zuzolandia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 crazydaisy napisał(a):No i jest 800 :multi: BYŁO :evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Witaj Inuś czy u ciebie tez dzisiaj tak wstretnie za oknem jak u mnie.....i do tego niskie ciśnienie.........ehhhhh do kitu:shake:[/FONT] U mnie wogole jest paskudnieeee :placz:z:placz:imno cimno i brrrrrr:placz: eria napisał(a):dzieńdoberek! w taką pogodę to powinien być zakaz wychodzenia z łożka :shake: o takkkkkkkk......:multi: crazydaisy napisał(a):W 100% popieram ;) ja tez anetta napisał(a):Tak, tak :p .......yes yes yes ...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 sota36 napisał(a):Eeeee tam, marudzicie, ja w sobote wyczesalam psa, DOKLADNIE WYKAPALAM, wypachnilam i dzis ...spacerowalam z nim w ulewe! fajnie bylo! :crazyeye::crazyeye:.....wariaci sa wsrod nas :loveu: eria napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: ......tez jestem w szoku.... panienkabubu napisał(a)::turn-l: Fajniście :evil_lol: ....zalezy od czasu ....wtedy moze i jest fajniscie ..:eviltong::eviltong: evaxon napisał(a):cze dziołchy:multi: cze frelko z obiecanej ziemi ..:loveu: gassira napisał(a):a ja mówię dobranoc;) ..a ja mowie doberek... Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 dawno fot nie bylo wiec kilka wstawie .... LASKI BRUDASKI ... Quote
Tepes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No no jakie laski:loveu: A co to za kiwatuch bo ja sie nie znam:D Quote
sota36 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg co byja tak sponiewierac! boj sie ...Gosiewskiego! Quote
Dobcia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witanko:multi: Śliczne dziewuszki:loveu: wcale nie wyglądają na brudaski:lol: Quote
AngelsDream Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jakie fajne te laski i jakie kwiaty :) Deszczowa pogoda to zło nad złami, chociaż po Baaju akurat to spływa. Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]czy te brudne psy to twoje frelki :razz: Buziory :loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 eloł Ina! :multi: widziałam jakieś brudne kosmate panny :cool3: :evil_lol: nawet brudne są urocze :loveu: całujemy mocno mocno :loveu: p.s. a u nas filmiki :p Quote
jonQuilla Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Georgia]widziałam mokre ŚMIERDZĄCE kudłacze.... fuuuuu :roll::roll:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Garamond] wycmokaj mordeczki tak mooooocno ;) :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
eria Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 moim zdaniem brudny tam nie jest żaden pies :eviltong: Zuzol jest lekko mokry (Sonia codziennie po godzinnym spacerze o 6 rano wygląda gorzej:evil_lol:) a Fruziol w ogóle jest deszczem i brudem nieruszony:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Acctiually']No no jakie laski:loveu: A co to za kiwatuch bo ja sie nie znam:D ten kwiatuch to jakis kwitnacy kaktusowaty tez sie nie znam :evil_lol: [quote name='sota36']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg co byja tak sponiewierac! boj sie ...Gosiewskiego! ......trudno ..nie zawsze swieci slonce ..:eviltong::eviltong: [quote name='Dobcia']Witanko:multi: Śliczne dziewuszki:loveu: wcale nie wyglądają na brudaski:lol: ...zludzenie optyczne ...Fruzia i tak przepalona wiec biell jest bielsza :evil_lol: [quote name='AngelsDream']Jakie fajne te laski i jakie kwiaty :) Deszczowa pogoda to zło nad złami, chociaż po Baaju akurat to spływa. ..hihihi po moich tez spływa i to ciurkiem...a ile potem suszenia wrrrr...:placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy te brudne psy to twoje frelki :razz:[/FONT] [FONT=Arial]Buziory :loveu:[/FONT] ...ano zmaraszone frelki to niestety mła :oops::oops: Quote
zuzolandia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia2202']eloł Ina! :multi: widziałam jakieś brudne kosmate panny :cool3: :evil_lol: nawet brudne są urocze :loveu: całujemy mocno mocno :loveu: p.s. a u nas filmiki :p ...a lalunia ....dzieki za komplemenciki ale........ja wiem ze to z grzecznosci :evil_lol::evil_lol:...... [quote name='Medorowa']Dobbrryyyy:grins::Grins: .....dobry dobry :multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam mokre ŚMIERDZĄCE kudłacze....[/FONT] [FONT=Georgia]fuuuuu :roll::roll:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Garamond]wycmokaj mordeczki tak mooooocno ;) :loveu::loveu::loveu:[/FONT] no fujjjjjjjjjjjj................:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='eria']moim zdaniem brudny tam nie jest żaden pies :eviltong: Zuzol jest lekko mokry (Sonia codziennie po godzinnym spacerze o 6 rano wygląda gorzej:evil_lol:) a Fruziol w ogóle jest deszczem i brudem nieruszony:evil_lol: ........Fruzol suchy bo siedzial pod wiata ....Zuzol lotoł za piłka :evil_lol: [quote name='anetta']Ojojoj, jakie one nie uczesane :evil_lol: ...to prawda.....normalnie zaniedbałam dziołchy :evil_lol::evil_lol: ale co tam...wakacje maja ...:diabloti: DZIENDOBEREK WSZYSTKIM W TEN PASKUDNY DESZCZOWY DZIONEK ! Quote
e.v.a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 cze brudaski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 AngelsDream napisał(a):Witamy, witamy! siemanko wilczki :loveu::loveu: evaxon napisał(a):cze brudaski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witanko slicznotko :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg Głodny? Na co czekasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Century Gothic]Bidulka................co ci ta Pańcia zrobiła:shake: Feeee Pancia:evil_lol: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg[/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='panienkabubu']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg Głodny? Na co czekasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..dobre hihihihihihihi:diabloti::diabloti: [quote name='crazydaisy']Trafne skojarzenie :) Pozdrawiamy. ....tez pozdrowionka slemy :multi::multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bidulka................co ci ta Pańcia zrobiła:shake: Feeee Pancia:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA44.jpg[/FONT] ....no coz ...upodlona piesnica i tyle...:diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A TERAZ MOJA PIEKNA ZUZANKA !!!!! WIADOMO CZYJE TO ARCYDZIEŁO;-) ERIACZKA RZECZ JASNA ;-) DZIEKUJEMYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! Quote
AngelsDream Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Śliczne! Zazdroszczę, choć to nieładnie ;) Quote
Recommended Posts