Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Doginka']Coś cichutko u Was dzisiaj
Witamy się wieczorową porą i przesyłamy tulanki ode mnie i lizanki od Gordońskiego i Raperskiego:buzi:
hmmmmmmm słodkie te caluski były :loveu:

[quote name='Cavy']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3091041.jpg
ale tu przepięknie wyszła, tylko siedzieć i podziwiać. :loveu: :D
....no to se podziwiam ..choc czasami mnie do furii towarzystwo doprowadza :cool3:

[quote name='Tekla64']Witam
i czekam na wiesci co i jak sie u was dzieje i czy juz se poszlo?
noo jesio nie poszło :shake: ale sie klaruje ..

[quote name='Doginka']Witam się po przymusowej przerwie:hand:
takie odwyki są potrzebne hihih:diabloti:

[quote name='QQk']Pobudka Zuzule ;)
wolałabym przespać i obudzic sie w maju :evil_lol:

[quote name='NATKA']Dzień Doberek :loveu:
witankoooo :loveu:

[quote name='Ania!']Witam cieplutko ... wiosna idzie, słoneczko świeci ... wracajcie do nas :lol::lol:
wrócilammmmmmmmmmmmm po cięzkich bólach :multi:

[quote name='Doginka']Jakie słoneczko:crazyeye::hmmmm: W Wawie pada śnieg:baddevil:

Zuzolki gdzie wy?:hmmmm:
no to wyjasniełam nizej :cool3: .........jak pechozol to pechozol :evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']Zuzolandia, Twojego numeru moje gg nie odbiera

Zaraz zainstaluje nowe gg to pogadamy
....nowe nie znaczy lepsze hihihihi..

[quote name='NATKA']Ło masz ci los tyle kłopotów - przegoń to w pierony
gonie gonie a fest :evil_lol:

[quote name='eria']Oj Inka, nazbierało Ci się faktycznie :(
Najgorzej to chyba z tymi dokumentami i SM....
.......dokumenty juz sa w toku załatwiania a SM mam w doopie ...najwyzej mnie zamkną :diabloti:

[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Cześć Zuzolandio :multi::multi:

A to miałaś pecha - a właściwie ileś pechów naraz :crazyeye::angryy: Ale to czasem chyba wszystkich dopada ...
Nie przejmować się, olać wszystko i pić melisę
[/FONT]

[FONT=Courier New]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]

noo dawno nie miałam takiej jazdy :shake: ale jestem z natury optymistką wiec myśle o ile myśle :eviltong: pozytywnie :multi:

[quote name='sota36']jesli Ty cosik godosz o smsie - to do mnie????? Bo jo ni mom nic! no chyba, ze to inkszo Jolantaaaaa:( aaa i dzikeuje za egzanim - ulzylo mi, ze cosik tam wiem:)
kupia Ci dodatkowe brele Jolanto :eviltong:

[quote name='QQk']A dysk w laptopie już sformatowałaś?
nic nie formatowałam jade na zywca na drugim windowsie :evil_lol: bo nie moge sobie chwilowo pozwolic na rezygnacje z laptopa ...ale to mnie nie minie :shake: niestety ...

[quote name='Doginka']Uuuuuuuuuu, cianka sprawa z zepsutym lapkiem
Ale u mnie też kilka nieszczęść się zwaliło na raz - ale nie aż tyle, co u Ciebie
Raper chore gardło po szczepieniu na wściekliznę, a o Gordonku na razie nie napiszę:shake::bigcry:
Zuzola tez chore gardło a Fruziolek cosik z oczkiem ma ..jutro do weta jade :shake:

[quote name='Tekla64']Witam
chyba jakaies fatum sie rozsiadlo przez te dlugotrwala zime bo cosik wsiem kiepsko idzie!!!!ale sie lobroci!!!tfutfutfu przez lewe ramie
coby razem z lepsza pogoda i lepsze czasny na nas przyszly!!!

a teraz nic ino ze stoickim spokojem przez to przejsc , zwlaszcza przez dokumenty!bo to chyba najgorszejsza droga biurokratyczna !
dzialaj i sie odzywaj!!!
trzymam kciuki za wsio
Kofanooooo :loveu:
jak to powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni :evil_lol: a poza t:evil_lol:ym IDZIE WIOSNAAA !!!!
Zreszta zawsze jak mnie dopada jakis pechozol to sobie tłumacze ze inni mają gorzej :cool3: ..jednak takie aby troche wyżalenie sie daje poprawe nastroju :multi:..

[quote name='sota36']sie mi odezwij!!!
odezwałam siem :eviltong:

[quote name='mimi_91']Witam

i Pozdrawiam;)
My tez witamy i mizianko przesyłamy :multi:

[quote name='Ewcia38']Dobry wieczorek!!!:loveu:
Jaka pogoda u Was...bo u nas.....[FONT=Comic Sans MS]WIOSNA[/FONT]....
U nas tez wiosennie ...wychodza moje tulipanki i inksze pierwiosnki :multi: ...przyjechały sadzonki i krzewy ..wiec nic tylko sadzic :multi:...

Posted

Jak nie formatowałaś to masz duże szanse na wydłubanie różnych ustawień. Jak masz jakiegoś kumpla komputerowca to załatwiaj sprawę ;)

Posted

witam
jeszcze nie pada!
z tym sadzeniem krzewow itd to se poczuj jaka ziemia jest , bo jak jest duzo insza w tem od tej co maja sadzonki to moga chorowac[a ziemia jeszcze zimna] ale jak je potrzymasz ciutke na dworze to powinno sie wyrownac a jak jeszcze miejsca gdzie chcesz sadzis przekopisz i tyz poczekasz to powinno dzialac i zycze w tym powodzenia[wirtualne duzo szybciej rosna ale nie ma realnej radochy z dotykania i patrzenia wachania i cieszenia sie hhihi}
ja bych tyz kciala cobys sie na GG odezwala do mnie?!
sciskam

Posted

[quote name='QQk']Jak nie formatowałaś to masz duże szanse na wydłubanie różnych ustawień. Jak masz jakiegoś kumpla komputerowca to załatwiaj sprawę ;)
tak tak....umówilam sie juz na przyszły tydzien zeby zrobic z tym dziadem porządek :evil_lol:

[quote name='Doginka']Jestem padnięta, idę już spać, ale jutro się odezwę:lol: Masz jakieś GG, bo nie chciałabym pisać ani na PW, ani na ogólnym;-)?
Jak oczko Fruziołki?:hmmmm:
Bylam u weta ..zapalenie spojówki ....kropelki ..
tak to jest ciezko chora :eviltong: ale na działce nastąpiło cudowne ozdrowienie i szalała z Psotką przez 2 godz:diabloti:...
moj numer to
GG

21579838

[quote name='Tekla64']witam
jeszcze nie pada!
z tym sadzeniem krzewow itd to se poczuj jaka ziemia jest , bo jak jest duzo insza w tem od tej co maja sadzonki to moga chorowac[a ziemia jeszcze zimna] ale jak je potrzymasz ciutke na dworze to powinno sie wyrownac a jak jeszcze miejsca gdzie chcesz sadzis przekopisz i tyz poczekasz to powinno dzialac i zycze w tym powodzenia[wirtualne duzo szybciej rosna ale nie ma realnej radochy z dotykania i patrzenia wachania i cieszenia sie hhihi}
ja bych tyz kciala cobys sie na GG odezwala do mnie?!
sciskam
...Doberek:loveu:
tak poczekam jeszcze bo ziemia jest w niektórych miejscach wybitnie twardo-zmarznieta jeszcze ..
poczekam jeszcze narazie wstawilam je do garazu bo tak jakos zaciagao na deszcz a nie chciałabym zeby mi sie zniszczyły podczas ulewy bo to delikatne stworzonka :loveu:
uwielbiam grzebac w ziemi i wogóle zajmowac sie ogródkiem odpoczywam relaksuje sie i ciesze sie gdy to wszystko pieknie rosnie i kwitnie :cool3:
Powyzej masz moje nowe gg więc sie odezwij bo stara lista przepadła w czelusciach walnietego windowsa :diabloti:

CHCIAŁAM RÓWNIEŻ PODZIEKOWAC W IMIENIU ADIKA ZA URODZINKOWE ŻYCZENIA !

Posted

A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz.

Czekam na zdjęcia ;)

Posted

Darianna napisał(a):
A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz.

Czekam na zdjęcia ;)

dlatego mam zawsze stare gg a nie gg10...

Posted

ja bych tyz se poogladala te stwory futrzaste!!!!
milego weekendu
a ja juz od dzis mam krokusiki!!!
i sprzatam wiosennie powierzchnie plaskie ale na zewnatrz[po bede sadzic, siac i czekac]

Posted

Ineczko, czy byłaś już na Remember me?:hmmmm: Moze sam film nie powala na kolana, ale moim zdaniem Robcio zagrał swietnie. Podtrzymuję swoje zdanie, że jest wszechstronnie uzdolnionym aktorem:loveu:

Posted

przyjde sobie pomarudzic ze mi was brakuje u nas.. juz z wieki nie zagladas tam ze zdjeciami. ale to pewnie brak czasu :( nic poczekam na was tam, tylko przyjdz ze zdjeciami :D

Posted

[quote name='Doginka']Melduję, że mam Cię już w komunikatorze, ale nie mam zbyt dużo czasu na rozmowę dzisiaj:-), bo później idę zaliczyć Pattinsona w nowym wcieleniu:multi:
z tego co juz mi wiadomo zaliczenie było satysfakcjonujące :eviltong:

[quote name='eria']eeee a czemu nie ten stary ? hmmm
stary numer sie juz wytarł :evil_lol:

[quote name='Darianna']A ja melduję, że na gg nie pogadamy bo odinstalowałam to ustrojstwo, nie na moje nerwy... Za pstrokato, za dużo dodatków sratatków.... Więc jakby co to mój mail znasz.

Czekam na zdjęcia ;)
...mnie tez to nowe gg nie pasowało :cool3:

[quote name='halgre']
[FONT=Georgia]Witamy się ... [/FONT]

[FONT=Courier New]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]

witankoo złotkoo :loveu:

[quote name='deer_1987']dlatego mam zawsze stare gg a nie gg10...
ale to co mam obecnie to stare gg 7.7 tylko numer nowy :loveu:

[quote name='Niufciak']A fotki,? kiedy fotki??;)
za chwil parę :multi:

[quote name='Tekla64']ja bych tyz se poogladala te stwory futrzaste!!!!
milego weekendu
a ja juz od dzis mam krokusiki!!!
i sprzatam wiosennie powierzchnie plaskie ale na zewnatrz[po bede sadzic, siac i czekac]
a u mnie narazie zero kffiatków ..tylko bazie :lol:

[quote name='Doginka']Ineczko, czy byłaś już na Remember me?:hmmmm: Moze sam film nie powala na kolana, ale moim zdaniem Robcio zagrał swietnie. Podtrzymuję swoje zdanie, że jest wszechstronnie uzdolnionym aktorem:loveu:
wybiore sie napewnoooooooooo :loveu:

Posted

[quote name='bianka19']Cześć Fruziolki :loveu:
Crazy niedzielki ! :D
witankooo Białaski :loveu:

[quote name='deer_1987']przyjde sobie pomarudzic ze mi was brakuje u nas.. juz z wieki nie zagladas tam ze zdjeciami. ale to pewnie brak czasu :( nic poczekam na was tam, tylko przyjdz ze zdjeciami :D

witankoooooo.....czas to zdecydowanie paskudny wynalazek :evil_lol::evil_lol:

Udało mi sie wgrac kilka fotek wiec wstawiam szybko :evil_lol: zanim znikną :eviltong: