takiej jazdy :shake: ale jestem z natury optymistką wiec myśle o ile myśle :eviltong: pozytywnie :multi: [quote name='sota36']jesli Ty cosik godosz o smsie - to do mnie????? Bo jo ni mom nic! no chyba, ze to inkszo Jolantaaaaa:( aaa i dzikeuje za egzanim - ulzylo mi, ze cosik tam wiem:) kupia Ci dodatkowe brele Jolanto :eviltong: [quote name='QQk']A dysk w laptopie już sformatowałaś? nic nie formatowałam jade na zywca na drugim windowsie :evil_lol: bo nie moge sobie chwilowo pozwolic na rezygnacje z laptopa ...ale to mnie nie minie :shake: niestety ... [quote name='Doginka']Uuuuuuuuuu, cianka sprawa z zepsutym lapkiem Ale u mnie też kilka nieszczęść się zwaliło na raz - ale nie aż tyle, co u Ciebie Raper chore gardło po szczepieniu na wściekliznę, a o Gordonku na razie nie napiszę:shake::bigcry: Zuzola tez chore gardło a Fruziolek cosik z oczkiem ma ..jutro do weta jade :shake: [quote name='Tekla64']Witam chyba jakaies fatum sie rozsiadlo przez te dlugotrwala zime bo cosik wsiem kiepsko idzie!!!!ale sie lobroci!!!tfutfutfu przez lewe ramie coby razem z lepsza pogoda i lepsze czasny na nas przyszly!!! a teraz nic ino ze stoickim spokojem przez to przejsc , zwlaszcza przez dokumenty!bo to chyba najgorszejsza droga biurokratyczna ! dzialaj i sie odzywaj!!! trzymam kciuki za wsio Kofanooooo :loveu: jak to powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni :evil_lol: a poza t:evil_lol:ym IDZIE WIOSNAAA !!!! Zreszta zawsze jak mnie dopada jakis pechozol to sobie tłumacze ze inni mają gorzej :cool3: ..jednak takie aby troche wyżalenie sie daje poprawe nastroju :multi:.. [quote name='sota36']sie mi odezwij!!! odezwałam siem :eviltong: [quote name='mimi_91']Witam i Pozdrawiam;) My tez witamy i mizianko przesyłamy :multi: [quote name='Ewcia38']Dobry wieczorek!!!:loveu: Jaka pogoda u Was...bo u nas.....[FONT=Comic Sans MS]WIOSNA[/FONT].... U nas tez wiosennie ...wychodza moje tulipanki i inksze pierwiosnki :multi: ...przyjechały sadzonki i krzewy ..wiec nic tylko sadzic :multi:... Quote
QQk Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jak nie formatowałaś to masz duże szanse na wydłubanie różnych ustawień. Jak masz jakiegoś kumpla komputerowca to załatwiaj sprawę ;) Quote
Doginka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jestem padnięta, idę już spać, ale jutro się odezwę:lol: Masz jakieś GG, bo nie chciałabym pisać ani na PW, ani na ogólnym;-)? Jak oczko Fruziołki?:hmmmm: Quote
Tekla64 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 witam jeszcze nie pada! z tym sadzeniem krzewow itd to se poczuj jaka ziemia jest , bo jak jest duzo insza w tem od tej co maja sadzonki to moga chorowac[a ziemia jeszcze zimna] ale jak je potrzymasz ciutke na dworze to powinno sie wyrownac a jak jeszcze miejsca gdzie chcesz sadzis przekopisz i tyz poczekasz to powinno dzialac i zycze w tym powodzenia[wirtualne duzo szybciej rosna ale nie ma realnej radochy z dotykania i patrzenia wachania i cieszenia sie hhihi} ja bych tyz kciala cobys sie na GG odezwala do mnie?! sciskam Quote
zuzolandia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='QQk']Jak nie formatowałaś to masz duże szanse na wydłubanie różnych ustawień. Jak masz jakiegoś kumpla komputerowca to załatwiaj sprawę ;) tak tak....umówilam sie juz na przyszły tydzien zeby zrobic z tym dziadem porządek :evil_lol: [quote name='Doginka']Jestem padnięta, idę już spać, ale jutro się odezwę:lol: Masz jakieś GG, bo nie chciałabym pisać ani na PW, ani na ogólnym;-)? Jak oczko Fruziołki?:hmmmm: Bylam u weta ..zapalenie spojówki ....kropelki .. tak to jest ciezko chora :eviltong: ale na działce nastąpiło cudowne ozdrowienie i szalała z Psotką przez 2 godz:diabloti:... moj numer to GG 21579838 [quote name='Tekla64']witam jeszcze nie pada! z tym sadzeniem krzewow itd to se poczuj jaka ziemia jest , bo jak jest duzo insza w tem od tej co maja sadzonki to moga chorowac[a ziemia jeszcze zimna] ale jak je potrzymasz ciutke na dworze to powinno sie wyrownac a jak jeszcze miejsca gdzie chcesz sadzis przekopisz i tyz poczekasz to powinno dzialac i zycze w tym powodzenia[wirtualne duzo szybciej rosna ale nie ma realnej radochy z dotykania i patrzenia wachania i cieszenia sie hhihi} ja bych tyz kciala cobys sie na GG odezwala do mnie?! sciskam ...Doberek:loveu: tak poczekam jeszcze bo ziemia jest w niektórych miejscach wybitnie twardo-zmarznieta jeszcze .. poczekam jeszcze narazie wstawilam je do garazu bo tak jakos zaciagao na deszcz a nie chciałabym zeby mi sie zniszczyły podczas ulewy bo to delikatne stworzonka :loveu: uwielbiam grzebac w ziemi i wogóle zajmowac sie ogródkiem odpoczywam relaksuje sie i ciesze sie gdy to wszystko pieknie rosnie i kwitnie :cool3: Powyzej masz moje nowe gg więc sie odezwij bo stara lista przepadła w czelusciach walnietego windowsa :diabloti: CHCIAŁAM RÓWNIEŻ PODZIEKOWAC W IMIENIU ADIKA ZA URODZINKOWE ŻYCZENIA ! Quote
Doginka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Melduję, że mam Cię już w komunikatorze, ale nie mam zbyt dużo czasu na rozmowę dzisiaj:-), bo później idę zaliczyć Pattinsona w nowym wcieleniu:multi: Quote
eria Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 moj numer to GG 21579838 eeee a czemu nie ten stary ? hmmm Quote
Darianna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz. Czekam na zdjęcia ;) Quote
halgre Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Witamy się ... [/FONT] ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
taxelina Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Darianna napisał(a):A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz. Czekam na zdjęcia ;) dlatego mam zawsze stare gg a nie gg10... Quote
Tekla64 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ja bych tyz se poogladala te stwory futrzaste!!!! milego weekendu a ja juz od dzis mam krokusiki!!! i sprzatam wiosennie powierzchnie plaskie ale na zewnatrz[po bede sadzic, siac i czekac] Quote
Doginka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ineczko, czy byłaś już na Remember me?:hmmmm: Moze sam film nie powala na kolana, ale moim zdaniem Robcio zagrał swietnie. Podtrzymuję swoje zdanie, że jest wszechstronnie uzdolnionym aktorem:loveu: Quote
taxelina Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 przyjde sobie pomarudzic ze mi was brakuje u nas.. juz z wieki nie zagladas tam ze zdjeciami. ale to pewnie brak czasu :( nic poczekam na was tam, tylko przyjdz ze zdjeciami :D Quote
zuzolandia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Doginka']Melduję, że mam Cię już w komunikatorze, ale nie mam zbyt dużo czasu na rozmowę dzisiaj:-), bo później idę zaliczyć Pattinsona w nowym wcieleniu:multi: z tego co juz mi wiadomo zaliczenie było satysfakcjonujące :eviltong: [quote name='eria']eeee a czemu nie ten stary ? hmmm stary numer sie juz wytarł :evil_lol: [quote name='Darianna']A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz. Czekam na zdjęcia ;) ...mnie tez to nowe gg nie pasowało :cool3: [quote name='halgre'] [FONT=Georgia]Witamy się ... [/FONT] ****************************** [FONT=Courier New] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] witankoo złotkoo :loveu: [quote name='deer_1987']dlatego mam zawsze stare gg a nie gg10... ale to co mam obecnie to stare gg 7.7 tylko numer nowy :loveu: [quote name='Niufciak']A fotki,? kiedy fotki??;) za chwil parę :multi: [quote name='Tekla64']ja bych tyz se poogladala te stwory futrzaste!!!! milego weekendu a ja juz od dzis mam krokusiki!!! i sprzatam wiosennie powierzchnie plaskie ale na zewnatrz[po bede sadzic, siac i czekac] a u mnie narazie zero kffiatków ..tylko bazie :lol: [quote name='Doginka']Ineczko, czy byłaś już na Remember me?:hmmmm: Moze sam film nie powala na kolana, ale moim zdaniem Robcio zagrał swietnie. Podtrzymuję swoje zdanie, że jest wszechstronnie uzdolnionym aktorem:loveu: wybiore sie napewnoooooooooo :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='bianka19']Cześć Fruziolki :loveu: Crazy niedzielki ! :D witankooo Białaski :loveu: [quote name='deer_1987']przyjde sobie pomarudzic ze mi was brakuje u nas.. juz z wieki nie zagladas tam ze zdjeciami. ale to pewnie brak czasu :( nic poczekam na was tam, tylko przyjdz ze zdjeciami :D witankoooooo.....czas to zdecydowanie paskudny wynalazek :evil_lol::evil_lol: Udało mi sie wgrac kilka fotek wiec wstawiam szybko :evil_lol: zanim znikną :eviltong: Quote
eria Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 to rude stwierdziło,że udko Fruziola będzie dobre z grilla :) http://i42.tinypic.com/2585o61.jpg Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 to o gg to bylo do Darianny ;) A Ty znajdz czas kiedys i zajrzyj do nas :P bo ja dodaje duzo fot.. Quote
Medorowa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 :hmmmm:...:roll::roll:...:niewiem: http://i42.tinypic.com/2585o61.jpg Quote
Recommended Posts