Tekla64 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 witam wszystkie cudne, fryzurki tyz mnie urzekly , klimacik niezly co mam jeszcze powiedziec.... MALO ICH ... tych zdjec hihihi a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi na razie sie za nia nie wezme brak czasu zaraz na narty sie wybieramy, mase przygotowan. Quote
sota36 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://i47.tinypic.com/2inupk.jpg Co by sie w lisciach tak czochac!!! Tz bym chciala, ale nie moge....:placz::placz::placz: ps. mam emotki!!! Quote
QQk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 zuzolandia napisał(a): /ciach/ .ooooo witamy nową twarz :lol: i to zdaje sie męską twarz o ile sie nie mylę :eviltong: /ciach/ Już mi to mówili, że facet na dogo rzadszy od jednorożca :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='apple']jakie podobne fryzury:diabloti: http://i45.tinypic.com/k12wj5.jpg coś tako zdziwiono jakbys mie pierwszy raz zobaczyła :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tekla64']witam wszystkie cudne, fryzurki tyz mnie urzekly , klimacik niezly co mam jeszcze powiedziec.... MALO ICH ... tych zdjec hihihi a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi na razie sie za nia nie wezme brak czasu zaraz na narty sie wybieramy, mase przygotowan. witanko :loveu: no mało bo nie robię tak na zaś fotek niestety :shake: choc mam jesioo troche zaciepanych w kompiku :eviltong: co do sagi....kochana jeszcze conajmniej 2 lata bedzie trwała wampirza gorączka :evil_lol::evil_lol: zazdraszam wypadu :placz: choc postanowilam ze na poczatku grudnia pakuje manele i jade choć na 3 dni w górecki :multi::multi: [quote name='sota36']http://i47.tinypic.com/2inupk.jpg Co by sie w lisciach tak czochac!!! Tz bym chciala, ale nie moge....:placz::placz::placz: ps. mam emotki!!! ....szybciutko wyzdrowiejesz siostrzyczko o ile bedziesz grzecznie stosowała sie do zaleceń pana dohtoraa:cool3: [quote name='QQk']Już mi to mówili, że facet na dogo rzadszy od jednorożca :diabloti: ....dobrze mówili...i nie waż sie przypadkiem znikać :evil_lol::evil_lol:....ciacha są nam potrzebne do szczęscia :eviltong: w tym babskim maglu :cool3: noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3: Quote
QQk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='zuzolandia'] /ciach/ ....dobrze mówili...i nie waż sie przypadkiem znikać ....ciacha są nam potrzebne do szczęscia w tym babskim maglu /ciach/ Tylko ja to takie ciacho lekko przeterminowne ;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='QQk']Tylko ja to takie ciacho lekko przeterminowne ;) byleś salmonellą nie dzielił:diabloti::diabloti: spoko mnie tez juz liffting sciga :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Tekla64']...a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi na razie sie za nia nie wezme brak czasu zaraz na narty sie wybieramy, mase przygotowan. Zabierz książkę na narty, w czasie odpoczynku sobie poczytasz. I gwarantuję Ci, że dłuuuuuuuugo jeszcze będziemy się palić do tej sagi co do sagi....kochana jeszcze conajmniej 2 lata bedzie trwała wampirza gorączka :evil_lol::evil_lol:I] Święte słowa;-) [I]noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3: Gdzie, jak? - ja też chcę!!!!!!!!!!!;-) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3: Gdzie, jak? - ja też chcę!!!!!!!!!!!;-) na AXN sa 2 seriale o wampirach;-) ....jeden wlasnie sie konczy a drugi zaraz sie zacznie ;-) Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='zuzolandia']na AXN sa 2 seriale o wampirach;-) ....jeden wlasnie sie konczy a drugi zaraz sie zacznie ;-) Aaa, o to chodzi:-) Quote
Tekla64 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witam moze masz racje z ta ksiazka na nartach, wezme. jejku a mowi sie ze to kobiety kokietuja wiekiem ?! troche tych takich juz...dojrzalszych jast na dogo hihihi ale tyz i pelno malolat i w wieku poborowym, wszystkie somy tu w zeszlym roku po raz pierwszy sprobowalismy biegowek!!!! jaka mielismy zabawe , jaka frajda i jaka roznica miedzy zjazdowmi a biegowkami ta raza mamy zamiar cala petle zrobic, no ale gownie bedziemy szusowac I NIE STAC W KOLEJKACH jakby co to moge dac namiary bo cena atrakcyjna Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cześć :multi: co tam słychać w Wampirzym Świecie :p naoglądała się wampirków czy jeszcze mało ;) Pozdrawiam cieplutko :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Doginka']Aaa, o to chodzi:-) niom :lol: wampirza namiastka ...ostatecznie moge sobie po raz enty puścić zmierzch :evil_lol: [quote name='eria']gdzie nie wejdziesz tam wampiry .....sie rozpleniło ustrojstwo :diabloti::diabloti:... ...ta fota mi wyslij! :eviltong: [quote name='Tekla64']Witam moze masz racje z ta ksiazka na nartach, wezme. jejku a mowi sie ze to kobiety kokietuja wiekiem ?! troche tych takich juz...dojrzalszych jast na dogo hihihi ale tyz i pelno malolat i w wieku poborowym, wszystkie somy tu w zeszlym roku po raz pierwszy sprobowalismy biegowek!!!! jaka mielismy zabawe , jaka frajda i jaka roznica miedzy zjazdowmi a biegowkami ta raza mamy zamiar cala petle zrobic, no ale gownie bedziemy szusowac I NIE STAC W KOLEJKACH jakby co to moge dac namiary bo cena atrakcyjna .......ano przedział wiekowy na dogomani jest bardzooooooooooooooo rozległy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja kwalifikuje sie juz do tej starszej ekipy :diabloti::diabloti: ...jak mozesz to daj namiary pojawi sie okazja to moze skorzystamy :lol: [quote name='NATKA']Cześć :multi: co tam słychać w Wampirzym Świecie :p naoglądała się wampirków czy jeszcze mało ;) Pozdrawiam cieplutko :loveu: ...ciagle mi mało i mało....ogladam filmy czytam knigi i wciąż czuje niedosyt :diabloti: ...to pewnie tęsknota za czymś co nigdy nie bedzie miało miejsca :shake: witankooo :loveu: moze se wsatwie fotaski? a wstawie ..:eviltong: ZUZOLEK GUPOLEK :diabloti: ihihih milego dzionka :loveu: Quote
eria Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 TO NIE JEST ZUZIA TYLKO YETI !! Widać YETI na Halymbie ma swój dom (tak pamiętam że na Krojcoku też). Zdjęcia to Ci już nie mam jakiego podesłać.... jeszcze w domu obejrze ,ale niewiele zatrzymuje w oryginale zdjęć Quote
sota36 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Bo Yeti sa dwa!!! A w grudniu i trzy:) Quote
Tekla64 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ale za to jaki cudny Yeti!!! jeszcze futro nie nadaza za cialem hihihi piknie ujete Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='eria']TO NIE JEST ZUZIA TYLKO YETI !! Widać YETI na Halymbie ma swój dom (tak pamiętam że na Krojcoku też). nooo a mówią ze ON nie istnieje :diabloti::diabloti: telewizja kłamie :diabloti: Zdjęcia to Ci już nie mam jakiego podesłać.... jeszcze w domu obejrze ,ale niewiele zatrzymuje w oryginale zdjęć :placz::placz:...moze byc takie samo jak tamte ino inksze ujecie :lol: mosz namiastka na głownej stronie fotobloga ..:multi: Quote
apple Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 attttaaaakuuuujaaaaaaaa:eek2: http://i48.tinypic.com/2eobez7.jpg Quote
sota36 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 UWAGA - dzis Dzien bez FUTRA - FUTRA sie pozbywamY!!!!!!! Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zuzia :evil_lol:, podobna do Henryka z mapetow :diabloti: http://i48.tinypic.com/2eobez7.jpg Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://i46.tinypic.com/2d84zm0.jpg Fajne takie rozwiane wlosy :D Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Georgia]ona wygląda autentycznie jak Yeti :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
stokrotka.af Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ona wygląda autentycznie jak Yeti :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] jaka rozkoszna kupa futerka:evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hello:multi::multi: Ja mam powazne problemy z dotarciem co do niektórych ulubionych osób.....:multi: Banerki nie działaja....ALE UDAŁO SIĘ ..inną drogą...albo dróżką..:razz::razz: Quote
QQk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://i48.tinypic.com/2eobez7.jpg - przyciemnić zdjęcie i można słać do National Geografic odkrycie nowego gatunku ;) Quote
Recommended Posts