Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
wszystkie cudne, fryzurki tyz mnie urzekly , klimacik niezly co mam jeszcze powiedziec.... MALO ICH ... tych zdjec hihihi
a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi
na razie sie za nia nie wezme brak czasu
zaraz na narty sie wybieramy, mase przygotowan.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

zuzolandia napisał(a):

/ciach/
.ooooo witamy nową twarz :lol: i to zdaje sie męską twarz o ile sie nie mylę :eviltong:
/ciach/

Już mi to mówili, że facet na dogo rzadszy od jednorożca :diabloti:

Posted

[quote name='apple']jakie podobne fryzury:diabloti:
http://i45.tinypic.com/k12wj5.jpg
coś tako zdziwiono jakbys mie pierwszy raz zobaczyła :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tekla64']witam
wszystkie cudne, fryzurki tyz mnie urzekly , klimacik niezly co mam jeszcze powiedziec.... MALO ICH ... tych zdjec hihihi
a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi
witanko :loveu:
no mało bo nie robię tak na zaś fotek niestety :shake:
choc mam jesioo troche zaciepanych w kompiku :eviltong:
co do sagi....kochana jeszcze conajmniej 2 lata bedzie trwała wampirza gorączka :evil_lol::evil_lol:
zazdraszam wypadu :placz: choc postanowilam ze na poczatku grudnia pakuje manele i jade choć na 3 dni w górecki :multi::multi:

[quote name='sota36']http://i47.tinypic.com/2inupk.jpg
Co by sie w lisciach tak czochac!!! Tz bym chciala, ale nie moge....:placz::placz::placz:
ps. mam emotki!!!
....szybciutko wyzdrowiejesz siostrzyczko o ile bedziesz grzecznie stosowała sie do zaleceń pana dohtoraa:cool3:

[quote name='QQk']Już mi to mówili, że facet na dogo rzadszy od jednorożca :diabloti:
....dobrze mówili...i nie waż sie przypadkiem znikać :evil_lol::evil_lol:....ciacha są nam potrzebne do szczęscia :eviltong: w tym babskim maglu :cool3:

noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia']
/ciach/
....dobrze mówili...i nie waż sie przypadkiem znikać ....ciacha są nam potrzebne do szczęscia w tym babskim maglu
/ciach/

Tylko ja to takie ciacho lekko przeterminowne ;)

Posted

[quote name='Tekla64']...a o tej sadze to pewnie jak juz przeczytam to nie bedziecie chcialy ze mna gadac hihihi
Zabierz książkę na narty, w czasie odpoczynku sobie poczytasz. I gwarantuję Ci, że dłuuuuuuuugo jeszcze będziemy się palić do tej sagi

co do sagi....kochana jeszcze conajmniej 2 lata bedzie trwała wampirza gorączka :evil_lol::evil_lol:I]

Święte słowa;-)

[I]noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3:

Gdzie, jak? - ja też chcę!!!!!!!!!!!;-)

Posted

noooooooo a dzisiaj mam randevu z moimi krwiopijcami mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool3::cool3:
Gdzie, jak? - ja też chcę!!!!!!!!!!!;-)

na AXN sa 2 seriale o wampirach;-) ....jeden wlasnie sie konczy a drugi zaraz sie zacznie ;-)

Posted

Witam

moze masz racje z ta ksiazka na nartach, wezme.

jejku a mowi sie ze to kobiety kokietuja wiekiem ?!
troche tych takich juz...dojrzalszych jast na dogo hihihi ale tyz i pelno malolat i w wieku poborowym, wszystkie somy tu

w zeszlym roku po raz pierwszy sprobowalismy biegowek!!!! jaka mielismy zabawe , jaka frajda i jaka roznica miedzy zjazdowmi a biegowkami ta raza mamy zamiar cala petle zrobic, no ale gownie bedziemy szusowac I NIE STAC W KOLEJKACH jakby co to moge dac namiary bo cena atrakcyjna

Posted

[quote name='Doginka']Aaa, o to chodzi:-)
niom :lol: wampirza namiastka ...ostatecznie moge sobie po raz enty puścić zmierzch :evil_lol:

[quote name='eria']gdzie nie wejdziesz tam wampiry
.....sie rozpleniło ustrojstwo :diabloti::diabloti:...
...ta fota mi wyslij! :eviltong:

[quote name='Tekla64']Witam

moze masz racje z ta ksiazka na nartach, wezme.

jejku a mowi sie ze to kobiety kokietuja wiekiem ?!
troche tych takich juz...dojrzalszych jast na dogo hihihi ale tyz i pelno malolat i w wieku poborowym, wszystkie somy tu

w zeszlym roku po raz pierwszy sprobowalismy biegowek!!!! jaka mielismy zabawe , jaka frajda i jaka roznica miedzy zjazdowmi a biegowkami ta raza mamy zamiar cala petle zrobic, no ale gownie bedziemy szusowac I NIE STAC W KOLEJKACH jakby co to moge dac namiary bo cena atrakcyjna
.......ano przedział wiekowy na dogomani jest bardzooooooooooooooo rozległy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja kwalifikuje sie juz do tej starszej ekipy :diabloti::diabloti:
...jak mozesz to daj namiary pojawi sie okazja to moze skorzystamy :lol:

[quote name='NATKA']Cześć :multi: co tam słychać w Wampirzym Świecie :p naoglądała się wampirków czy jeszcze mało ;)
Pozdrawiam cieplutko :loveu:
...ciagle mi mało i mało....ogladam filmy czytam knigi i wciąż czuje niedosyt :diabloti:
...to pewnie tęsknota za czymś co nigdy nie bedzie miało miejsca :shake:
witankooo :loveu: moze se wsatwie fotaski? a wstawie ..:eviltong:

ZUZOLEK GUPOLEK :diabloti:

ihihih milego dzionka :loveu:

Posted

TO NIE JEST ZUZIA TYLKO YETI !! Widać YETI na Halymbie ma swój dom (tak pamiętam że na Krojcoku też).

Zdjęcia to Ci już nie mam jakiego podesłać.... jeszcze w domu obejrze ,ale niewiele zatrzymuje w oryginale zdjęć

Posted

[quote name='eria']TO NIE JEST ZUZIA TYLKO YETI !! Widać YETI na Halymbie ma swój dom (tak pamiętam że na Krojcoku też).

nooo a mówią ze ON nie istnieje :diabloti::diabloti: telewizja kłamie :diabloti:

Zdjęcia to Ci już nie mam jakiego podesłać.... jeszcze w domu obejrze ,ale niewiele zatrzymuje w oryginale zdjęć

:placz::placz:...moze byc takie samo jak tamte ino inksze ujecie :lol: mosz namiastka na głownej stronie fotobloga ..:multi:

Posted

Hello:multi::multi:
Ja mam powazne problemy z dotarciem co do niektórych ulubionych osób.....:multi:
Banerki nie działaja....ALE UDAŁO SIĘ ..inną drogą...albo dróżką..:razz::razz: