Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 90 zeta to nie dużo:evil_lol: Sistro wejdż w link pod moim banerkiem:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [FONT=Georgia]a rozglądałaś się za rozmiarami na Salsę? :evil_lol: Tylko dla niej to przydałaby się skóra z niedźwiedzia polarnego, wtedy może by tak nie marzła :) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Doginka']90 zeta to nie dużo:evil_lol: Sistro wejdż w link pod moim banerkiem:loveu: ..nie??? mnie sie wydawało ze kosmiczna kwota ;-) hiih byłam zaglosowałam;-) ale ten konkurs to sie chyba jzu skonczył? ...czy to jakas wersja specjalna ? Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='zuzolandia']..nie??? mnie sie wydawało ze kosmiczna kwota ;-) hiih byłam zaglosowałam;-) ale ten konkurs to sie chyba jzu skonczył? ...czy to jakas wersja specjalna ? Oooooo, widzę, że nie dokładnie siostrzyczka czytała:evil_lol: Teraz walczymy o I miejsce foto roku internautów, bo wygraliśmy foto miesiąca:multi: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a rozglądałaś się za rozmiarami na Salsę? :evil_lol: Tylko dla niej to przydałaby się skóra z niedźwiedzia polarnego, wtedy może by tak nie marzła :) [/FONT] proponuje futro z norek podbijane polarkiem z dodatkowo zamontowanym ukladem grzewczym zasilanym na baterie ;-) hihih [quote name='Doginka']Oooooo, widzę, że nie dokładnie siostrzyczka czytała:evil_lol: Teraz walczymy o I miejsce foto roku internautów, bo wygraliśmy foto miesiąca:multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no faktycznie nie czytałam tego co pisze powyzej zdjec ;-) ....no to tzra bedzie upierdliwie głosowac ;-) Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='zuzolandia'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no faktycznie nie czytałam tego co pisze powyzej zdjec ;-) ....no to tzra bedzie upierdliwie głosowac ;-) Dzięki, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, chociaż duuuuuużo pięknych fot tam jest tym razem:loveu: Nio, ale to nie sznupy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='zuzolandia']proponuje futro z norek podbijane polarkiem z dodatkowo zamontowanym ukladem grzewczym zasilanym na baterie ;-) hihih [FONT=Georgia]myślisz że są pakiety z butami? :evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Doginka']Dzięki, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, chociaż duuuuuużo pięknych fot tam jest tym razem:loveu: Nio, ale to nie sznupy:evil_lol: no wlasnie feler jest taki ze cala reszta to nie Twoje psy hihihihihih [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślisz że są pakiety z butami? :evil_lol:[/FONT] ....jak poprosisz to pewno dorobią z renifera z wkładką z foczego tłuszczu ;-) hihihih Quote
jonQuilla Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='zuzolandia'] ....jak poprosisz to pewno dorobią z renifera z wkładką z foczego tłuszczu ;-) hihihih [FONT=Georgia]brzmi fantastycznie, gdzie to mogę dostać? :evil_lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kochana dbaj o wynik, bo ja wychodzę z domciu na cały dzionek do mamy, bo jeszcze mnie męczy to cholerstwo, a tam nie mam laptopka, bo mi sie zepsół:-(. Wrócę na Dogo wieczorkiem:lol: Papa:hand: Quote
halgre Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witałam się tu już dziś ? Chyba nie ... To witojta Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wróciłam do domku, ale już idę spać;-) Papa:hand: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]brzmi fantastycznie, gdzie to mogę dostać? :evil_lol:[/FONT] .....w krainie świetego mikołajka hihihihi [quote name='Doginka']Kochana dbaj o wynik, bo ja wychodzę z domciu na cały dzionek do mamy, bo jeszcze mnie męczy to cholerstwo, a tam nie mam laptopka, bo mi sie zepsół:-(. Wrócę na Dogo wieczorkiem:lol: Papa:hand: .......no niestety ja tez byłam w pracy cały dzionek ;-).... [quote name='halgre']Witałam się tu już dziś ? Chyba nie ... To witojta a witojcie witojcie ...;-) [quote name='rwpb']Witamy wieczorkiem a ja witam poznonocnie hihhi [quote name='Doginka']Wróciłam do domku, ale już idę spać;-) Papa:hand: ...........no ja tez własnie wrocilam z pracy ;-) ..troche pobuszuje po dogo i śmigam do wyrka ;-) Quote
zuzolandia Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 W przerwie miedzy kolejnymi pacjentami -mapetami ;-) zrobilam kilka nieudolnych fotek sopelkom :cool3::cool3: Quote
halgre Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zuzolandio - witam ponownie Oooo ... jakie fajniste sopelki ! Quote
Doginka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wow, niby zwykłe sopelki, ale jakie piękne są na fotkach:loveu: Lepsze niż w realu:loveu: Witam się i zmykam:hand: Quote
jonQuilla Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [FONT=Georgia]nieudolne? mi tam się podobają :) szczególnie to:loveu::loveu: http://i46.tinypic.com/30l2tyw.jpg[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ja tam w nich nic nieudolnego nie widzę - bardzo mi się podobają :grins:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu moim oczom ukazało się ... słońce :sweetCyb::sweetCyb: i to słońce grzało :sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Więc stałam w tej słonecznej, ciepłej plamie, a moje dzieci pozbywały się futra ganiając po zaroślach ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Witam słonecznie [/FONT]:bigcool: Quote
Doginka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A u nas słonka brak:-( Witamy się porannie:lol: Quote
mimi_91 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i49.tinypic.com/ozg2u.jpg świetne wdzianko;);) Fruzi się chyba nie bardzo podoba:diabloti: a zimowe foty piękne:loveu::loveu http://i46.tinypic.com/30l2tyw.jpg:loveu::loveu: Quote
eria Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i50.tinypic.com/2q2e3x1.jpg DOSKONAŁE !!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='halgre']Zuzolandio - witam ponownie a WITAM SIE NIEDZIELNIE ;-) Oooo ... jakie fajniste sopelki ! ........mnie tez sie podobają ...jednak zima swoje uroki jakies tam ma ;-) minimalne ;-) [quote name='rwpb']Macie sopelki w zimie? Fajne ...a kiedy maja byc latem? hihihihihihihiihhi .....witamy siem niedzielnie ;-) [quote name='Doginka']Wow, niby zwykłe sopelki, ale jakie piękne są na fotkach:loveu: Lepsze niż w realu:loveu: Witam się i zmykam:hand: hello .....nie lataj tak wsciekle bo zadyszki dostaniesz ;-) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nieudolne? mi tam się podobają :) dziekowac dziekowac ;-) szczególnie to:loveu::loveu: http://i46.tinypic.com/30l2tyw.jpg[/FONT] ...........pójde polowac na inksze formy ;-)...... Quote
Recommended Posts