QQk Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dajcie linka - jak zakazane to na priv, też zagłosuje. Quote
jonQuilla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [FONT=Georgia]cześć Wam :loveu::multi: przyszłam się pokazać żeby nie było że zamarzłyśmy czy coś w tym rodzaju :) chociaż śniegu duuuuużo i mrozik też nas nie oszczędza :) obaliła drzewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a taka niepozorna elegantka http://i50.tinypic.com/2hn84tj.jpg[/FONT] Quote
bianka19 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Heej wam ;) Wszystkie foty - śliczniaste :D Quote
zuzolandia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='QQk']Dajcie linka - jak zakazane to na priv, też zagłosuje. ....link zara wysle :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Wam :loveu::multi: przyszłam się pokazać żeby nie było że zamarzłyśmy czy coś w tym rodzaju :) chociaż śniegu duuuuużo i mrozik też nas nie oszczędza :) obaliła drzewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a taka niepozorna elegantka http://i50.tinypic.com/2hn84tj.jpg[/FONT] ooooooooooo dopszzz ze sie pojawilas ..dawaj co jakis czas znaka ze zyjesz kofana :loveu: [quote name='bianka19']Heej wam ;) Wszystkie foty - śliczniaste :D dziekujemy piekniscie :loveu: [quote name='Izabela124.']Poproszę o zdjęcia ;) ....cosik wysznupie z aparata to pózniej wstawie :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [FONT=Georgia]ja to byłabym tutaj częściej ale zniechęca mnie do tego wolno chodzące dogo, przecież to szału można dostać :roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja to byłabym tutaj częściej ale zniechęca mnie do tego wolno chodzące dogo, przecież to szału można dostać :roll:[/FONT] ....ja mam podobnie...jak czekam 8 min zeby wejsc do watku a potem po napisaniu posta mnie wywali to krefff mnie zalewa ...i tez zagladam rzadziej niz normalnie ......wrrrrrrr Quote
jonQuilla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='zuzolandia']....ja mam podobnie...jak czekam 8 min zeby wejsc do watku a potem po napisaniu posta mnie wywali to krefff mnie zalewa ...i tez zagladam rzadziej niz normalnie ......wrrrrrrr [FONT=Georgia] eh trzeba mieć anielską cierpliwość żeby poruszać się po tym forum... ja na pewno taką nie dysponuję :roll:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Koszmar co sie z tym dogo dzieje... chyba chcą żeby zostali tu niedługo sami modzi . A na zdjęcia czekamy ;) Quote
NATKA Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='zuzolandia'] 1- dawaj jestem twarda wytrzymam :evil_lol: 2-chcesz ją :eviltong::eviltong: ? 3-niedaleko lasu jest knajpa ..po browarku se strzeliłysmy :diabloti: 4-kubrak swoją drogą ale gorsze pozowanko bo akurat miała na oku kaczke na stawie a ja JĄ zawrocilam i zmusilam do foty :lol::lol: Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;) Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu: Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad: Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol: Quote
Doginka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie ma fot, to idę spać. DOBRANOC:hand: Smutno mi jakoś, to se pomarzę we śnie o ...... nieśmiertelności;-) Quote
zuzolandia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] eh trzeba mieć anielską cierpliwość żeby poruszać się po tym forum... ja na pewno taką nie dysponuję :roll:[/FONT] zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3: [quote name='Bartiśkowa_']Koszmar co sie z tym dogo dzieje... chyba chcą żeby zostali tu niedługo sami modzi :roll:. ......no i tak bedzie koniec konców :roll: A na zdjęcia czekamy ;) ..moze dzis cos wkleje :loveu: [quote name='sota36']No czekamy! Bartiśkowa dobrze gada! ....nie mam weny ...walcze z demonami ..:shake: [quote name='NATKA']Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;) Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu: Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad: Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol: ..1- biore wszystko co kudłate :eviltong: ..2-se po Niego przyjedz :evil_lol: ..3- wiesz po procentach wzrok mi sie wyostrza bo tak to prawie slepa jestem..dobrze ze soczewki kontaktowe wymyslili bo bym miala brele ze szklami jak dna z musztardy :evil_lol::evil_lol: ..4-trza dbac o linia ...pierzaste tylko w niedziele :diabloti: witaj kochaniutka :loveu: Quote
Doginka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Qrde, właże do Ciebie jak nałogowiec:lol: Ledwo patrzę na oczy, ale jeszcze chociaz na kwilunie musiałam:buzi: Papa:hand: Quote
zuzolandia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Doginka']Nie ma fot, to idę spać. DOBRANOC:hand: Smutno mi jakoś, to se pomarzę we śnie o ...... nieśmiertelności;-) ........oooooo jak tu byłam to tego postu nie było;-) ..........niesmiertelnośc.......oddam za nią dusze .... [quote name='Doginka']Qrde, właże do Ciebie jak nałogowiec:lol: Ledwo patrzę na oczy, ale jeszcze chociaz na kwilunie musiałam:buzi: Papa:hand: ....tyż cie kochommm ;-)..... Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [FONT=Arial]byłam TU :hand: Alicja :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='zuzolandia']zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3: [FONT=Georgia] fakt nocą lepiej działa ale także teraz nie mam aż takich problemów więc pewnie to zależy od ilości osób przeglądających forum jednocześnie..nocami jest ich mniej no i teraz też pewnie część jest w pracy, szkole[/FONT] Quote
halgre Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Mnie teraz na przykład działa dogo jak nigdy ! Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czesc kochana Zuziolandinko..pisze tak poniewaz kojarzy mi sie to z czekolada, ktora uwielbial..tak samo jak Wasza galerie !!! Ach nie bylo mnie i jestem ciekawa jak tak sliczne potworki Fruziolek i Zuziolek ??? Strasznie za Wami tesknilam...ciesze sie i dziekuje, ze odkurzalas kochana moja galerie !!!! Jestem super kobitka !!!! Caluski dla Was, a jutro bede ogladac zalegle fotki u was !!! Buziaczki !!! Quote
halgre Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Mi dziś dogo śmiga jak nigdy! Może to tak już zostanie ? Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='halgre']Może to tak już zostanie ?Chciałabym, ale szczerze w to watpię Quote
halgre Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Też bym chciała ... od razu chętniej by się tu wchodziło ! Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='halgre']Też bym chciała ... od razu chętniej by się tu wchodziło !Właśnie! Bo na te zacinające dogo w ogóle nie chce mi się wchodzić Quote
jonQuilla Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [FONT=Georgia]skoro tutaj narzekałam na dogo to też przyszłam Ci powiedzieć że dziś go nie poznaję :crazyeye::crazyeye: aż chce się krzyknąć "prrr szaaaalony"[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts