Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='QQk']Dajcie linka - jak zakazane to na priv, też zagłosuje.

....link zara wysle :cool3:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Wam :loveu::multi:
przyszłam się pokazać żeby nie było że zamarzłyśmy czy coś w tym rodzaju :)
chociaż śniegu duuuuużo i mrozik też nas nie oszczędza :)

obaliła drzewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a taka niepozorna elegantka
http://i50.tinypic.com/2hn84tj.jpg
[/FONT]
ooooooooooo dopszzz ze sie pojawilas ..dawaj co jakis czas znaka ze zyjesz kofana :loveu:

[quote name='bianka19']Heej wam ;)
Wszystkie foty - śliczniaste :D

dziekujemy piekniscie :loveu:

[quote name='Izabela124.']Poproszę o zdjęcia ;)
....cosik wysznupie z aparata to pózniej wstawie :cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja to byłabym tutaj częściej ale zniechęca mnie do tego wolno chodzące dogo, przecież to szału można dostać :roll:[/FONT]
....ja mam podobnie...jak czekam 8 min zeby wejsc do watku a potem po napisaniu posta mnie wywali to krefff mnie zalewa ...i tez zagladam rzadziej niz normalnie ......wrrrrrrr

Posted

[quote name='zuzolandia']....ja mam podobnie...jak czekam 8 min zeby wejsc do watku a potem po napisaniu posta mnie wywali to krefff mnie zalewa ...i tez zagladam rzadziej niz normalnie ......wrrrrrrr

[FONT=Georgia]
eh trzeba mieć anielską cierpliwość żeby poruszać się po tym forum... ja na pewno taką nie dysponuję :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']

1- dawaj jestem twarda wytrzymam :evil_lol:
2-chcesz ją :eviltong::eviltong: ?
3-niedaleko lasu jest knajpa ..po browarku se strzeliłysmy :diabloti:
4-kubrak swoją drogą ale gorsze pozowanko bo akurat miała na oku kaczke na stawie a ja JĄ zawrocilam i zmusilam do foty :lol:
:lol:

Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;)
Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu:
Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p
Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad:

Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
eh trzeba mieć anielską cierpliwość żeby poruszać się po tym forum... ja na pewno taką nie dysponuję :roll:
[/FONT]
zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3:

[quote name='Bartiśkowa_']Koszmar co sie z tym dogo dzieje... chyba chcą żeby zostali tu niedługo sami modzi :roll:.
......no i tak bedzie koniec konców :roll:

A na zdjęcia czekamy ;)
..moze dzis cos wkleje :loveu:

[quote name='sota36']No czekamy! Bartiśkowa dobrze gada!
....nie mam weny ...walcze z demonami ..:shake:

[quote name='NATKA']Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;)
Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu:
Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p
Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad:

Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol:

..1- biore wszystko co kudłate :eviltong:
..2-se po Niego przyjedz :evil_lol:
..3- wiesz po procentach wzrok mi sie wyostrza bo tak to prawie slepa jestem..dobrze ze soczewki kontaktowe wymyslili bo bym miala brele ze szklami jak dna z musztardy :evil_lol::evil_lol:
..4-trza dbac o linia ...pierzaste tylko w niedziele :diabloti:

witaj kochaniutka :loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Nie ma fot, to idę spać. DOBRANOC:hand:

Smutno mi jakoś, to se pomarzę we śnie o ...... nieśmiertelności;-)
........oooooo jak tu byłam to tego postu nie było;-)
..........niesmiertelnośc.......oddam za nią dusze ....

[quote name='Doginka']Qrde, właże do Ciebie jak nałogowiec:lol: Ledwo patrzę na oczy, ale jeszcze chociaz na kwilunie musiałam:buzi: Papa:hand:
....tyż cie kochommm ;-).....

Posted

[quote name='zuzolandia']zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3:

[FONT=Georgia]
fakt nocą lepiej działa
ale także teraz nie mam aż takich problemów więc pewnie to zależy od ilości osób przeglądających forum jednocześnie..nocami jest ich mniej no i teraz też pewnie część jest w pracy, szkole
[/FONT]

Posted

Czesc kochana Zuziolandinko..pisze tak poniewaz kojarzy mi sie to z czekolada, ktora uwielbial..tak samo jak Wasza galerie !!! Ach nie bylo mnie i jestem ciekawa jak tak sliczne potworki Fruziolek i Zuziolek ??? Strasznie za Wami tesknilam...ciesze sie i dziekuje, ze odkurzalas kochana moja galerie !!!! Jestem super kobitka !!!! Caluski dla Was, a jutro bede ogladac zalegle fotki u was !!! Buziaczki !!!

Posted

[FONT=Georgia]skoro tutaj narzekałam na dogo to też przyszłam Ci powiedzieć że dziś go nie poznaję :crazyeye::crazyeye:
aż chce się krzyknąć "prrr szaaaalony"
[/FONT] :evil_lol::evil_lol: