Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='zuzolandia']Kurde ..wlasnie sie kapnełam ze nas przeniesiono...
...ale to tak po mojemu to powinnismy byc w dwoch grupach....u łowcarków i u tych ozdobnych hihihihi.........no bo jakby nie było ...mam 2 psy roznych ras ;-) hihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiih

hihihihihihi

i wogole mam 2 ogniki i mnostwo postów...szokkkkkkkk.......

No cóż po pierwsze to witanko Zuzolki i Fruziołki:multi:
2. również się cieszkam z powrotu moich ogieńków piekielnych:diabloti::evil_lol:
3. Powiem Ci w szczerości - bym nie zgadneła nigdy że Fruziątko to briard jest:oops::roll:, a inni zgadnęli:diabloti: i Cię tu przenieśli:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']ooo faktycznie Was na briardy dali :angryy::angryy::angryy: napisz do admina,że masz dwie rasy to Cię wróci do ogólnych !!! musi....... kurdeee mieli ponoć nie przenosić tych co mają różne rasy:angryy:

http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA31.jpg
myśla że Fruzolinda równie bosko prezentowałaby się wyleziona z tej wody:evil_lol:
.........no nie watpie hihihi ale jakos nie miala na to ochoty bo reszta ekipy jadla wiec szybko zapomniala o wodzie :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bosszzz jaka spineczka:evil_lol::loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA34.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witaj Inuś:loveu:[/FONT]
hiello.to GUMECZKA!!!:evil_lol:

[quote name='panienkabubu']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA30.jpg
Ale ona ma (czasem:evil_lol:) milutki wyraz pyska:evil_lol:
........ZLUDZENIE OPTYCZNE ...:evil_lol:

[quote name='Acctiually']No no wakacyjna Fruzia bardzo mi się podoba:loveu:
Ale Zuzie wakacyjną też chcemy:D

Wakacyjna Zuzia siedziala u dziadków....

[quote name='sota36']mam juz net po wczorajszej burzy!!!!!!
,,,,a ja ni mam czasu na neta....ledwo wyrabiam....

Posted

[quote name='AngelsDream']Mieli nie przenosić, przenieśli...
no wlasnieee...mogli chociaz zapytac :mad:

[quote name='Dobcia']Nas też przenieśli... Haska do dobków zaliczyli:cool1:

http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA34.jpg
śliczne:loveu:
hhihiih a FRUZIA to nowa odmiana briarda :diabloti:

[quote name='evaxon']juu leceeeeeeeee:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
dej pozor na druty :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Cóż za szykowna fryzurka kizi mizi:loveu:

http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA30.jpg
szykowna przez 5 minut :eviltong:

[quote name='anetta']Noo nieeee, i ja mam teraz latać i szukać po tym forum jakbym nie miała co do roboty, qwa!

Zuzole noooo
hiello.....wsadz sobie NAS w subskrypcje :multi: wtedy nie bedziesz szukac :multi:

Posted

[quote name='basia2202']o ranyyyyyy:loveu:jakie cudne kwiatussski na kitkach :loveu:
http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABBA30.jpg
no uroooczeeeee :p

witaj mła Inuś nadrożsiejsza :multi::calus:
stęskniło mi się bardzo...
i czekam na Twe wakacyjne fotaski :cool3:

całusy od nas i Zuzolka :loveu:
witaj kochaniutkaaaaaaaaaa.............wysłaLam Ci info na GG!!!!!!

[quote name='bonita']No cóż po pierwsze to witanko Zuzolki i Fruziołki:multi:
2. również się cieszkam z powrotu moich ogieńków piekielnych:diabloti::evil_lol:
3. Powiem Ci w szczerości - bym nie zgadneła nigdy że Fruziątko to briard jest:oops::roll:, a inni zgadnęli:diabloti: i Cię tu przenieśli:evil_lol:

no baaaa.........sama jestem w szoku ...:eviltong: witaj kochaniutka moja :loveu:

[quote name='crazydaisy']Cudne gumeczki :) Fruzia prezentuje się pięknie.
My czekamy aż grzywka bardziej urośnie, narazie wszystkie spineczki się zsuwają, a gumeczki własa nie łapią.
ech jeszcze sie zagumkujesz hihih...a ile sie ich nakupujesz boszeee.....kiedys kupowalam gumeczki dla suniek a pani w sklepie pyta...przepraszam a ile coreczki maja lat? :crazyeye:a ja hmm Zuzia ma 4 a Fruzia 8 miesiecy....a pani...ooooo jakie ładne i oryginalne imionka ..gratuluje ....buhahahhbuhahha mało nie padłam przy ladzie:diabloti:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A kaj ty się znów szlajasz:cool1:[/FONT]
W ROBOCIEEEEEEEEEEEEEE SIE SZLAJOMMMMMM :placz:
Zapierdzielam jak ...hmm....grecki osiołek :eviltong:

[quote name='Dobcia']Witanko:loveu:
witaj kochana Jadziuniu!!!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

Ziuziol na administracji Margo napisala całe sprostowanie i wynika z tego że możesz poprosić jakiegoś moda o przeniesienie wątku na fotoblogi ;)

Posted

zuzolandia napisał(a):

ech jeszcze sie zagumkujesz hihih...a ile sie ich nakupujesz boszeee.....kiedys kupowalam gumeczki dla suniek a pani w sklepie pyta...przepraszam a ile coreczki maja lat? :crazyeye:a ja hmm Zuzia ma 4 a Fruzia 8 miesiecy....a pani...ooooo jakie ładne i oryginalne imionka ..gratuluje ....buhahahhbuhahha mało nie padłam przy ladzie:diabloti:

He he, coś w tym jest :) mimo, że Vega jeszcze grzywkę ma króciutką to już się zaopatrzyłam w gumeczki z kwiatuszkami, motylkami oraz kolorowe spineczki :)

Posted

eria napisał(a):
Ziuziol na administracji Margo napisala całe sprostowanie i wynika z tego że możesz poprosić jakiegoś moda o przeniesienie wątku na fotoblogi ;)

tak wiem juz....napisalam do moda ktory obsługuje pierwsza grupe....czekam na odpowiedz....

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]dotarłam także tutaj :) :multi:[/FONT]

witaj kochana :loveu:

crazydaisy napisał(a):
He he, coś w tym jest :) mimo, że Vega jeszcze grzywkę ma króciutką to już się zaopatrzyłam w gumeczki z kwiatuszkami, motylkami oraz kolorowe spineczki :)

.....nie powiem ile maja gumek :evil_lol::evil_lol:...niemniej zdaza mi sie korzystac z ich ekwipunku ..:diabloti:

Posted

AngelsDream napisał(a):
I to jest coś, czego nigdy nie mogłabym zrobić. Jedyna psia ozdoba jaką uznaję, to bandana. Przy czym rozumiem, że w tym przypadku to nie żaden kaprys.

no nie kaprys niestety...ale koniecznosc...w zasadzie mozna te grzywy obciac tylko po co?....w przypadku Zuzy moglaby jeszcze chodzic ze spuszczonymi kudlami ale wtedy nic nie widzi :diabloti: ....w nocy zaliczyla juz kilka słupów ..smietnik...oraz auta..gdy wypadala na szybkie siku z tzw zaciemnieniem :evil_lol::evil_lol:

crazydaisy napisał(a):
Angels przy dzisiejszych możliwościach technicznych możesz mu dosztukować parę kosmyków do wiązania :)

..o maj got :evil_lol: juz sobie wyobrazam wilczka z rozową kokardka :crazyeye::crazyeye:

AngelsDream napisał(a):
Ale ja nie chcę... Ja bym nie mogła. Sama się nie maluję, włosy wiążę w kucyk, a najbardziej lubię męskie dezodoranty. Taki trochę dziwny ze mnie typ :P

ja tez uwielbiam meskie perfumy a szczegolnie XYRUXA GIVENCHY ...podkradam go męzowi :evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):

W ROBOCIEEEEEEEEEEEEEE SIE SZLAJOMMMMMM :placz:
Zapierdzielam jak ...hmm....grecki osiołek :eviltong:

[FONT=Century Gothic]A co masz znowu jakis zlot emerytów z geriatrii:razz::evil_lol:

To ty taka stara doopa a nie wiesz że w robocie się nie zapierdziela:diabloti:
[/FONT]

Posted

dokładnie!! w robocie się siedzi na dogo,popija herbatkę, wcina bułe z danio , co jakiś czas odbiera jakiś telefon i w międzyczasie urządza sie mały spacerek na pocztę hihihi:evil_lol: a przynajmniej ja tak własnie robię:evil_lol: