zuzolandia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tekla64 napisał(a):Witam , witam slonce poka uczesane go psiura!!!! dawaj dawaj:razz: a jak dasz jeszcze w kucykach to bede w siodmym niebie :evil_lol: hihihi zrobilam dzis kilka fotek w kucykach :eviltong: na szybko bo Zuzol nie lubi kucyków i zaraz po załozeniu ściaga gumki lub spinki :cool3: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]nieeeeeeeeeeeeeeeee !!! :mad:[/FONT] [FONT=Georgia]psy muszą mieć kołtuny, zaślinioną i uwaloną w błocie sierść i mieć rozczochrany fryzur na głowie :diabloti::evil_lol:[/FONT] kochanaaaa wiesz ze dla Ciebie robie specjalnie pokosmane foty ale od czasu do zcasu musze je przedstawic w nieco czystym świetle :diabloti: bo mnie do TOZU odddają za brak higieny :evil_lol::evil_lol: eria napisał(a):byle nie Fruziol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spox Fruziol narazie czimie sie daleko od barzołów :diabloti::diabloti: Przyszlam z pracy ..i fatalnie sie czuje ...ogolnie mam nastroj do doopy ale wstawie foteczki ...za chwile :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 sama se zrobie nową strone :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 jeszcze mnie wywaliło...wrrr :mad: Quote
NATKA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Aj te Twoje dziewczynki cudnie pozują :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Georgia]szkoda że nie poczochrane ale no rozumiem że nie chcesz mieć TOZu na głowię, ja też tego nie chcę takie uczesane też są ładne :loveu: [/FONT] Quote
Tekla64 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 NOOOOO CCCUUUDDDNNNEEE SSSAAA !!!!!! popatrzcie na te pikne pyszczki z kucykami !!!!! cudenka najwieksze serdeczne dzieki , zrobilas mi ogromna radoche powiedz sama czyz nie mialam racji takie przecudne cztery kucyki a przy tym te ich zaabsorbowane minki, jakie zaangazowanie w te prace, ile milosci do ciebie w nich jest ze tak piknie stercza [ jakbys nie wiedziala jak moze byc inaczej u mnie masz najlepszy przyklad] ino czekaja kiedy skonczysz no nie? ale nie wazne wazny efekt a jest wspanialy!!!! dzeki Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg Jeeeeeeeee, mają takie same fryzury :-D:-D Szkoda, że swoim nie będę mogła robic takich samych ale facet w takiej fryzurce to chyba kiepski pomysł :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zuzolandia napisał(a): Przyszlam z pracy ..i fatalnie sie czuje ...ogolnie mam nastroj do doopy ale wstawie foteczki ...za chwile :loveu: Na foteczki to ja czekam cudnych dziewczynek, ale zuziolandia...hm ja wczoraj tez mialam dzien do ....i...myslalam ze dzisiaj mi sie jedna sprawa zakonczy, a to nie ma tak latwo :shake: !!! Quote
Shirai - Koki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :crazyeye: zdjecia byly a ja je przegapilam...modeleczki :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Śliczne są :loveu:I jak umieją pozować Quote
apple Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Century Gothic]No ta fota już lepsza:loveu: http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg Witaj..idziesz na boksy:razz:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 NATKA napisał(a):Aj te Twoje dziewczynki cudnie pozują ......zeby jeszcze inne rzeczy robiły cudnie :cool3::cool3: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]szkoda że nie poczochrane ale no rozumiem że nie chcesz mieć TOZu na głowię, ja też tego nie chcę[/FONT] [FONT=Georgia]takie uczesane też są ładne [/FONT] ..nooooo i bardzo mnie cieszy zes tako ugodowo :evil_lol: Tekla64 napisał(a):NOOOOO CCCUUUDDDNNNEEE SSSAAA !!!!!! popatrzcie na te pikne pyszczki z kucykami !!!!! cudenka najwieksze serdeczne dzieki , zrobilas mi ogromna radoche powiedz sama czyz nie mialam racji takie przecudne cztery kucyki a przy tym te ich zaabsorbowane minki, jakie zaangazowanie w te prace, ile milosci do ciebie w nich jest ze tak piknie stercza [ jakbys nie wiedziala jak moze byc inaczej u mnie masz najlepszy przyklad] ino czekaja kiedy skonczysz no nie? ale nie wazne wazny efekt a jest wspanialy!!!! dzeki nie ma za co :oops: cisze sie ze sprawiłam Ci radosc :multi: Zuzol to ino czekoł zeby móc zrzucić te nieszczesne spinki :evil_lol: ona wybitnie nie lubi miec zrobionej fryzury :diabloti: Ania! napisał(a):http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg Jeeeeeeeee, mają takie same fryzury Szkoda, że swoim nie będę mogła robic takich samych ale facet w takiej fryzurce to chyba kiepski pomysł :cool3: a gdzie bedzie napisane ze to chlopok ? :eviltong::eviltong: nooo mają :cool3: nawet ja mam fote z nimi tyz w kucykach :evil_lol::evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):Na foteczki to ja czekam cudnych dziewczynek, ale zuziolandia...hm ja wczoraj tez mialam dzien do ....i...myslalam ze dzisiaj mi sie jedna sprawa zakonczy, a to nie ma tak latwo :shake: !!! ejjj nawet nie mów ...takie jakies złe we mnie wlazło ze szok ..do tego krefff mnie zalała i generalnie mogłabym zabic :angryy: Shirai - Koki napisał(a)::crazyeye: zdjecia byly a ja je przegapilam...modeleczki :loveu: hihihihihihhihi Bartiśkowa_ napisał(a):Śliczne są :loveu: jak umieją pozować no sooo tak jak Bartis :eviltong: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No ta fota już lepsza[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witaj..idziesz na boksy[/FONT] sie czepia moich fot :mad: ja to przynajmniej daje od czasu do czasu jakowes a TY??? fffcaleeeee :eviltong::eviltong: chooo na gołe kloty :diabloti::diabloti: KCM :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Musisz częściej focić Zuzola w dwóch kucykach bo bardzo jej tak pasuje! :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zuzolandia;13444031[I napisał(a):a gdzie bedzie napisane ze to chlopok ? :eviltong::eviltong: No niby racja, przecież zaglądać nikt nie będzie :evil_lol: Ale jak będę wołać to się wyda :laugh2_2::laugh2_2: Quote
NATKA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zuzolandia napisał(a):......zeby jeszcze inne rzeczy robiły cudnie :cool3::cool3: Łoj kobito Ty to masz wymagania nie starcza Ci że są i pachną (w końcu to prawdziwe damy som) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty jeszcze jakieś ale masz :diabloti:;) Quote
Doginka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg Ale śliczny uśmiech ma Zuziol:loveu: Chyba się nie pomyliłam - większa to Zuzia, a mniejsza Fruzia?:razz: Quote
taxelina Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg na smaka pozuja? Quote
apple Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zuzolandia napisał(a): sie czepia moich fot :mad: ja to przynajmniej daje od czasu do czasu jakowes a TY??? fffcaleeeee :eviltong::eviltong: chooo na gołe kloty :diabloti::diabloti: KCM :loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Ale z Ciebie wypominaczka nooo:roll: Buhahahahaha:roflt: Na gołe klaty powiadasz? Hmmm nie wiem czy byś to przeżyła:diabloti: JCTKM:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 eria napisał(a):Musisz częściej focić Zuzola w dwóch kucykach bo bardzo jej tak pasuje! :loveu: ...taaaa tylko ze JEJ to nie pasuje :diabloti: i zaraz po sesji skutecznie je sobie sciungła :diabloti: Ania! napisał(a):No niby racja, przecież zaglądać nikt nie będzie :evil_lol: Ale jak będę wołać to się wyda ....eee tamm jak pojdziesz z dwoma to mozez wolac LENKA a i tak oba przylecą :lol::lol: NATKA napisał(a):Łoj kobito Ty to masz wymagania nie starcza Ci że są i pachną (w końcu to prawdziwe damy som) a Ty jeszcze jakieś ale masz .....no pachną ...odlotowo ..szczegolnie jak wilgotno jest :evil_lol::evil_lol:... no wiesz człowiek dąży do doskonałości :diabloti::diabloti: Doginka napisał(a):http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg Ale śliczny uśmiech ma Zuziol:loveu: Chyba się nie pomyliłam - większa to Zuzia, a mniejsza Fruzia? dokladnie :cool3: Zuzol to to wielkie rude i ciciate :diabloti: deer_1987 napisał(a):http://i38.tinypic.com/szx00g.jpg na smaka pozuja? ...na mnie pozują :lol::lol:...smaki to mam w kieszeni i dostają jak mi sie przypomni ..one to juz pozujace weteranki :eviltong: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ale z Ciebie wypominaczka nooo[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahaha Na gołe klaty powiadasz? Hmmm nie wiem czy byś to przeżyła[/FONT] [FONT=Century Gothic]JCTKM:loveu:[/FONT] ....nooo wlasnie to sobie uswiadomiłam ..to nie byłaby uczciwa walka :diabloti: NATKA napisał(a):Witanko ;) DZIENDOBEREK :multi: wrocilam z pracy ..humor troche lepsiejszy bo sloneczko było ..ale generalnie osłabiona jezdem...ide robic obiada pozniej wstawie jakies zaległe fotencje spacerowe :eviltong: Quote
apple Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zuzolandia napisał(a): ....nooo wlasnie to sobie uswiadomiłam ..to nie byłaby uczciwa walka :diabloti: [FONT=Century Gothic]No nie była by, nie była:evil_lol: Co masz na obiad?:roll:[/FONT] Quote
sota36 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mom for you - zoki!!!! A w;lasciwie zoka!!! Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No nie była by, nie była:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Co masz na obiad?:roll:[/FONT] pstrąg soute z nadzieniem pieczarkowym ..ryż i surówka z sałaty lodowej pomodorków brokułów i pietruszki w sosie vinegret :eviltong: sota36 napisał(a):Mom for you - zoki!!!! A w;lasciwie zoka!!! jeeeeeeeeeeeeeeeee dzieki fest :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kilka fotek z serii DORWAC MAŁEGO :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts