Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Doginka']90 zeta to nie dużo:evil_lol:
Sistro wejdż w link pod moim banerkiem:loveu:
..nie??? mnie sie wydawało ze kosmiczna kwota ;-) hiih
byłam zaglosowałam;-) ale ten konkurs to sie chyba jzu skonczył? ...czy to jakas wersja specjalna ?

Posted

[quote name='zuzolandia']..nie??? mnie sie wydawało ze kosmiczna kwota ;-) hiih
byłam zaglosowałam;-) ale ten konkurs to sie chyba jzu skonczył? ...czy to jakas wersja specjalna ?

Oooooo, widzę, że nie dokładnie siostrzyczka czytała:evil_lol:
Teraz walczymy o I miejsce foto roku internautów, bo wygraliśmy foto miesiąca:multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a rozglądałaś się za rozmiarami na Salsę? :evil_lol:
Tylko dla niej to przydałaby się skóra z niedźwiedzia polarnego, wtedy może by tak nie marzła :)
[/FONT]

proponuje futro z norek podbijane polarkiem z dodatkowo zamontowanym ukladem grzewczym zasilanym na baterie ;-) hihih

[quote name='Doginka']Oooooo, widzę, że nie dokładnie siostrzyczka czytała:evil_lol:
Teraz walczymy o I miejsce foto roku internautów, bo wygraliśmy foto miesiąca:multi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no faktycznie nie czytałam tego co pisze powyzej zdjec ;-) ....no to tzra bedzie upierdliwie głosowac ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no faktycznie nie czytałam tego co pisze powyzej zdjec ;-) ....no to tzra bedzie upierdliwie głosowac ;-)

Dzięki, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, chociaż duuuuuużo pięknych fot tam jest tym razem:loveu:
Nio, ale to nie sznupy:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']proponuje futro z norek podbijane polarkiem z dodatkowo zamontowanym ukladem grzewczym zasilanym na baterie ;-) hihih

[FONT=Georgia]myślisz że są pakiety z butami? :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Dzięki, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, chociaż duuuuuużo pięknych fot tam jest tym razem:loveu:
Nio, ale to nie sznupy:evil_lol:
no wlasnie feler jest taki ze cala reszta to nie Twoje psy hihihihihih

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślisz że są pakiety z butami? :evil_lol:[/FONT]
....jak poprosisz to pewno dorobią z renifera z wkładką z foczego tłuszczu ;-) hihihih

Posted

[quote name='zuzolandia']

....jak poprosisz to pewno dorobią z renifera z wkładką z foczego tłuszczu ;-) hihihih

[FONT=Georgia]brzmi fantastycznie, gdzie to mogę dostać? :evil_lol:[/FONT]

Posted

Kochana dbaj o wynik, bo ja wychodzę z domciu na cały dzionek do mamy, bo jeszcze mnie męczy to cholerstwo, a tam nie mam laptopka, bo mi sie zepsół:-(.
Wrócę na Dogo wieczorkiem:lol:
Papa:hand:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]brzmi fantastycznie, gdzie to mogę dostać? :evil_lol:[/FONT]
.....w krainie świetego mikołajka hihihihi

[quote name='Doginka']Kochana dbaj o wynik, bo ja wychodzę z domciu na cały dzionek do mamy, bo jeszcze mnie męczy to cholerstwo, a tam nie mam laptopka, bo mi sie zepsół:-(.
Wrócę na Dogo wieczorkiem:lol:
.......no niestety ja tez byłam w pracy cały dzionek ;-)....

[quote name='halgre']Witałam się tu już dziś ? Chyba nie ... To witojta
a witojcie witojcie ...;-)

[quote name='rwpb']Witamy wieczorkiem
a ja witam poznonocnie hihhi

[quote name='Doginka']Wróciłam do domku, ale już idę spać;-)
...........no ja tez własnie wrocilam z pracy ;-) ..troche pobuszuje po dogo i śmigam do wyrka ;-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja tam w nich nic nieudolnego nie widzę - bardzo mi się podobają :grins:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu moim oczom ukazało się ... słońce :sweetCyb::sweetCyb: i to słońce grzało :sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Więc stałam w tej słonecznej, ciepłej plamie, a moje dzieci pozbywały się futra ganiając po zaroślach ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
Witam słonecznie
[/FONT]:bigcool:

Posted

[quote name='halgre']Zuzolandio - witam ponownie
a WITAM SIE NIEDZIELNIE ;-)

Oooo ... jakie fajniste sopelki !

........mnie tez sie podobają ...jednak zima swoje uroki jakies tam ma ;-) minimalne ;-)

[quote name='rwpb']Macie sopelki w zimie? Fajne
...a kiedy maja byc latem? hihihihihihihiihhi
.....witamy siem niedzielnie ;-)

[quote name='Doginka']Wow, niby zwykłe sopelki, ale jakie piękne są na fotkach:loveu: Lepsze niż w realu:loveu:
Witam się i zmykam:hand:
hello .....nie lataj tak wsciekle bo zadyszki dostaniesz ;-)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nieudolne? mi tam się podobają :)
dziekowac dziekowac ;-)

szczególnie to:loveu::loveu:
http://i46.tinypic.com/30l2tyw.jpg
[/FONT]
...........pójde polowac na inksze formy ;-)......