Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jacieeeeeeee, ale tu piękniste foty są u Ciebie:crazyeye::loveu: Weszłam sobie zobaczyć i mnie zatkało:crazyeye::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Doginka']Jacieeeeeeee, ale tu piękniste foty są u Ciebie:crazyeye::loveu: Weszłam sobie zobaczyć i mnie zatkało:crazyeye::loveu: eeeee tammmm...takie sobie .to tylko zbitek powakacyjny a trzeba by jakies futra wstawic ale chwilowo ni mom :evil_lol:..zatyka to mnie u Eriaczka :eviltong:.... Quote
Doginka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Mnie zatykają Jej makra:loveu::loveu::loveu:Ma dziewczyna talenta:diabloti: Quote
sota36 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jak juz wszyscy prawie przyszli , to ja Ciocia Jola tez:) Quote
zuzolandia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Doginka']Mnie zatykają Jej makra:loveu::loveu::loveu:Ma dziewczyna talenta:diabloti: ZGADZAM SIEE MA :loveu: [quote name='agnethka']widzisz - mówiłam,że Ci galeria ożyje :evil_lol: ..Noooo ozyła :multi: [quote name='Doginka']Dzieńdobry:p ..Witanko w południe ..zaraz smigam do roboty ..bleee [quote name='sota36']Jak juz wszyscy prawie przyszli , to ja Ciocia Jola tez:) ..siemanko sister :loveu:...ojojoj jeszcze nie wszyscy :evil_lol::evil_lol: Kontynuujac wakacyjny temacik wklejam kolejną porcje fociszy :eviltong: ...czy to wschód czy zachód ?:cool3::cool3: .. JA i ONA czyli dwie kanaryjskie wariatki ..:evil_lol::evil_lol: ta z lewej to moja psijaciólka:loveu: ..cdn....a na wsteczu tez Black Isla :diabloti::diabloti:... Quote
jonQuilla Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jakieś takie podobne jestescie na tym zdjęciu :evil_lol::evil_lol: Quote
DorkaWD Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No to chyba galeria ożyła już na dobre, bo nawet nowy gość się pojawił :lol: Wreszcie zobaczyłam na własne oczy te kudłate damy. Obie piękne :loveu: A i na wakacyjne fotki chętnie popatrzyłam. P.S. Z Sotą możecie spokojnie uchodzić za bliźniaczki, w dodatku nastoletnie ;) Quote
Doginka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Na fotki weszłam:multi::multi::multi: Śliczne:loveu: Czytasz"Nienasycenie"?:diabloti: - Ja czytam:p Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='agnethka']aaa. to ta psijaciółka to sota? :razz: zawitała u mniee w galerii i nawet o tym nie wie :evil_lol: Nie! To niestety nie ja. To Justysia, bardzo sympatyczna dziewczyna, Przyjaciolka Iny od 30 lat! Ja jestem czerwona. Oto ja: Quote
DorkaWD Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 I tak powstają plotki... Moja wina, moja wina (emotki mi nie wchodzą) Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 DorkaWD napisał(a):I tak powstają plotki... Moja wina, moja wina (emotki mi nie wchodzą) Taaaaaaaaaa, zycie... Choc niewazne - 1000 razy powtarzana plotka, staje sie prawda:))))) Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 My z Ina znamy sie dopiero jakies 3 lata, ale caaaaale zycie jeszcze razem nami! Nie, nie, blond , a raczej bialy blond jest u mnie, "starszej pani, juz naturalny, wiec wole czerwien:) ps. funkcja "edytuj" znow nawala! Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='AngelsDream']Ale trafiłam na fotki. :D ..nooo mialas szczescie hihihih:evil_lol: [quote name='jonQuilla']jakieś takie podobne jestescie na tym zdjęciu :evil_lol::evil_lol: .....no bo my prawie jak blizniaczki :cool3::cool3: [quote name='DorkaWD']No to chyba galeria ożyła już na dobre, bo nawet nowy gość się pojawił :lol: Wreszcie zobaczyłam na własne oczy te kudłate damy. Obie piękne :loveu: A i na wakacyjne fotki chętnie popatrzyłam. P.S. Z Sotą możecie spokojnie uchodzić za bliźniaczki, w dodatku nastoletnie ;) ciesze sie ogromnie z odwiedzin ..przekaze dziewczynom ze sie podobają :cool3:;;;; gwoli wyjasnienia to nie sota tylko justysia :evil_lol::evil_lol:...wowow takiego komplementa o nastolatkach jesio nie słyszałam ...bowskoo:multi: [quote name='agnethka']aaa. to ta psijaciółka to sota? :razz: zawitała u mniee w galerii i nawet o tym nie wie :evil_lol: ,,nie to nie sota-jolcia :eviltong: [quote name='Doginka']Na fotki weszłam:multi::multi::multi: Śliczne:loveu: Czytasz"Nienasycenie"?:diabloti: - Ja czytam:p ..jesooo czytam :multi::multi:...ale z przerwami ...mysle ze dzis dojade do konca :cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='sota36']Nie! To niestety nie ja. To Justysia, bardzo sympatyczna dziewczyna, Przyjaciolka Iny od 30 lat! Ja jestem czerwona. Oto ja: ......tak prawde gada ...:eviltong: [quote name='DorkaWD']I tak powstają plotki... Moja wina, moja wina (emotki mi nie wchodzą) eeee tamm...zainteresowani wiedza o co kaman :evil_lol: [quote name='sota36']Taaaaaaaaaa, zycie... Choc niewazne - 1000 razy powtarzana plotka, staje sie prawda:))))) ...tyż prowda ...:diabloti: [quote name='DorkaWD']Tzn przefarbujesz się? .....jesooooooooo oby nigdy tego nie robiła ...:evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']My z Ina znamy sie dopiero jakies 3 lata, ale caaaaale zycie jeszcze razem nami! ....no czyli 27 lat przyjazni przed nami hihi:eviltong::eviltong: [quote name='agnethka']oki...to jak zobacze Cie gdzieś na wystawie to będę krzyyyyyyyyyyyyyyyczeć :evil_lol: ......krzycz głosno bo w tym wieku to juz z lekka sie przygłuchawym jest :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Taak...week mialam jak zwykle roboczy ..od rana do wieczora w knajpie ...fujj........teraz 2 dni wolnego ale za to w domu prace porzadkowe czekają bleee:diabloti:....za futra trzeba sie wziąś bo zarosły :eviltong:... a tu zapowiadają takie upały ze nic tylko w auto i smigac na dzialeczke i chyba jutro tak zrobie ..w koncu kurz nie zając nie ucieknie :diabloti:...czy zostanie zlikwidowany jutro czy w piatek ..róznica bedzie tylko taka ze w dłuzej bedzie czysto :evil_lol::evil_lol: pozdrowionka dla wszystkich :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 aaa w sumie to zaraz bedzie nowa strona wiec mam kilka fotek jesio wakacyjnych wiec wstawie :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 ...no to kilka zwierzatek z Teneryfy :diabloti:... Quote
jonQuilla Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ale fantastyczne zwierzątka :loveu: tygrysek bajeczny :cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ah jakie piękne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O matko, ale cudne foty:crazyeye::loveu::crazyeye: :loveu::crazyeye::loveu: :crazyeye::loveu::crazyeye: A "Nienasycenie" czytać zaczęłam i stanęłam na X rozdziale:razz: Jakoś czasu mi brakuje, ale zaraz zaczynam czytać - chociaż rozdzialik:diabloti: Quote
halgre Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [SIZE="4"]Witaaamy się ... O jejku ... jakie piękniste foty - nawet niewiadomo, co zacytować Quote
Recommended Posts