halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy ;) Jak tam po tłustym czwartku ? :D Ile pączków się zjadło ? Quote
NATKA Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To sobie gniazdko znalazła :-D:-D:-D http://i45.tinypic.com/nlcub5.jpg Pozdrowionka i buziaki :smile: Quote
halgre Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy ... Ja nie zjadłam ani jednego ! Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja też nie zjadłam ani jednego:shake: Dieńdobry Zuzolandia:loveu: Quote
Ewcia38 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hej dziewczyny:multi::multi::multi: Gdzie jesteście?:roll: Quote
Doginka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zuzolku GRATULUJĘ WYGRANEJ (zakazane forum) - fota Gremlin na sniegu wygrała:klacz::multi: (najśmieszniejsze zdjęcie lutego) Quote
QQk Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Doginka napisał(a):Zuzolku GRATULUJĘ WYGRANEJ (zakazane forum) - fota Gremlin na sniegu wygrała:klacz::multi: (najśmieszniejsze zdjęcie lutego) A wcale nie!!!!!!!! Najśmieszniejsze ale stycznia :) GRATULACJE!! Quote
Doginka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 QQk napisał(a):A wcale nie!!!!!!!! Najśmieszniejsze ale stycznia :) GRATULACJE!! Oj tam - każdemu wolno się pomylić:evil_lol:Ale ważne, że wygrała:multi: Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Melduję, że jestem *************************** Quote
zuzolandia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Doginka']A Fruziol się nie pobrudziła od tej firaneczki? A tym euro2012 to mnie rozwaliłaś, jeszcze się zbieram z podłogi .. ze tez musisz zauważyc jaka ona brudna :diabloti::diabloti: [quote name='halgre']Dobereczek witankoo :loveu: [quote name='bianka19']Cześć :D Cezarek bardziej lubi spać na prześcieradłach http://i48.tinypic.com/157kuv4.jpg ..no wiesz to chlop więc jest na bakier z subtelnosciami :eviltong: [quote name='Niufciak']hejka;) co tam u was??:) ..pracy ogromm :roll: [quote name='halgre']http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! aa dziekujeeeeeeeeeeee ...:loveu: [quote name='bianka19']Witamy Jak tam po tłustym czwartku ? Ile pączków się zjadło ? zjadlam 2 pączusie :eviltong: [quote name='NATKA']To sobie gniazdko znalazła http://i45.tinypic.com/nlcub5.jpg Pozdrowionka i buziaki :smile: ..kobita to sie tam wie gdzie zakręcić coby dobrze było :cool3: [quote name='halgre'] Witamy ... Ja nie zjadłam ani jednego ! w sumie tez nie chcialam aleeeee ......tak ladnie wygladały i kusiłyy :cool3: [quote name='Doginka']Ja też nie zjadłam ani jednego Dieńdobry Zuzolandia:loveu: oooo a co wyście takie niepączkowe hę ?:evil_lol: [quote name='Ewcia38']Hej dziewczyny Gdzie jesteście?:roll: hej hej ..a przywalil nas ogrom pracy :shake: [quote name='halgre']No właśnie - gdzie jesteście ? no jestem..wpadam i wypadam :oops: [quote name='Doginka']Zuzolku GRATULUJĘ WYGRANEJ (zakazane forum) - fota Gremlin na sniegu wygrała (najśmieszniejsze zdjęcie lutego) ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a to niespodziewajkaaaa :multi: dziekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: [quote name='QQk']A wcale nie!!!!!!!! Najśmieszniejsze ale stycznia GRATULACJE!! DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:loveu: [quote name='Doginka']Oj tam - każdemu wolno się pomylićAle ważne, że wygrała Noooo jestem mile zaskocznona :oops: [quote name='halgre']Melduję, że jestem *************************** ..superanckoo ciesze sie bardzoo......... takk od jutra urlopik bede sie byczyc :multi: wczoraj bylam na imprezie przebieranców i zladowalam dzisiaj o 8 rano hihih wstałam jakąś godzine temu :evil_lol: Quote
halgre Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [QUOTE=zuzolandia;14110841 oooo a co wyście takie niepączkowe hę ?:evil_lol: ________________________________________________ Ja co roku jem pączki, ale w tym roku przegapiłam - nie wiedziałam, że jest tłusty czwartek :shock: a potem to już się nie opłacało iść po te pączki :shake: Moja mama zawsze robiła faworki :mdrmed: Quote
Shirai - Koki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witamy sie i my walentynkowo !!! A czemu tutaj takie braki zdjeciowe....przeciez urlop juz czas zaczac, prawda ? Quote
bianka19 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czekamy na focie ;) Przecież urlopik masz! :D Fajnie ci :D Quote
QQk Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hej! A tam walentynki, Noc Kupały jest bez porównania lepsza - można ją uczcić i w domu i pod gołym niebem :diabloti::p:cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witamy się jeszcze walentynkowo :) Quote
zuzolandia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Darianna']dawaj foty w lateksie :D nie mam ...tzn lateksu nie mam :evil_lol: stroj kombinowany hihihhi:evil_lol: [quote name='halgre']________________________________________________ Ja co roku jem pączki, ale w tym roku przegapiłam - nie wiedziałam, że jest tłusty czwartek :shock: a potem to już się nie opłacało iść po te pączki :shake: Moja mama zawsze robiła faworki :mdrmed: ..przyznam szczerze ze nieduzo brakowalo a tez bym to przegapila :evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Witamy sie i my walentynkowo !!! A czemu tutaj takie braki zdjeciowe....przeciez urlop juz czas zaczac, prawda ? .....ano braki braki ..ale mysle ze natrzaskam fot przez tydzien i bedą na zaś :evil_lol: [quote name='bianka19']Czekamy na focie Przecież urlopik masz! Fajnie ci wybiore jakiegos diabła to wstawie :cool3: [quote name='sota36']KOCHOM CIE!!! I dobrze o tym wiesz! ............wiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu::loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Witamy się jeszcze walentynkowo :) ooooooo jak miło :multi: [quote name='mimi_91']Witam Czekamy na fotki ;) witanko :loveu: wsatwie cosik za kffilke :eviltong: Quote
QQk Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jakby mi kto życzył "idź do diabła" to chętnie :) Quote
zuzolandia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='QQk']Hej! A tam walentynki, Noc Kupały jest bez porównania lepsza - można ją uczcić i w domu i pod gołym niebem :diabloti::p:cool3::evil_lol::eviltong: noooo szczególnie mnie zaintrygowało to ;gołe ;:diabloti::eviltong::diabloti::eviltong: [quote name='QQk']Jakby mi kto życzył "idź do diabła" to chętnie :) wbijaj brachu do Luckowej ferajny :diabloti: Quote
Recommended Posts