Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Zuziu ( juz nie "Kochana").
Muszczem Ci szczeknac, ze sie zawiodlem na Tobie! :placz:Myslalem w mej kudlatej łepetynce, ze jezdes porzadnom dziewczynom, i nie bedziesz sie zadawala z inkszymi chlopokami! A ty co? Na łodkach bylas! A kto wie, co tam sie dzialo! I to w dadatku z tym "starym piernikiem"!:mad: Co Ty w nim widzisz, no co? Siakis taki on jezt! I juz ani meeee,ani bee, ani tam te kukuryku. I wiecznie paszczaka drze!!
Raz, drugi, to wybaczam, ale za duzo tego, za duzo!!!
Dlatego dzis jeszcze muszem sie z Tobom rozszczekac! I oswiadczyc Tobie w te Twoje sliczne slepka, ze MIEDZY NAMI KONIEC!!! Ja tam moze doopa, ale tchorzem nie jezdem i w prawdy w slepia sie nie bojem! Ja jestem honorowy gentelmantel!
Zobaczysz , jak Ci dzis wygarne!!! Zostan z nim, jak Ci on bardziej pasi! Ja tez se poszukukam innej, a dlugo nie bede musial, oj nie! "Tego kffffiatu jest pol swiatu"! Przez Cie nie moglem dzis spac! Mam traume, ale trudno, trza byc twardym, a nie mietkim. Ja sobie poradze i szybko sie pociesze! Ale Cie to juz nie obchodzi...:angryy:
Gucio!

Posted

Spoko zwiazek uratowany ;-) tesciowo ( czyli jo) wszystko załatwiła;-)
Miłosc bydzie kwitła ;-) ...Gutol wyleczony ;-) co zreszta widac na załaczonych fotach;-) ...heheheh
DOBRYWIECZOREK KOBITKI;-)

Posted

Wirajcie - tak zwaizek uratowany i uradowany - co Gutek pokazywal idakrok w krok zatesciowa. Az musial dostac klapsiora,bo ja nie wiem,czy to urok Zuzanki,ale mysle, ze raczej ...tesciowej,ktoramlodzieniec baaaaardzo kocha!

Posted

Witanko kobitki;-)
Tesciowo Zuzanki to fantastyczno kobita;-) znalazły wspolny jezyk;-) hehee
Dzisiaj był kilerski dzionek ,mordowałam dredy;-)

Oto zakilerowany PAN DRED WIELKI ;-)

A to cała rodzinka DREDOW ;-) ukatrupiona na amen ;-)

A tutaj Zuzola przeglada sobie MOPOMANIE ;-) czyli wortal o takich ja ONA;-)

SPADAMY NA PSACEREK;-)